Carl Norberg, antisemit och förintelseförnekare

uppdaterad jan 2015

Carl Norberg är ganska populär numera på Facebook bland folk som hatar judar, är nazistiskt lagda eller tror på diverse konspirationsteorier. För att underlätta för de som vill avslöja honom har jag sammanställt ett litet urval av Carl Norbergs ideer i 15 punkter. Här ser ni hans förintelseförnekande, hans samarbete med nazister, att han gillar Ahmed Rami, att han anser att judar låg bakom nazismen, att han anser att judar som har överlevt förintelseläger själva tatuerat in sin nummerna på sina armar… Etc, etc…

När Carl Norberg pratar om konspirationerna som styr ekonomin och världspolitiken bör man fråga honom VEM eller VILKA som ligger bakom det hela. Gör det, och avslöja vem han är!

Läs gärna Expo först, vad de skriver om honom, och sen dessa 15 punkter: http://expo.se/2014/vansterpartiet-i-tranemo-bjod-in-forintelsefornekare_6415.html

1) Man bör fråga sig varför Carl Norberg väljer att intervjuas på en nazistisk podcast. (2014)

10491161_10152303186313110_7905732470901782097_n 

2) Man bör fråga sig varför Carl Norberg anser att förintelseförnekaren och judehataren Ahmed Rami är en bra och intelligent man, och ingen rasist. Medan däremot hans ”kritiker” har dubiösa motiv, enligt honom. (2014)

1 2 3

(…)

4 5 6

3)   2012 08 30. Genom att rycka ett citat ur sitt sammanhang får Carl Norberg till det att judarna styr världen.

2012 08 30 taget Norberg om judar
2012 08 30 de som styr 2 

4) Förintelsen av judarna med gas har aldrig ägt rum, anser Carl Norberg.

Omfattningen av kolmonoxidgasning är alltså funktionsmässigt inte på långa vägar tekniskt möjlig som den som enligt vittnesmål beskrivs ha ägt rum, dessutom så är kolmonoxidutsläppen från dieselförbränning, kanske snarast någonting att fundera på för den som påstår att denna har ägt rum som förgiftningsmetod. Sotlunga? (Dieselförbränning ger ju alltså knappt alls någon kolmonoxid) Googla gärna!

Vilket alltså snarare reser detta den märkliga frågan om varför någon skulle ställa dit dieselmotorer och sedan anfäkta att dessa skulle ha använts med syfte att massavrätta människor genom kolmonoxidförgiftning?

Utrotningslägrens tekniska utformning gör vidare obevekligen gällande att det har förekommit gaskammare för användning av Zyklon B (http://www.nazigassings.com/zyklondelousing.html) i ett antal av dessa läger. De tekniska och kemiska förutsättningarna för detta som möjlig metod för massavrättningar genom dessa funktioner föreligger dock uppenbarligen inte, precis som med kolmonoxiden och dieselmotorer, detta ÄR en rent faktisk omständigheter i sak.

Borrkärnor (1500-2000 stycken) från de uppgivna massgravarna påvisar alltså inga belägg för den påstådda verksamhetens omfattning, alltså avseende rester ifråga om mängden kroppar som det ovillkorligen måste finnas spår efter. Så är det bara.

4.1) Dessutom har judarna som ”påstått sig vara” i förintelselägren tatuerat in nummer i sina armar.

Norbergs text om tatuera in på ärmarna 2012 08 30

4.2) Norberg är stolt över att kallas förintelseförnekare (2014)

förintelse4.3) För förintelsen är ju trots allt bara ”sionistsvammel” (2014)

sionistsvammel

5) Carl Norberg pratar mycket om ”mosaisk rätt” som styr över världskonomin (2011)

6) Vad denna består i kan man se om man kikar på vad han skriver på sin FB sida. Han antydde att judar (Warburg)som grundade staten Israel låg bakom förintelselägren i nazityskland. Jag bifogar hela diskussionen med de andra debattörerna. Denna diskussion hölls på Lotta Grönings FB sida november 2011.

7) Breivik var ”kosherbandit” och sionist. Som agerade på order av Israel. Anser Norberg…

2012

2012 08 30 Breivik sionism

7.2) Norberg antyder att hela Breiviks operation hade pro israeliskt syfte.

2013


breivik-terroristen

8) Carl Norberg ifrågasätter begreppet antisemitism och ifrågasätter det kontroversiella i att förneka förintelsen. Detta i samband med en debatt om förintelseförnekande i Tyresö.

Skärmklipp

9) Goldman Sachs och familjen Rotschild (judar) ligger bakom mycket av världens ondska och finanskonspirationerna i världen.

Om den västerländska civilisationen nu cirklar runt det ekonomiska avloppet så har Goldman Sachs hittat ett sätt att vara att avloppet.

Ett extremt “olyckligt “kryphål i systemet med västerländska demokratisk kapitalism som kallas för allmän dumhet, som aldrig förutsåg att i ett samhälle som styrs passivt av fria marknader och fria val, belyser att det är på det viset att organiserad girighet alltid besegrar oorganiserad och eller oengagerad demokrati.

Bankens exempellösa räckvidd och makt har gjort det möjligt att vända hela västvärlden till en gigantisk pyramidspels bluff, manipulera hela ekonomiska sektorer årsvis i taget, flytta tärningsspelet samtidigt som den eller den marknaden kollapsar, och hela tiden smaska i sig av de osynliga kostnader som bryter sönder familjer överallt – höga bensinpriser, stigande konsumentkostnader-kredit priser, halvt-försvunna pensionsfonder, massuppsägningar, framtida skatter samt ett betalande av räddningsaktionerna.

Alla pengar som du förlorar, kommer någonstans ifrån, och i både bokstavlig och överförd bemärkelse så är Goldman Sachs där det kommer ifrån: Banken är en stor, mycket sofistikerad motor för att konvertera användbart utplacerade välstånd i samhället till där det gör minst nytta, nämligen det av alla mest slösaktiga och olösliga ämnen på jorden – till ren vinst för redan alldeles för rika människor.

Människor, samhällen och nationer är i detta finansiella system för alltid slavar under en evigt växande börda av skuld.

Sir Josiah Stamp, ordförande för Rothschilds Bank of England och den näst rikaste mannen i Storbritannien på 1920-talet, sade följande i 1927 vid University of Texas:

“Det moderna banksystemet tillverkar pengar ur ingenting. Processen är kanske det mest häpnadsväckande stycke fingerfärdighet som någonsin uppfunnits. Banksystemet utformades av orättvisa och föddes i synd. Bankirer äger jorden. Ta ifrån dem jorden men lämna dem med makt att skapa pengar, och med streck av en penna, kommer de att skapa tillräckligt med pengar för att köpa tillbaka jorden igen. Ta denna makt ifrån dem och alla stora förmögenheter som min egen kommer att försvinna, då skulle detta vara en bättre och lyckligare värld att leva i. Men om du vill fortsätta att vara slav under bankirer och betala kostnaden för ditt eget slaveri, låt bankirer fortsätta att skapa pengar och kontrollera krediter.”

10) Norberg var inne på det där med vem som styr finanskonspirationerna redan 2009. ”Någon” styr. Denna gång i debatt på Ian Wachtmeisters blogg.

20091

Ett exempel på dessa konspirationer är hur nazismen kom till makten genom finanselitens försorg menar Carl Norberg i debatten på Ian Wachtmeisters sida. Men vilka låg då bakom det. Jo judarna. Judiska intressen skapade nazismen och utrotade en del av sina egna.

2009211) Det där med att judarna låg bakom nazismen och förintelsen är en favoritkonspiration Norberg har. Se här redan 2007 då han postade detta i ett inlägg om en minnesstund för förintelsens offer i Kalmar.

nazijude

12) Här har ni en senare variant, från 2012. Judiska intressen i USA ville inte bojkotta Hitler, alltså  låg dessa intressen och en del andra finansintressen bakom nazismen.

I Mars 1933 (31/3), ” Amerikansk Judiska Kommittén,”  då kontrollerad av Warburgs, och ”B’nai B’rith,” och i hög grad påverkad av Sulzbergers (”New York Times”), utgav en formell, officiell judisk skrift ifrån dessa två organisationer, till efterrättelse ” Att inga amerikanska judar skall bojkotta Tyskland och i någon mån eller omfattning vara eller verka uppviglande, och man aviserade vidare att inga mer judiska massmöten får hållas, eller liknande former av sinnesrörelseskapande åtgärder komma att anställas.”

Amerikansk Judiska Kommittén och B’nai B’rith (moderorganisation till ”Anti-Defamations Förbundet”) fortsatte med denna hårdnackade, no-attack-on-Hitler inställning genom hela 1930-talet, detta var alltså under samma tid där många Judar och andra anti-fascister kämpade för sina liv.

Detta därför avgörande beteende, beskrivet i ovan förklarar någonting av det förhållande som Bush familjen har till Amerikanska Judiska och Sionistiska ledare. Några av dem som samarbetade nära med Bush familjen och som spelade en otäck roll i dramat om Nazismen som kuliss för att kunna bedriva plundring av godtrogna människor.

13) Denna maffia styr ännu. Familjen Rotschild (judar) och diverse sionister ligger t.ex. bakom kaoset i Irak och i världsekonomin. Detta är från i år.

rotte1

***

rotte2

***

rotte3

14) Carl skrattar åt en jude och ännu en debatt om judars konspirationer och galenskaper startar på hans feed. (2013)

rabbi

15) Carl Norberg har nyligen blivit politiskt aktiv i partiet de Fria.

Partiet grundades av Bo Jonsson som publicerat följande pronazistiska skitsnack på sin blogg:  att nazityskland blomstrade 1933-1938. Så man kan förstå att Carl Norberg känner sig hemma i det partiet.

Även Tyskland blomstrade en kort period från 1933 – 1938 sedan man slängt ut bankirerna från Tyskland. Sedan fick de dock storhetsvansinne, ville ha mera ”lebensraum” och resten är (en ledsam) historia…

16) 2015. Norberg sprider hashtag om att judar styr världen. Kopplar det till s.k. ”antisionism”.

Jag hittade denna hos en annan foliehatt som ogillar judar, anonymousaktivisten Iacomi Florin Cristian. Rotschild ligger bakom terrorism och attack mot Chalie Hebdo, anser de, och taggar med world jewry”.

norbergjewry

Extramaterial

En debatt från Vänsterpartiets ekonomisk-politiska nätverk, som ledde till att Norberg kastades ut ur FB-gruppen.

 PS

De Fria kommenterade min artikel så här i oktober 2014. Vilka andra än antisemiter skulle använda semitist som skällsord?

defria