Hanna Gadban prisar antisemitisk sajt och Mahmoud Aldebe

Hanna Gadban, som försöker göra sig känd som kämpe för muslimska rättigheter twittrade idag om att hon läst på sajten arabnyheter.info att en muslimsk miljöpartist hotar kvinnor. Hanna är av många sedd som en som pendlar på gränsen till islamofobi. Men idag undrar jag om hon inte pendlar på gränsen till antisemitism också? Arabnyheter är nämligen en ökänd antisemitisk sajt.

Länken hon länkade till är borta men fanns här. Så här såg tweeten ut:

hanna3

Problemet med detta är att Arabnyheter.info är en ökänd antisemitisk sajt med skribenter som antisemiten och den rabiata islamisten Mahmoud Aldebe, och  förintelseförnekaren Lasse Wilhelmsson.

Lasse har skrivit mycket på Arabnyheter. I en intervju från 2010 på Arabnyheter.info säger han:

Den judiska maffian och de judiska oligarkerna dominerar makteliten i dagens värld. De kontrollerar Hollywod, Stor-media och produktionen av ideologi i västvärlden, men även ekonomin genom Central banking och den amerikanska centralbanken Federal Reserv som är privatägd. Denna elit, som även består av andra än judar, använder sig av sionismen för att motivera de nykoloniala krigen som riktar sig mot islam med ”Holocaust” och ”antisemitism” som politiska vapen. Jag anser att sionismen idag är den dominerande ideologin i väst och den viktigaste uttrycksformen för den anglo-amerikanska imperialismen.

En annan förintelseförnekare som man kan läsa på Arabnyheter är Israel Shamir. Han citeras också flitigt  vilket en googlesökning visar. Arabnyheter länkar dessutom till artiklar av Gilad Atzmon en annan ökänd antisemit. Dessutom citeras och länkas ofta Nationell idag, en rasistisk tidning.

Carl Norberg är en skribent som flitigt dyker upp på Arabinfo vilket en googlesökning visar. Den som vill veta mer om Carl Norberg kan läsa min långa artikel om hans judehat här.

Dessutom länkas till den nazistiska tidningen Realisten, som står Svenskarnas Parti nära. Som synes av dessa exempel: här och här.

Här nedan en typisk samling artiklar på Arabnyheter, som jag hittade då jag sökte här, inrikes sidan 5. Lasse Wilhelmsson är förintelseförnekare. Blueshift drivs av antisemiten kristoffer hell. Carl Norberg är förintelseförnekare och realisten är nazisternas tidning. Fria tider är en rasistisk, islamofobisk tidning.

arab1 arab0

Om man kan arabiska lägger man direkt märke till en skillnad i språket. Då är det judarna upp och judarna ner i allt Arabinfo skriver. Ganska öppen antisemitism alltså.

Läs gärna mina två utförliga artiklar om den antisemitiska sajten Arabnyheter.info.

https://ligator.wordpress.com/2013/10/07/mahmoud-aldebe-och-antisemitismen-pa-arabnyheter-info-del-2/

https://ligator.wordpress.com/2013/10/06/arabnyheter/

På twitter har Gadban under dagen berättat att hon läser sajten. Hon rekomenderar journalister att kontakta sajten och hon försvarar Aldebe som ”moderat”. Tweetsen ska läsas nedifrån och upp.

hanna2

hanna

Hanna Gadban har ett och annat att förklara. Hur kan hon gilla en grovt antisemitisk sajt som Arabnyheter.info och hur kan hon försvara anisemitien Aldebe?

Om sen en miljöpartist hotat kvinnor är det givetvis stor skandal. Men större skandal är att Hanna Gadban stödjer Arabnyheter.info… Fast det borde inte överraskat någonsom följt hennes alltmer islamofobiska skriverier.

PS

Läs denna artikel om hennes islamofobi som skrevs av Mehrtab Motavvas och ida Dzanovic. De hade mer rätt än vi andra kunde ana i likheterna mellan Hanna gadban och Mahmoud Aldebe:

”För det tredje förespråkar Gadban parallella lagsystem. Hennes och före detta ordförande för Muslimska förbundet, Mahmoud Aldebes, förslag är två sidor av samma mynt: parallella lagsystem baserade på identitetspolitik!”

Mehrtabs artikel om hedersmordsdebetten är också värd att läsas

2 tankar om “Hanna Gadban prisar antisemitisk sajt och Mahmoud Aldebe

  1. Pingback: Varför jag undrat om Hanna Gadban är rasist. | Sverige är inte världens navel!

  2. Pingback: Därför kommer jag att söka nya vägar i samhällsdebatten – Den arga sossen!

Kommentarer är stängda.