Alla terrorister är muslimer, utom de 94% som inte är muslimer…

Posted on augusti 23, 2012

11


Om man tittar på en lista över alla terrordåd som begåtts i USA 1980-2005 ser man att extrema muslimska grupper står för 6% av alla terrordåd. Här nedan ser ni ett diagram över i vilka etniska gruppers, eller religiösa gruppers, namn terrordåd begåtts.

Nu kanske ni tror att det bara är små terrordåd som gjorts av de andra och att muslimerna står för de stora terrordåden. Men det stämmer inte. Det rör sig om bombattentat till största delen.

En snabb koll på internet visar att detta stämmer. Hade man inkluderat 70-talets terrordåd hade gruppen dåd som utövas av latinos varit större. Anledningen till detta är att FALN  sprängde 120 bomber i USA 1974-1983. Anledningen till att judiska extremister begått fler terrordåd än muslimska är JDL:s olika terrordåd (JDL).

Givetvis betyder inte mängden judiska terrordåd att ALLA judar eller judendomen är terroristisk, lika lite som det betyder att islam är en terrorreligion och muslimer terrorister, bara för att extremister gör terrordåd. Miljörörelsen ska givetvis inte heller belastas för de terrordåd som Earth Liberation Front elelr Earth First stått för.

Generaliseringar, som de muslimhatarna gör, är alltid fel!

Här är hela listan, hämtad från FBI för den som vill se: klicka här för att ladda ner den!

(Mer läsning: Loonwatch, CNN)

Advertisements
Posted in: Antirasism, Islam