Anarkistmilis i USA:s armé planerade att mörda Obama

Den som till äventyrs tror att all terrorism som drabbar USA är ”islamistisk” ska läsa om förberedelserna att spränga dammar, störta USA:s regering och mörda presidenten som avslöjades nu i somras. En anarkistisk milis, med ett okänt antal medlemmar och basen i Georgia (USA), förberedde detta och mördade till och med två personer för att hålla sina förberedelser hemliga. Fyra personer dömdes för denna förberedelse för terrorism, och för mord, nyligen.

Washington Post skriver:

“This domestic terrorist organization did not simply plan and talk,” prosecutor Isabel Pauley told a Superior Court judge. “Prior to the murders in this case, the group took action. Evidence shows the group possessed the knowledge, means and motive to carry out their plans.”

Inte mycket har kommit ut hittills om gruppens politiska ideer, mer än att de beskrivs som en anarkistisk milis. Den troliga ledaren har deltagit på ett konvent med Republikanska partiet.

Tidigare i augusti rapporterades det att USA:s militär har stora problem med högerrasister som vill störta Obama, och ZOG (det de kallar den ”sionistiska ockupations regeringen” i USA). En del av förklaringen till att USA:s militär gick ut och sa att de har problem har säkert med morden på sikher att göra, mördarens bakgrund i militären är numera känd.

Det kan vara på sin plats att påminna att 94% av de terrordåd som skett i USA sen 1980 utövats av icke-muslimska grupper.

En tanke på “Anarkistmilis i USA:s armé planerade att mörda Obama

  1. Pingback: Ytterligare fem amerikanska militärer åtalas för planerna att störta USA:s regering « Sverige är inte världens navel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s