När IS och Al Qaida anhängare arrangerade möten i Malmö (del 2)

Artikeln innehöll kritik mot Salih Tufekcioglu som jag delvis omvärderat. Jag anser ännu att han begick ett stort misstag när han ställde upp på flera möten med Jasmin Nur och Muslimska Aktivister. Men jag ser att det var ett misstag från hans sida. I text och ord och handling har han klart visat att han inte är radikal islamist, han står INTE  för något av det Muslimska Aktivister står för.

För några dagar sen visade jag att IS och/eller Al Nusra-anhängare höll ett möte i Malmö i vintras, med en affisch med en bild på en terrorist. Jag ställde då frågan varför Tahara.se och Salih Tufekcioglu var medsponsor av eventet. Nu visar det sig att Salihs Tahara.se varit sponsor och medarrangör och Salih huvudtalare vid ett annat event, också det ut annonserat på IS hemliga FB grupp, förra hösten.

Arrangören för mötet är en person som på Facebook går under namnet Muslimska Aktivister, eller Aafia Siddique (ett namn taget från en radikal islamistisk terrorist).  Denne Aafia Siddique/ Muslimska Aktivister har sedan många år varit aktiv på Facebook och arrangerat möten IRL. Mötena har ofta varit sådana där man gett stöd till terrorister direkt, tex Abu Hamza.

Som jag visade i förra artikeln är denne aktiv i en hemlig grupp som heter Ummah Nyheter där Al Nusra och IS anhängare postar nyheter. Ni kan se i slutet av artikeln några exempel på vad ”Muslimska Aktivister/Aafia Siddique” postat i denna grupp.

I förra artikeln visade jag att Aafia Siddique arrangerade ett möte som sponsrades av företaget Tahara, med Salih Tufekcioglu som mest kända medarbetare.

På hösten 2014 var Salih huvudtalare på ett annat event som denne Aafia Siddique/Muslimska Aktivister stod bakom i Malmö. Och dessutom var hans Tahara medsponsorer och medarrangörer. Och för att göra det ännu mer pinsamt var det då som Tahara.se och Salih presenterade det projekt som drivs av Tahara, nämligen Prison Outreach.

Den 19/9 2014 postades ett inlägg om detta event i de radikala jihadisternas hemliga grupp. Ett event om ”Prison Outreach”. Terrorism-anhängaren med aliaset Aafia Siddique arrangerar mötet och annonserar det. Så här ser det ut:

aafia siddique PRISON OUTREACH

Om man klickar in på länken ser det ut så här:

aafia siddique PRISON OUTREACH - 2 eventet 

Tahara, Muslimska Aktivister och Sms Bilal Borchali (som ligger bakom budskapet.tv), samarbetar alltså och beskriver sig som arrangörer av detta event.

Om man tittar i vad som postats på eventets FB-sida ser man bland annat bild på Salih själv.

aafia siddique PRISON OUTREACH - 3 bilder 

aafia siddique PRISON OUTREACH - Bekim baki 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH2 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH4 

Så här såg innehållet ut. Lägg märke till att en Nasheedsångare deltar. Mustafa Abu Aalyah. Han reste till Syrien strax efter mötet och presenterade sig i våras på You Tube med en AK-47:a i handen. Nu sjunger han lovsånger till IS. Ja han är en av de som rest söderut för att delta i kriget på terroristernas sida.

Det hade kanske varit ett pikant fakta om inte det varit så att han deltog här på ett möte arrangerat av en känd anhängare av terrorism.

aafia siddique PRISON OUTREACH - schema

För att liksom bara ”rub it in” som man säger på engelska så deltog även CAGE från storbritannien i mötet. Cage bedriver arbete för att hjälpa muslimer ”anklagade för terrorism” i världen. De är bland annat kända för att ha försvarat Anwar Awlaki, Al Quaidas ökända terrorimam.


aafia siddique PRISON OUTREACH Affisch 

Så man kan undra…

Vad Aafia Siddique postat på jihadisternas webbsida

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 2 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 3 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 4 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 5 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 6 Begg -2 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 6 Begg 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR

”Våra bortglömda fångar” hette ett annat event som Muslimska Aktivister arrangerade förra året. Troligen vet alltså även de i moskén i Vårby Gård i Stockholm vem denne person är.

Muslimska Aktivister välkomnar er systrar till vår första temadag som kommer hållas i Stockholm, moskén i vårby gård (systrarnas avdelning) in sha Allaah.

Under temadagen kommer det att hållas en föreläsning om hur systrarna kan engagera sig för våra bortglömda fångar, och det kommer finnas möjlighet till att göra Eid-kort till fångarna och även lämna gåvor (Koran, bönemattor, miswak, islamiska böcker etc.) till muslimska fångar här i Sverige.
https://www.facebook.com/events/6772…y_type=regular

PS

En av de bakom ”muslimska aktivister” är Jasmin Nur i Lund.

Jasmin nur

Annonser

One thought on “När IS och Al Qaida anhängare arrangerade möten i Malmö (del 2)

  1. Ping: Varning för nätverket ”Muslimska Aktivister” i Skåne – Sverige är inte världens navel!

Kommentarer inaktiverade.