När en IS-anhängare arrangerar möten i Malmö (del 2)

Posted on juni 20, 2015


För några dagar sen visade jag att IS och/eller Al Nusra-anhängare höll ett möte i Malmö i vintras, med en affisch med en bild på en terrorist. JKag ställde då frågan varför Tahara.se och Salih Tufekcioglu var medsponsor av eventet. Salih sa då att han inte kände arrangören. Nu visar det sig att Salihs Tahara.se varit sponsor och medarrangör och Salih huvudtalare vid ett annat event, också det ut annonserat på IS hemliga FB grupp, förra hösten.

Arrangören för mötet med terroristbilden på mötesinbjudan är en person som på Facebook går under namnet Muslimska Aktivister, eller Aafia Siddique (ett namn taget från en radikal islamistisk terrorist).  Denne Aafia Siddique/ Muslimska Aktivister har sedan många år varit aktiv på Facebook och arrangerat möten IRL. Mötena har ofta varit sådana där man gett stöd till terrorister direkt, tex Abu Hamza.

Som jag visade i förra artikeln är denne aktiv i en hemlig grupp som heter Ummah Nyheter där Al Nusra och IS anhängare postar nyheter. Ni kan se i slutet av artikeln några exempel på vad ”Muslimska Aktivister/Aafia Siddique” postat i denna grupp.

I förra artikeln visade jag att Aafia Siddique arrangerade ett möte som sponsrades av företaget Tahara, med Salih Tufekcioglu som mest kända medarbetare. Han är kanske det viktigaste namnet bakom denna berömda muslimska butik.

När jag frågade Salih om detta möte svarade han at han inte vet vem som ligger bakom kontot Aafia Siddique/Muslimska Aktivister.

Salih svar

Men på hösten 2014 var Salih huvudtalare på ett annat event som denne Aafia Siddique/Muslimska Aktivister stod bakom i Malmö. Och dessutom var hans Tahara medsponsorer och medarrangörer. Och för att göra det ännu mer pinsamt var det då som Tahara.se och Salih presenterade det projekt som drivs av Tahara, nämligen Prison Outreach.

Hur kan Salihs Tahara.se vara medarrangör på ett event där man inte vet vem huvudarrangören är?

Den 19/9 2014 postades ett inlägg om detta event i de radikala jihadisternas hemliga grupp. Ett event om ”Prison Outreach”. Terrorism-anhängaren med aliaset Aafia Siddique arrangerar mötet och annonserar det. Så här ser det ut:

aafia siddique PRISON OUTREACH

Om man klickar in på länken ser det ut så här:

aafia siddique PRISON OUTREACH - 2 eventet 

Tahara, Muslimska Aktivister och Sms Bilal Borchali (som ligger bakom budskapet.tv), samarbetar alltså och beskriver sig som arrangörer av detta event.

Om man tittar i vad som postats på eventets FB-sida ser man bland annat bild på Salih själv.

aafia siddique PRISON OUTREACH - 3 bilder 

aafia siddique PRISON OUTREACH - Bekim baki 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH2 

aafia siddique PRISON OUTREACH - SALIH4 

Så här såg innehållet ut. Lägg märke till att en Nasheedsångare deltar. Mustafa Abu Aalyah. Han reste till Syrien strax efter mötet och presenterade sig i våras på You Tube med en AK-47:a i handen. Nu sjunger han lovsånger till IS. Ja han är en av de som rest söderut för att delta i kriget på terroristernas sida.

Det hade kanske varit ett pikant fakta om inte det varit så att han deltog här på ett möte arrangerat av en känd anhängare av terrorism.

aafia siddique PRISON OUTREACH - schema

För att liksom bara ”rub it in” som man säger på engelska så deltog även CAGE från storbritannien i mötet. Cage bedriver arbete för att hjälpa muslimer ”anklagade för terrorism” i världen. De är bland annat kända för att ha försvarat Anwar Awlaki, Al Quaidas ökända terrorimam.


aafia siddique PRISON OUTREACH Affisch 

Så man kan undra.

Enligt mötesinbjudan är alltså Salihs Tahara medarrangör och huvudtalare vid detta möte i september 2014 där Tahara presenterar sitt projekt, som just kallas ”Prison Outreach”.  Våren 2015 är Salihs Tahara sponsorer för ett annat event som pryds av en känd terrorists ansikte (en som Salih VET är dömd terrorist). Dessutom är kontot Muslimska Aktivister ett känt FB-konto som arbetar just för vad man kallar ”muslimska fångar”. Ändå säger Salih från Tahara att han inte vet vem denne Aafia Siddique från Muslimska Aktivister är.

Något stämmer inte här.

Om Salih talar sanning är frågan hur man kan tala på ett event, och vara medarrangör, utan att veta vem huvudarrangören är.

OM Salih ljuger och han i verkligheten vet vem denne arrangör är. Då är frågan varför han ljuger.  Och då är frågan också vad han gör för att sätta P för denne bevisliga förespråkare av terrorism!

Vad Aafia Siddique postat på jihadisternas webbsida

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 2 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 3 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 4 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 5 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 6 Begg -2 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR - 6 Begg 

aafia siddique MUSLIMSKA FÅNGAR

”Våra bortglömda fångar” hette ett annat event som Muslimska Aktivister arrangerade förra året. Troligen vet alltså även de i moskén i Vårby Gård i Stockholm vem denne person är.

Muslimska Aktivister välkomnar er systrar till vår första temadag som kommer hållas i Stockholm, moskén i vårby gård (systrarnas avdelning) in sha Allaah.

Under temadagen kommer det att hållas en föreläsning om hur systrarna kan engagera sig för våra bortglömda fångar, och det kommer finnas möjlighet till att göra Eid-kort till fångarna och även lämna gåvor (Koran, bönemattor, miswak, islamiska böcker etc.) till muslimska fångar här i Sverige.
https://www.facebook.com/events/6772…y_type=regular

PS

En av de bakom ”muslimska aktivister” är Jasmin Nur i Lund.

Jasmin nur

Advertisements
Posted in: Uncategorized