Hatet mot danskar är också rasism!

Är hat mot danskar ok, bara för att danska rasister gått framåt i valet?

I det danska valet har ett gäng rasister gått framåt i valet. De rasisterna kännetecknas av att de drar grupper av folk över en kam. T.ex. anses är det helt tolererat att sprida myter om att muslimer är korkade med lägre IQ i det Daneke Folkeparti.

En ledande muslimhatare med kopplingar till DF är Nicolai Sennels. Han är ökänd för att sprida låååånga artiklar där han generaliserande säger att muslimer är både tjocka, lata och korkade.

Nu växer hatet mot danskarna på grund av valet. Och på känt rasistiskt manér drar man alla danskar över en kam.

Precis som muslimhaterna i DF drar alla muslimer över en kam och jämför dem med IS drar rasister här danskar över en kam pga DF.

Som Martin Aagård:

Martin Aagaard

Martin har under dagen mött en hel del kritik för att han är mot rasister i Danmark och kallar sig antirasist. Men tyvärr Martin. Du är inte antirasist, du är lika rasistisk som det DF du hatar.

Man kan inte bekämpa rasister genom att kopiera rasisternas metod.

I mina klipparkiv har jag flera andra exempel på rasismen mot danskar just nu och bakåt i tiden. Inkonsekvenshen skrev så här nyligen. Hon citerar Liv Strömqvist. Lägg märke till att inlägget av Liv både är rasistiskt och fördomsfullt mot personer med funktionsnedsättningar.

inkonsekvenshen

Läs även min artikel om att rasism inte har något med makt att göra. Den illustrerar utmärkt problemet med Aagård.

Annonser

One thought on “Hatet mot danskar är också rasism!

  1. Ping: 110 Att kalla en nationalitet för tjocka och korkade är inte rasism | Liberyx

Kommentarer inaktiverade.