Sverigedemokraternas jihad mot islam?

Jag läste bloggen Alliansfritt Sverige igår som reagerat på att Ulf Nilson i Expressen instämmer i Sverigedemokraternas hatkör mot Islam. Sverigedemokraterna, och deras hejaklack som Ian Wachtmeister och Ulf Nilsson, låter mer och mer fundamentalistiska. Om några för ett jihad, ett heligt krig, just nu så är det Sverigedemokraterna.

Bara skägget saknas...

Björn Söder gick ut förra veckan och sa att islam är som nazismen. Kent ”Julius Streicher” Ekeroth babblar på som vanligt om islam som den nya nazismen och nu var det senast Ulf Nilson som i Expressen sa:

”Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta. Obs! att nu raljerar jag inte längre. Sverige har sen länge minskande befolkning, ja, om vi ser till pursvenskar. Varje par föder statistiskt sett färre än två barn, lika med minskning. Våra invandrare, numera omkring 20 procent, av vilka 400 000 muslimer (varav de allra flesta naturligtvis inte är islamister), föder betydligt fler. Det är oundvikligt att det muslimska inflytandet växer.

Kort sagt: vi befinner oss i krig, Sverige liksom alla andra europeiska länder (och naturligtvis ’den store satan’, USA). Det är ett krig på sparlåga men livsfarligt likafullt.”

Jihadister, som för ett heligt krig, kännetecknas av att de drar alla fiender över en kam. Muslimska jihadister generaliserar om ”kristna”, ”svenskar”, ”amerikaner”, ”ateister” eller ”rondellhundstecknare”. De säger att det pågår ett permanent krig mellan ”väst” (som är ondskefullt” och islam. Sverigedemokraterna och deras islamofobiska cheerleaders som Ulfe Nilsson gör exakt samma sak. De säger att ”islam” är hotet och att det pågår ett krig mellan väst och islam. Att islam är som nazismen och ska bekämpas som det!

Om några är positiva till ett jihad i Sverige så är det Jimmie Åkessons anhängare och de svansande, dansande, lättklädda cheerleaders de har i sitt följe, som Ulf Nilson. Det är så vi ska se på deras hets mot islam! Vad är skillnaden mellan Osamas och Åkessons tankevärld? Trettio år och ett skägg, inget annat! Samma kollektiva skuldbeläggande, samma generaliseringar om motståndaren, samma ”krig” mot fienden. Samma tal om ”hotet” mot den egna livsstilen från fienden. I ena fallet muslimska galningar i andra fallet Sverigedemokrater .

Cheerleaders

Jag rekommenderar varmt dessa två blogginlägg av Alex Bengtsson: ”Pursvenske” Ulf Nilson, extremhögern och de kristna fundamentalisterna samt Passa er jävligt noga för kollektiv skuld.

Terrorismen föds genom generaliseringar, kollektivt skuldbeläggande och hat. Det är detta som är orsak till att muslimska terrorister finns överhuvudtaget. Man bemöter inte det hotet genom att ge igen med samma mynt!

PS

För övrigt är det vidrigt att politiker och myndigheter nu beslutat att införa ännu mer kontroll och övervakning av svenska medborgare. Läs Kulturbloggen här!

Länkar: PISvdAB,ABHenrik Oskarsson, Motbilder, Zaramis, Expressen, PI, damberg, Anders Wallner, Unga S-kvinnor, DN, Zaramis, AB, SVD,  svd, svd, gp, gp, dn, dn, expressen, expressen, expressen, Dessutom liberaldemokraternas Per pettersson, Amanda Brihed, Frihet framför allt, Mr Hama, Oansvarigt, Svensk Myndighetskontroll, Malin

——————————-

Liberaldemokraterna

Jag är en av grundarna till Liberaldemokraterna.

Men åsikterna på bloggen är mina egna…

Vad är Liberaldemokraterna?

Liberaldemokraternas Facebookgrupp —– Twitter: http://www.twitter.com/Lib_dem

Vår hemsida finns här:

www.liberaldemokraterna.com

***

Lägg till Jerlerup på twitter genom att klicka här!

—————————————————-


Läs även andra bloggares åsikter om 

13 tankar om “Sverigedemokraternas jihad mot islam?

 1. Pingback: Tweets that mention Sverigedemokraternas jihad mot islam? « Sverige är inte världens navel! -- Topsy.com

 2. Hur tänker du sålla ut den lilla procenten självmordsbombarna från dom invandrande muslimerna? Om inte, hur många liv är du beredd att offra för att behålla denna invandring?

 3. Att inte vilja ha islamister inpå sig är inte samma sak som att utrota alla judar och västerlänningar som inte tycker som dom. Fast det hade du förstått om du tänkt längre än näsan.

 4. Ehm, att islam är som nazismen är allt annat än fel. Båda hatar och trycker ner judar, och båda vill sträcka sig över världen genom att använda våld. Det är sanningen.

  Liksom, en vilsen person som blivit påtryckt av islamistiska grupper sprängt sig själv här i Sverige, Europas muslimvänligaste land bevisar väl ett och annat. De ger sig inte förrän sharialagar existerar här.

  Och nej, jag är ingen rasist. Jag är bara kritisk mot religion.

 5. Har man som jag läst Ulf Nilsons krönikor i många år så vet man att han inte är rasist! Men du har troligen bara läst just denna som med god illvilja går att feltolka. (Antar att du inte är en regelbunden läsare eftersom du kan anklaga honom för rasism samt för att du stavar hans namn fel.)

 6. Alltid lika roligt att läsa Jerlerups blogg. Snacka om vilse i pannkakan.

  SD är redan ett 10 % parti som slagit rekord i varje mätning från respektive opinionsinstitut efter valet. De arbetare som tokvänstern använt sig av för att motivera sitt pladder är inte längre deras folk. Så länge SD växer med 1000 pursvenskar om dan blir det svårt att hindra Sveriges redemokratisering.

 7. Den som är läskunnig och läser Ulf Nilssons artikel om atombomben ser nog att artikeln handlar om atombombens avskräckande verkan, men för att fatta artikeln måste man både kunna läsa och tänka. Stava behöver man ju uppenbarligen inte kunna för att kommentare hans personlighet.

 8. För att citera Ulf Nilsson:

  ”Faktum är att vi, ja, svenskarna, faktiskt är på väg att avskaffa oss, om än sakta.”

  Just det. Ondskan sprider – och har spritt – sig som en löpeld genom hela västvärlden. Sverige och många andra nationer är på väg att avlägsna sig själva – försvinna. Svenskarna och många andra nationaliteter är på väg att utrota sig själva – försvinna. Kvar blir antagligen enbart muslimerna och zigenarna. Andra grupper saknar tydligen vett och intresse att föra släkten vidare.

  Det här är så sorgligt att det ej går att beskriva. Värför sker det här? Skall vi verkligen låta det fortsätta?

 9. My spouse and i really enjoy, contribute to I discovered just what I had been in search of. You could have broken my four working day prolonged look! Our god Appreciate it dude. Have a good day. Ok bye

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s