Stalinister ligger bakom demonstrationen Stoppa Aurora 17

Kampanjen mot Aurora17 håller en demonstration i Göteborg idag. Den drivs av Nätverket Stoppa Aurora 17, där Vänsterpartiet och Feministiskt Initiativ ingår tillsammans med det stalinistiska Kommunistiska Partiet. Kommunistiska Partiet är initiativtagare. På demonstrationen idag är deras partiledare huvudtalare. Nätverket har ett swishnummer och plusgironummer som ägs av Kommunistiska Partiet. Deras webbsida är registrerad av Kommunistiska Partiets partisekreterare. 

Idag demonstrerar man i Göteborg mot Aurora17. (Se mer här) Jag skrev om det mer utförligt i förrgår. (Läs den artikeln här!) Det är illa. En massa grupper som stödjer folkmördare som Stalin och Lenin och Nordkorea arrangerar en demonstration tillsammans med V och Fi.

I förrgår stod det på nätverkets hemsida att såväl Kommunistiska Partiet, Som SKP som några Marxistiska grupper och Vänsterpartiet samt Feministiskt Initiativ ingick i organisationen. När man klickar på organisationens ”om oss” sida idag ser det betydligt mer städat ut. (Se sidan här!) Någon gång mellan i förrgår och idag har någon städat bort alla marxistiska kampgrupper, men även Vänsterpartiets och Feministiskt Initiativs namn samt Kommunistiska Partiets och SKPs namn från den listan.

Var K och V och Fi medlemmar i kommitteen i förrgår men inte idag? Knappast.

Hur som helst har Vänsterpartiet själva på sin sida skrivit:

”Nato ut ur Sverige, är en av parollerna för det organisations överskridande nätverk som i veckan kraftsamlar för att demonstrera mot krigsövningen Aurora 17. Vänsterpartiet är en av 36 organisationer inom det nätverket och står bakom den folkliga opinion som inte vill se att Sverige ytterligare närmar sig Nato.(källa)”

Dessutom finns deras flygblad kvar på hemsidan (se här) där man kunde läsa:

Att stå upp och tala sida vid sida med Kommunistiska Partiet är illa nog. Det är illa att affischen beskriver Kommunisiska Partiets ordförande som hubudtalare på eventet (hans namn står först). Men det är värre än så. De var drivande i att demonstrationen och nätverket överhuvudtaget bildades.

Om du undrar över det ber jag er  kolla vem som står bakom det swish nummer kampanjen använder och det plusgirokonto de använder. Det är Kommunistiska Partiet i Göteborg.

”Plusgiro

Plusgirokonto 84 72 97-9.
Efter beslut i nätverket administreras nätverkets plusgirokonto av Kommunistiska Partiet Göteborg. Märk din insättning Aurorademonstration.

Swish

Om du hellre vill använda skicka pengar via Swish går det självklart bra. Swisha då till nummer 123 352 70 41. Betalningsmottagare Demonstrera mot Aurora 17.”(Källa)

 

Nej Pia, de har inte skaffat nummer. Huvudarrangörens nummer används.

Det är inte nog med det. Om man tittar på webbsidan de har är den registrerad hos Kommunistiska Partiet. Eller rättare sagt deras partisekreterare Pär Johansson som arbetar på deras tidning Proletären.

Pär har skrivit en hel del om NATO. Som av en slump skrev han förra året att man borde skapa ett nätverk för att samordna kampen mot NATO, och han ville gärna ha med Vänsterpartiet i den kampen. (Se det här!) Om ni vill höra vad han har att säga om Stalin och om den diktatur partiet vill ha rekommenderar jag Kaliber från 2004. Där förklarade han att han vill ha diktatur och han pratade väl om partiets brigadresor till Nordkorea. (Artikel om Kaliber här!)

Jag säger som i förrgår. Tänk om det hade varit nazister V och Fi och Mp demonstrerade med?

Läs mer här: https://ligator.wordpress.com/2017/09/14/tank-om-det-varit-nazister-som-feministiskt-initativ-och-vansterpartiet-samarbetat-med/

Från Kommunistiska Partiets 16e kongress. En bild de själva lagt upp på sin Flickr sida (Se bild här!). Lägg märke till Stalin på fanan.


 

RKU i år. Se Hammaren och Skäran.

 

Nordkoreas fana finns givetvis med på deras demonstrationer. Sida vid sida med Sovjets flagga.

 

Sovjet 1985 Nej RKU 2012. Ungkommunisterna.

En tanke på “Stalinister ligger bakom demonstrationen Stoppa Aurora 17

  1. Pingback: Fi & V & Mp samarbetar med Kommunistiska Partiet och Stefan Lindgren mot NATO – Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.