Svenska hatspridare!

När man läser Politiskt Inkorrekt slås man hur så många som kommenterar på PI delar massmördarens Breiviks politiska syn, och syn på islam! De har ganska ofta citerat den holländska politikern Geert Wilders, t.ex:

”Jag hatar inga muslimer. Det är deras bok och deras ideologi som jag hatar. Islam är ingen religion. Det är en totalitär politisk ideologi som nazism och kommunism. Om du kritiserar något i islam eller koranen, eller om du lämnar religionen eller som kvinna eller homosexuell kräver lika rättigheter för alla är islams svar: halshuggning.”

Det är samma generaliseringar om islam och muslimer. Samma hat! Islam = nazism alltså är muslimer = nazister!

När man kikar på Sverigedemokraters hemsidor ser man samma sak. Men det är kanske inte konstigt. Kika bara på hur ledande företrädare försökt koppla ihop islam och nazismen!

Jimmie Åkesson skrev detta 2009 i Aftonbladet:

”För 20 år sedan tror jag att de flesta svenskar skulle ha mycket svårt att tänka sig att islam skulle komma att bli Sveriges näst största religion, att svenska konstnärer som kritiserar eller skojar med islam skulle leva under ständigt dödshot, att ett tiotal muslimska terrororganisationer skulle komma att etablera sig i Sverige, att ledande muslimska företrädare skulle framföra krav på införandet av sharialagar i Sverige, att svenska landsting skulle använda skattebetalarnas pengar till att skära av förhuden på fullt friska småpojkar, att Sverige skulle ha flest våldtäkter i Europa och att muslimska män skulle vara mycket kraftigt överrepresenterade bland förövarna, att svenska badhus skulle införa separata badtider för män och kvinnor, att svenska kommuner skulle överväga införandet av könssegregerad simundervisning i skolorna, att frysdiskarna i våra livsmedelsbutiker skulle erbjuda ritualslaktat kött samtidigt som svenska förskolor slutar att servera fläskkött…

Den mångkulturella samhällseliten ser kanske denna framtid som en färgglad intressant förändring av ett Sverige och Europa som man allt som oftast förnekar ens någonsin har varit ”svenskt” eller ”europeiskt”. Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år.”

Erik Almqvist, ochkså Sd, kommenterade detta i Sourze 2009 och sa öppet att islam är VÄRRE än nazismen:

”Jag tror inte att Jimmie Åkesson hade så fel trots allt. I en sak är jag dock inte överens med min partiordförande: Jag ser inte bara undfallenheten för islam som det största hotet sedan andra världskriget. Jag ser islam som det största hotet. Sedan Hedenhös.”

Björn Söder heter en annan  riksdagsman (Sd) som sagt samma sak (Gävle den 26/8 2010.):

Som sverigedemokrat ser jag detta som vårt största utländska hot sedan andra världskriget och jag lovar att göra allt som står i min makt för att vända trenden när vi går till val nästa år… Precis som vi tog kampen mot nazismen och kampen mot kommunismen måste vi ta kampen mot islam i dag”.

När man pratar med bloggare och de Sverigedemokrater som stöder denna sorts generaliseringar mot islam och muslimer säger de ofta att de ”inte är mot alla muslimer”. Men det är nästan alltid läpparnas bekännelser eftersom de varken kan tänka sig att bygga nya moskéer eller ta emot t.ex. hbt-flyktingar från Iran.

Om de inte är mot alla muslimer borde de ju inte ha ett problem med detta.

Det är upp till dem att bevisa i ord och handling att de inte delar Breiviks människosyn!

*********

Länkar: SvD1SvD2SvD3DN1DN2DN3Expr1Expr2AB1AB2SvD,

SvD2SvD3AbAb2Ab3Ab4DNDN2DN3,DN4DN5ExpExp2Exp3, Exp4Exp5SRGP
Bloggar: KrassmanWesterholmAnderssonStenholmVästrosBöhlmarkDHE,CornucopiaJönsson

19 tankar om “Svenska hatspridare!

 1. Så din poäng är att personer som skojar om Islam ska finna sig i dödshot efter som du inte håller med dem. Din syn på yttrandefrihet tycks relativ.

 2. Med tanke på det resonemang SD för så borde det i med tanke på Jimmie Åkessons tidigare fäbless för att bära naziuniform vid demonstrationer borde det i stringensens namn betyda att Åkesson är ledare för Sveriges största muslimska samfund.

 3. Breivik gick på steroider samt var spelberoende under många år… det kan mycket väl vara det som gjorde att det slog slint i hjärnan på honom, inte hans åsikter!

 4. Torbjörn Jerlerup, nu generaliserar du och sprider ditt hat. Vi får inte peka ut någon grupp, vi måste vara sansade nu. Det är en ensam förvirrad individ som gjort detta. Sluta sprid ut ditt hat mot Sverigedemokrater och andra grupper. Du låter som nidbilden av ”nazister” som hollywood skapat. Torbjörn Jerlerup, är du ”nazist”? Dom flesta sverigedemokrater är vanliga ”Svenssons” som sett sitt land förfalla med onda politiker och galna väljare som röstat fram dom, politiker som sopat banan för dom som kommit hit och rånat, våldtagit, mördat och berikat sig på ett folk vars förfäder kämpat för att skapa det vi har (hade). Sverigedemokrater och andra vill bara inte fortsättas att rånas, våldtas och mördas OCH dräneras på sitt arv.
  Så sluta med din ”nazist”-retorik Torbjörn Jerlerup är du snäll. För första gången fick ju dom som skapat detta mångkulturella inferno betala något för sin gärning. Och naturligtvis försvarar jag inte gärningen, men bygger man en husgrund på träskmark får man till slut se sitt hus välta och sjunka.

 5. Pingback: [VARNING FÖR VIDRIGA CITAT] – Citat ifrån Sverigedemokratiska anhängare | Dennis Nilsson – (M) & MUF

 6. Bra skriven artikel! Det som många inte förstår är att det även ingår ett ansvar med det man säger och gör. I yttrandefrihetens namn, tänk efter för innan du säger/skriver något.

  @Pelle, Gått om hat spridare finns det ju i SD. http://www.expressen.se/1.2507610

 7. De värsta generaliseringarna verkar du ju stå för själv? Varken de du kritiserar eller citatet har väl ändå påstått ”Islam = nazism” eller ”muslimer = nazister”? De säger väl bara att islam är en totalitär lära och därmed (mer eller mindre) lika omänsklig och osympatisk som andra totalitära system?

  Du verkar missförstå med avsikt?

 8. (sd):s väljare ( (sd) själva är lite skickligare) och andra främlingsfientliga vill ofta väldigt gärna peka ut grupper, t ex somalier, MENA-invandrare etc. Men när de nu generellt blir utpekade som en grupp som via sin retorik uppmuntrar galningar att tro att det finns ett brett stöd för vansinnig människosyn, då gillar de helt plötsligt inte att grupper skall pekas ut.

 9. Jerlerup. Jag tillhör de ”högerextremister” (nåja, jag vet inte vad du definierar som ”högerextremist” är jag det?) som påstår att jag inte hatar alla muslimer och vill slänga alla muslimer in i gaskamrarna uppe i norrland (du vet de där som vi ”extremister” håller på och bygga i gruvorna 😉 ), men jag anser att islam helt klart har samma mörka syn på människan som det gamla testamentet. Skillnaden är att det verkar som om det är flera muslimer som väljer att INTE ignorera de opassande [i ett modernt samhälle] delarna av religionen av islam än deras kristna motsvarigheter. Naturligtvis finns det muslimer, säkert de flesta, som väljer att omtolka eller ignorera delar av det som bevisligen står i koranen och haditherna till moderna tider. Dessa muslimer är för mig ganska ointressanta, de enda som envisas med att släpa in dem i debatten är äkta människohatare och folk i den politiskt korrekta sfären som generaliserar (förutom fundamentalisterna som gärna modigt gömmer sig i dess kjolar när det hettar till)
  Men det tar inte bort det faktum att religionen islam i sig inte är ett dugg bättre än gamla testamentet.

  Det jag vänder mig emot är att *PK anser att just extremister ur islam och deras syn på människan ska ha samma status som de ”normala” muslimernas syn. Varför ska muslimers extremister accepteras som ”normala” när andra religioners extremister inte får det? Man kan ju ta debatten om homosexuellas rätt inom religionen islam respektive kristendom som exempel. Hur villig är man att använda samma lag mot fanatiska islamska imamer som deras kristna motsvarigheter?
  Det är denna sortens hyckler som stör mig mest.

  Och ja, jag vet att det liknar den norska terroristens tankar, men om någon har problem med det så kan jag bara hoppas att deras förnuft segrar snarare än mobmentaliteten. 🙂

  *Jag börjar bli vansinnigt trött på begreppet ”politiskt korrekt” efter att ha använt det så mycket 😉 och önskar egentligen att det fanns ett mindre stigmatiserande ord, men jag använder det för att det har blivit motsvarigheten till de vanliga känslomässiga tillmälen som just PK älskar att klistra på folk som inte håller med.

 10. Pingback: Terroristen och massmördaren Breivik mår som en prins! » HumanLabRat bloggar

 11. @Cornucopia. Så du anser att SD blir utpekade på samma sätt som du anser att de pekar ut alla invandrare? Hycklar du inte nu? För dig är alltså stigmatiserandet i sig inget problem, utan vem som stigmatiserar vem?

 12. Detta inlägg är inte ett skämt.

  Den människa som vill bli fri tvånget att säga ”Politikst korrekt” kan enklast lämna den rörelse där begeppet är ett obligatoriskt sätt att visa trohet mot partiet genom att plöja igenom hela Starwars serien för att få en uppfattning om dom existerande valen mellan mörker och ljus.

  Därefter gör man det rätta valet och lämnar partiet åt sitt öde.

 13. Max Manus, nu är det ju inte bara ett parti som som använder sig av ”politiskt korrekt” som ett skällsord på samma sätt som ”islamofobi” ”främlingsfientlighet” och ”rasism” används som ett stigmatiserande uttryck. Likat alla ”pk” som anser att deras skällsord ”beskriver sanningen” så anser vi andra att även ”PK” gör det. Och här sitter vi nu och kastar eptieter på varandra.

  Om vi skulle diskutera sakfrågan istället? Det vore nåt nytt och revolutionerande i Svensk debattkultur ;). Kan du motivera varför du står för det ”enda rätta”? Kanske har du en blogg där vi kan göra det?

 14. Det är i princip bara fascister och oberoende högerkonservativa som systematiskt använder begreppet poltiskt korrekt för att förklarta sin omvärld för sig själva.I princip allt kan förklaras med att säga ”poltiskt korrekt”.

  Du själv är så fast i föreställningen att pk har en betydelse som definierar alla som inte är Sverigedemokrater att du inte förstår att du själv uttrycker vad som öär poltiskt korrekt för en Sverigedemokrat.

  Begreppet politiskt korrekt har ingen meningsfull innebörd i en diskussion mellan två parter av den enkla anledningen att BÄGGE PARTER uyttrycker vad som är politiskt korrekt för var och en av parterna.

 15. ”Det är i princip bara fascister och oberoende högerkonservativa som systematiskt använder begreppet poltiskt korrekt för att förklarta sin omvärld för sig själva.”

  Har ingen betydelse vem som använder det.

  ”I princip allt kan förklaras med att säga ”poltiskt korrekt”.”

  Mycket kan det, ja. Maktens Politiska Korrekthet har på ett sjukt sätt lamslagit hela vårt samhälle och stängt ögonen för massinvandringens och mångkulturens problem.

  ”Du själv är så fast i föreställningen att pk har en betydelse som definierar alla som inte är Sverigedemokrater att du inte förstår att du själv uttrycker vad som öär poltiskt korrekt för en Sverigedemokrat.”

  Vi som kritiserar PK-samhället är inte PK, självfallet.

  ”Begreppet politiskt korrekt har ingen meningsfull innebörd i en diskussion mellan två parter av den enkla anledningen att BÄGGE PARTER uyttrycker vad som är politiskt korrekt för var och en av parterna.”

  Fel. Är det en diskussion om en viktig samhällsfråga som massinvandringen kommer alltid den politiska korrektheten göra sig gällande. För er är det lättare. Ni är just – PK.

 16. Har ingen betydelse vem som använder det.
  ————————————–
  Jo det har det av den enkla anledningen att den som systematisk använder ett begrepp som inte har någen meningsfull retorisk betydlese identifierar sig som obegåvad.Om ett helt parti använder begreppet i ALLA sammanhang vilket SD gör så diskvalificerar sig hela partiet helt och hållet för meningsfull debatt.

  Mycket kan det, ja. Maktens Politiska Korrekthet har på ett sjukt sätt lamslagit hela vårt samhälle och stängt ögonen för massinvandringens och mångkulturens problem.
  ————————–
  Den har enligt den definition som 5 procent fascieter har av begreppet lamslagit vårt samhälle.Övriga 95 procnet som INTE röstar på fascisternas delar inte ER definitionen av VAD poltiskt korrekthet är,hade dopm gjor det så hade dom röstat på er.

  Vi som kritiserar PK-samhället är inte PK, självfallet.
  —————————-
  Politisk korrekthet som begrepp använt på ert sätt definieras ALLTID av den som motsätter sig en specifik politik.Således kan 5 procent hävda att övriga 95 procent är politiskt korrekta vilket ni gör.
  Samtidigt kan övriga 95 procent hävda att 5 procent fascieter är politiskt korrekta utifrån en fascistisk horisont där det är politiskt korrekt att sträva efter en etniskt ren arisk kultur.

  Således har begreppet INGET MENINGSFULLT RETORISKT VÄRDE I EN DEBATT MELLAN TVÅ VÄRDEGRUNDER EFTERSOM BÄGGE ÄR POLITISK KORREKTA UTIFRÅN BÄGGES PERSPEKTIV.

  Fel. Är det en diskussion om en viktig samhällsfråga som massinvandringen kommer alltid den politiska korrektheten göra sig gällande. För er är det lättare. Ni är just – PK.
  ———————–

  Ni är fascistiskt pk och det är pk bland er att förklara världen med att den är pk och ni är inte ens medvetna om hur enfaldiga det får er att framstå när ni flörklarar världen på detta sätt.

  Der är inte en jävla sandlåda vi sitter i.

 17. ”Jo det har det av den enkla anledningen att den som systematisk använder ett begrepp som inte har någen meningsfull retorisk betydlese identifierar sig som obegåvad.”

  Ännu en hycklare, vilket märks på det frikostiga användandet av ”fascist” och jag slår vad om att ”islamofob” och ”främlingsfientlig” är andra ord i din vokabulär som du gödslar. På vilket sätt skiljer du dig från ”fascister”?
  Nog verkar du sitta i en sandlåda åtminstone 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s