Tänk efter innan ni delar bilder på Facebook, PLEASE!

Just nu sprids en bild på Katarina Janouch bredvid Anders Borg på en privat judisk tillställning. Bilden sprids just nu av både nazister och en del antirasister. Det är helt bisarrt att antirasister delar bilden.

Så här ser det ut i delar av sociala media just nu. Lägg märke till att det är antirasister som delar bilden, ofta med hänvisning till att Janouch sagt att hon anmäler alla som delar den.

Ärligt talat förstår jag inte varför så många delar bilden på Katerine Janouch vid ett bord, bredvid Anders Borg, där de två och några andra firar nån judisk högtid. vad har det tagit åt folk?

So what, de har suttit vid samma bord. Än sen? När ni delar bilden hänger ni ut de andra deltagarna vid den religiösa måltiden. Som inte har nåt med Janouchs politiska åsikter att göra.

Dessutom sprider ni just nu en bild som en del nazister sprider och gör en stor poäng av. De menar nämligen att bilden visar att Janouch och Borg ingår i det mytiska ZOG. (En del nazzar gillar att samarbeta med janouch, andra hatar henne och kallar henne ZOG).

ZOG är den judiska konspirationen. Nazzar pratar mycket om judiska konspirationer.

Nordfront uppmärksammade under förra veckan att medborgarjournalisten Fabian Fjälling ställt den judiska sociala medier-debattören Katerina Janouch mot väggen rörande talmudiska ritualer i ett offentligt Facebookinlägg. Frågorna gällde judendomens inställning till pedofili och Katerina Janouch egna inställning till densamma, då Fjälling menar att frågetecken kring dessa ämnen behöver rätas ut.” (källa)

Även en person som man inte gillar, och som ofta uttalar sig rasistiskt, har rätt att försvaras då hen själv angrips med rasistiskt hat.

Fjälling janouch flashback

Flashback

För övrigt var både Borg och Reinfeldt för en generös flyktingmottagning, minns ni det? Vilket är anledningen till att NMR hatar Anders Borg. han är ihop med en judinna och är för generös invandring.

Nazze twitter

Borg är dessutom där med en annan kvinna som syns på bilden. INTE med Janouch. Vilket ni som orkar googla lätt kan bekräfta. Den han är ihop med är med på bild.

Så LÄGG AV! Sprid gärna bilder på Janouch när hon demonstrerar men lägg av att sprida helt orelaterade bilder på henne. Bilden är en helt normal bild på religiösa som firar en högtid. Anledningen till att Janouch inte vill ha den spridd är att nazister använder den mot henne. Och det har hon helt rätt i. Att höhöhöande säga att ”Janouch inte vill ha bilden spridd, så sprid den” är nåt vi antirasister inte håller på med!

ÄNDAMÅLET HELGAR INTE MEDLEN I KAMPEN MOT RASISMEN!

 

PS

Jag har skrivit mycket mot Janouch, så tro inte att jag stöder henne. (Se några exempel här!)

En tanke på “Tänk efter innan ni delar bilder på Facebook, PLEASE!

  1. Ping: Vad antirasister kan lära av sopsorterare – Den arga sossen!

Kommentarer inaktiverade.

%d bloggare gillar detta: