Sverigedemokraterna bjuder in person som försvarar våldsbejakande vänsterextremism till sin tankesmedja!

Mattias Karlsson i Sd borde få frågan hur han kan låta en person som än idag talar väl om Revolutionära Fronten ingå i sin tankesmedja.

Malcolm Kyeyune kastades ut ur Vänsterpartiet pga sin vurm för våldsbejakande stalinism, Sd tar emot honom med öppna armar.

Det finns mycket på internet om det. Googla Kyeyune och Revolutionära Fronten. Tex detta: ”Ung Vänster ordförande bekräftar uttalande om RF” och ”Stängs av från Ung Vänster”.

Brukar inte Mattias prata mycket om nolltolerans mot vänsterextremism? RF är det mest vänsterextrema som vi haft i Sverige de sista åren och Malcolm pratar väl om dem än idag. (Även Marcus Allard, en annan Sd favorit i Örebropartiet, var med i RF och talar väl om dem ännu.)

Problemet är inte att de en gång stödde RF utan att de aldrig ångrat detta, försvarar sitt agerande, och pratar väl om dem ännu.

”There goes Jimmie” tröjan som RF gav ut, minns ni den? De flesta som är antirasister och mot Sd ogillade RFs retorik. Men inte Malcolm, Mattias kanske gillar den också?

Vänsterpartiet tycks alltså vara bättre på att hålla rent i sitt hus mot vänsterextremism än Sd är.

Lite våldsbejakande vänsterextremism är aldrig fel i Mattias Karlssons värld, bara de är mot muslimer och invandring.

…….

Bilaga, två av de alster RF och Kartellen spred för några år sen.

EXTRAMATERIAL

Kye