Jag kommer att motsätta mig idén om höjd pensionsålder.

”Ibland måste man göra saker man inte vågar, annars är man ingen människa utan bara en liten lort.” 

Jag kommer att motsätta mig idén om höjd pensionsålder. Jag kommer att slåss mot det med näbbar och klor om det behövs.

Alla som är för det spottar på de konservativa, liberaler och socialister som byggt vår välfärd. Under 1900talet enades progressiva från Högern, Folkpartiet, Centerpartiet och från mitt parti, Socialdemokraterna, och många andra, om att det var en bra utveckling att MINSKA arbetstiden.

Måste vi nu gå åt motsatt håll så är det ett bevis på att samhället är i en djup kris, och att det politiska och ekonomiska system vi har nu måste bytas ut.

Till vad, vette tusan? Kanske till den mer reglerade ekonomi västvärlden hade fram till 70talet. Ett första steg vore att höra vad alla som varnat för att dagens utveckling inte är sund, har att säga.

Det är människors frihet som är viktigast för mig. Om vi måste välta omkull det politiska spel vi har idag, så be it. Då får vi återreglera ekonomin, eller göra det som krävs för att trygga friheten.

Samma med alla försök att skära ner på LSS och funktionshindrades frihet.

”Om rådgivarna säger att vi måste öka arbetstiden, är det dags att söka nya rådgivare. 6 timmars arbetsdag, bättre sjukförsäkring och fler som får LSS är vägen vi MÅSTE ta. Utvecklingen måste gå framåt!”

Läs min artikel om höjningen av pensionsåldern och om faran med att gå bakåt i utvecklingen här!

Att höja pensionsåldern är att gå BAKÅT i utvecklingen! Och i kulissen väntar mörkerkrafter, som Sd, som profiterar på att samhället går bakåt.