Skråmo och IS hyllade den svenska terrorlagstiftningen

Nu när det rapporterats att IS terroristen Skråmo fängslats kan det vara på sin plats att visa vad han tyckte om svensk terrorlagstiftning. Så här skrev han den 12 december 2016 på Ghuraba Nyheter på appen telegram. Som synes ansåg han att lagen var ett skämt, och han var glad för att lagen var ett skämt, för då kunde han rekrytera fler terrorister ner till IS.

 

Han har onekligen rätt. Men det bör nämnas att denna svenska flathet inte bara gäller IS. Även mindre extrema grupper som nazistiska NMR, kan operera helt fritt utan att något görs mot dem. Den svenska flatheten syns kanske bäst i att det de gjorde aldrig fick några konsekvenser för personerna som stred för SS efter andra världskriget, eller de som hyllat kommunister som Stalin och mao under 1900talet.

PS

Som ett litet tillägg. Några andra av Skråmor alster, i urval. Ghuraba Nyheter handlade för det mesta om hur bra det var i kalifatet och la upp inlägg om offer för bombningar och annat som de stridande mot kalifatet gjort. Men en hel del inlägg prisar jihad, i formen av terrordåd. Den första är intressant för det är en video av Ibn Mulaykah (Idris Cheway) som Skråmo delar. Lägg märke till svärdet och det avhuggna huvudet. Den andra bilden är från ett terrordåd i London där Skråmo beklagar att en del muslimer bett för de oskyldiga offren för terrordådet.

Det andra är sånt han skrev på sin privata Facebookprofil. Han uppmanade folk att ladda hem Inspire (Al Qaidas tidskrift) och göra bomber och döda folk. Plus ett inlägg om att Lars Vilks borde dödas.

 

Man kan också läsa vad Skråmo skrev, t.ex. på bloggen Ghuraba Nyheter, hans försvar för Jihad tex.

Shaykh ul-Islam Ibn Taymiyah rahimahullah skriver så vackert angående Jihaad 

“Och den överlägsna statusen av al-Jihad är uppenbar med tanke på de rådande fördelarna med al Jihad för både den som utför den och andra, både i detta världsliga liv och i livet efter detta. Al-Jihad omfattar en kombination av olika typer av ibaadaat [dyrkan], aktiv och passiv, eftersom Al-Jihad innehåller sann kärlek till Allah Den Högste, ikhlaas [uppriktighet] till Allah, tawakkul [totalt tillit] till Allah. Och sitt liv och rikedomar överlämnade [helt] till Allah. Tålamod uthållighet, [världsliga] avhållsamhet och ihågkommandet av Allah, och många andra typer av rättfärdiga handlingar som andra handlingar inte omfattar.

Genom [Al-Jihad] kommer individen och Ummah alltid mellan ett av två utfall, antingen gudomligt stöd och militär seger eller martyrskap och trädgårdarna i Paradiset.

Säkerligen måste man leva och dö, och genom detta sätt [ i al-Jihad], kommer man att vara i extrem lycka i både detta världsliga liv och i livet efter detta, och genom att överge al-Jihad kommer den extrema lyckan i världsliga livet och livet efter detta att utebli eller minskas.

 

Det är autentiskt rapporterats i Sunan samlingarna att Profeten sallallahu alayhi wa salama sa,

 

Martyren känner inte något från smärtorna av döden, utom [något] liknande det du skulle känna av sticket av en insekt.

 

Från dygder av Martyren är;

1. Alla hans synder kommer att förlåtas.

2. Änglarna kommer att ge skugga för martyren med sina vingar.

3. Martyrskap garanteras paradiset.

4. Martyren är inne i gröna fåglar i paradiset till yawm al-qiyaamah.

5. De straffas inte i sina gravar [utom om de har en finansiell skuld som inte betalats tillbaka …!!!]

6. Martyren skyddas från terrorn av blåsningen av trumpeten som betecknar Qiyaamah.

7. Han kan medla för 70 av hans familjemedlemmar.

9. Han kommer att känna lugn istället för terror på Domedagen.

10. Änglarna besöker kontinuerligt martyrerna och skickar sina hälsningar till dem

great_sword-wide

Av Ibn Muleykah

En tanke på “Skråmo och IS hyllade den svenska terrorlagstiftningen

  1. Ping: Islamska Staten (IS) är värre än nazisterna i SS – Den arga sossen!

Kommentarer inaktiverade.