Blod kommer att spillas pga vår bristande hantering av IS anhängarna!

IS har haft ett stort gäng beundrare här i Sverige. Personer som jublat då IS massavrättat homosexuella. Få bryr sig om dem. Att röka en spiff kan leda till att Soc hotar att ta barnen från föräldrarna, att jubla åt massavrättningar anses inte som lika allvarligt. Jag håller helt med den Hamid Zafar säger i skärmdumpen jag klistrar in här nedan.

Och återvändarna. De har kommit hit. Vi har diskuterat i flera år om vad vi bör göra med dem. Nu är de tillbaka. Polisen har inte besökta alla. De har inte ställts inför rätta. Sociala myndigheter har i de flesta fall inte besökt återvändarna. I Stockholm förväntar man sig att återvändarna själva ska ta kontak med myndigheterna och vet inte hur många de är (källa). Samarbetet mellan SÄPO, polis och sociala myndigheter verkar vara näst intill noll.

16 vuxna och 10 barn känner myndigheterna till. (källa) 16 vuxna och 10 barn. 10 barn som troligen inte ens omhändertagits ännu.

Du får Soc på dig om du har barn och röker en spiff. Men om du varit nere och stött IS i deras masslaktande och hade barnen med dig dit, och du återvänder, så får du behålla dina barn. Soc kollar inte ens dig.

Jag har orosanmält föräldrar som stött deras barn när de åkt till Syrien för jihad ihop med Al Qaida och IS. Dessa har ofta haft fler barn.. Barn som ofta visat en fascination för pistoler… Jag orosanmälde en snubbe vars tre bröder dött för IS, som själv stödde IS, och som har barn. Tror ni man hör något av soc? Vill de veta mer? Vill de ha mer information? Nej. Polisanmälningarna jag gjort av IS anhängare och all information jag skickat till SÄPO, då jag surfat på slutna sidor för IS och Al Qaida, tror ni man får feedback eller frågor?

Bara i ett fall har SÄPO kontaktat mig om nåt jag skrivit. För två år sen. Den snubben har inte ens lagförts ännu, att förespråka massmord och terror och organisera för det är lagligt här.

Och ja, även nazister i NMR behandlas lika slapphänt av myndigheterna och polisen. Tro inte att detta gäller radikala islamister enbart.

Vi gör samma misstag som vi gjorde med de personer som stödde nazismen, efter andar världskriget. Ni vet Kamprad och de andra. Vi försöker glömma snabbt. Samma med alla de som stödde MAO och Stalin och Pol Pot på 70talet. Vi försöker glömma. Sticker huvudet i sanden! Att ha varit SS soldat medförde INGA som helst konsekvenser för de som återvände hem. De gamla nazzarna blev miljardärer i möbelindustrin, riksdagsmän, direktörer, skapade Åsa Nisse, och en massa annat…

Men det kommer inte att fungera denna gången. Den svenska metoden att sticka huvudet i sanden funkar inte i dagens samhälle. IS och Al Qaida finns kvar och opererar underjordiskt och anhängarna är en del av ett globalt ideologiskt nätverk.

Vi vet vad IS står för. Vi vet att svenskar stödde dem, och en del av dem åkte ner med familjer och barn. Politikerna vet detta, men gör inte ens det vi som minimum bör göra.

Det kommer fler terrordåd. Svenskar kommer att dö. Jag vill inte heller se en enda politiker som gråter krokodiltårar den dag det sker, oavsett partifärg.