Hanif Bali till moderaterna: ”kritisera inte Sverigedemokraterna”

Jag noterar att moderaten Hanif Bali nu ser Sd som ett helt rumsrent borgerligt parti och uppmanar partivänner att inte kritisera Sd. Han har tänkt så länge men det har tagit honom 4-5 år att våga säga det öppet.

”En växande rörelse behöver söka konvertiter hos de som ej håller med – istället för att leta kättare bland de som håller med.”

Så här skrev Hanif den 8 juni:

”Nu fick vi alla erfara vad en M, KD, SD (L som bonus)-koalition var förmögen att åstadkomma denna mandatperiod i Riksdagen. Nämligen inte mycket alls. En rödgrön-liberal koalition från V till C hade effektiv majoritet.

SD yrkade på återförvisning, jag hade röstat för om jag inte visste att det enbart hade fördröjt voteringen med en arbetsdag…

Faktum är väldigt enkelt – om de partier som vill ha stramare migration växer på bekostnad av varandra så kommer det se ut såhär i voteringarna i framtiden med.

Batikmagiker och godhetssignalerare kommer ha konstant överhand. Det handlar helt enkelt om att övertyga medborgare om att en restriktiv asylpolitik är bättre för att bredda dess stöd i parlamentet.

Jag ser att anhängare till partier som stod på samma sida och röstade nej till amnestin redan börjat peka finger åt varandra. Skärp er.

En växande rörelse behöver söka konvertiter hos de som ej håller med – istället för att leta kättare bland de som håller med.”