Hatbloggerskan Jennifer Black kommer ut som nazze?!

Jennifer Black är en ”Svärjevän” som länge gnällt på muslimer och jämställt muslimer med nazister. Nu i dagarna har det visat sig att hon själv, ”realistbloggerskan, som hon kallar sig, har kommit ut som nazisympatisör.

Nationalsocialisternas tidning Nordfront rapporterar:

”Bloggerskan Jennifer Black publicerade under gårdagen en video där hon tog avstånd från beröringsskräck och uppmanade till enighet bland alla systemkritiker.”

I ett skriftligt uttalande till Nordfront skriver hon:

”Videon riktar sig till alla som påstår sig värna om Sveriges framtid. Vi Sverigefränder måste gå samman en gång för alla oavsett meningsskiljaktigheter. Vi måste sluta upp med grupperingar och interna konflikter om vi någonsin ska kunna fylla gator och torg och med slagkraftigare metoder i form av en stor sammansluten folkmassa. För att kunna skapa förändring så måste vi våga stå sida vid sida utan att agera som att vi fortfarande tror på tjej- och killbaciller. ”Kommer dom så kommer inte jag..”. Detta får en att skämmas när medborgare ifrån andra länder på besök i Sverige ifrågasätter vad i tusan det är vi håller på med.

Jag talar ur egna erfarenheter där jag själv kritiserat det ena och det andra utan en minsta kunskap om de jag kritiserat, för att jag lyssnat på andra istället för att bilda mig en egen uppfattning. Den som lever lär. Jag fick lära mig den hårda vägen men att beskåda saken från en objektiv synvinkel i Facebookgrupper och andra samlingsplatser för nationalister av olika slag. Allt detta gav mig förståelse för det verkliga problemet: Beröringsskräck.

Att Sverigedemokraterna aldrig kommer att samarbeta med Nordiska motståndsrörelsen och vice versa på parlamentariskt plan är en politisk fråga, men att vi som folk låter oss manipuleras utav mainstreammedia och varandra, till den graden att vi nästan hyser avsky för de som kämpar åt samma håll, är något som är ytterst pinsamt och skrämmande. Detta är roten till att vi fortfarande inte är i närheten utav en folklig revolution. Prestige, uppmärksamhetsstörningar och rädsla blockerar just nu Sverige från att utvecklas.

Prata med varandra och sprid inte falska påståenden. De bästa svaren finner man hos källan.”

Hon återpostade glatt den artikeln.


 

Nu ska vi se om jag minns allt hon kallade de som försvarade  det hon definierade som ”nazism”, dvs islam. ”Förrädare, galningar, kvinnohatare, batikhäxor, landsförrädare, idioter, svin” etc, etc… Nu har hon hoppat i säng med de riktiga nationalsocialisterna. NMR är inte nazister på låtsas.

Grattis till alla de 35000 som följer Jennifer Black. Ni följer ni en som definierat att om man gör som hon gör, hoppar i säng med nazzar, så är man en idiot och en landsförrädare!

Bara en liten påminnelse om vad NMR skriver om sig själva.

En tanke på “Hatbloggerskan Jennifer Black kommer ut som nazze?!

  1. Pingback: Mikael Hagenbo: svensk Överstelöjtnant med rätt att gilla Hitler? – Den arga sossen!

Kommentarer är stängda.