Ny film av IS med bilder på Stockholm

Enligt principen ”lär känn din fiende” publicerar jag alltid material från nazister IS, rasister och kommunister och andra. För att undvika att upprepa historiens misstag måste vi sätta oss in i hur de tänker som vill rasera vårt fria samhälle.

Därför postar jag nu länkarna till två av IS senaste videos. En av dem har redan uppmärksammats av svensk media eftersom det förekommer bilder från Sverige i filmen.

Filmen med bilder från Sverige kan ni se här. (Klicka här!)

Slutsekvensen, där bilden på Stockholm kommer från, är ett budskap som uppmanar folk att ansluta sig till IS. Det börjar med att även syndaren kan förlåtas om han ansluter sig till jihad. Sen skäller man ut männen för att vara lata och inte ansluta sig till IS och kriget. Man säger att kvinnor köar för att ansluta sig till IS. Berättarrösten läser ett brev som påstås vara skrivet av en kvinna. Slutorden handlar om männen som lever i skam och förtryck i väst medan kvinnorna strävar för jihad hos IS. Inget direkt hot, snarare uppmaning att ansluta sig till IS.

Sluter av brevet som påstås komma från kvinnan ber om tillåtelse för kvinnor att begå självmordsdåd mot fienden. Efter att ha avslutat brevet berättar propagandarösten om att kvinnor som ”enligt islam är befriade från strid vill använda sina kroppar för att skydda islam från fienden” när männen flytt till Europa och lever i skam. Av att döma från retoriken så handlar det om att öka rekrytering från männen och inte att ge grönt ljus för självmordsdåd utförda av kvinnor.

Som ni kan se handlar filmen i sig om ”rening av själar”, eller snarare om hur pojkar och män uppfostras genom arbete och studier och krig hos IS.

För de som är nyfikna finns en annan video av IS från i maj i år (se den här).

Annonser