Att mäta kuk om terror hat och hot.

Vad är vitsen med att räkna på vilket hot som är störst, nazism, radikal islamism eller vänsterextremism och kommunism? Kan man inte bara vara mot ALLA hot?

Så var det igång igen. Kukmätningen. En del personer som anser att radikala islamister är största hotet fnyser åt min artikel i Dagens Nyheter om nazistiska NMR. De påpekar att radikal islamism är ett större hot. Man jämför antalet mördade globalt sett av islamister med antalet dödade av nazzar I Norden.  

Just nu sker massor av islamistiska terrordåd. Inkluderat dåd med svensk koppling (Farid Ikken), Alltså är islamism största hotet och det är avledning att prata om.nazister, som de ser det.

Och en del antirasister svarar på det med fina statistiska tabeller på hur många som dödats av nazzar och rassar i Sverige de sista 30 åren jämfört med dödade av radikala islamister och vänsterextrema. 

Gud! Låt mig slippa dessa siffertabeller som ställer naziterror mot islamistisk terror!

Fy fan vad jag hatar den sifferexcersisen bland vissa antirasister och bland vissa som är mot radikal islamism. Lika barn leker bäst heter det. Istället för att konsekvent vara mot all extremism och terror mäter de kuk som hormonstinna fjortisar.

Dessutom är det så att både de som kämpar mot IS och de som kämpar mot nazistiska NMR anser att polis, sociala myndigheter och stat är för slappa mot extremism. Båda anför ungefär samma skäl.

Alla som är mot radikal islamism och nazism borde ta fajten mot båda samtidigt, tillsammans. Det skulle båda vinna på.

Annonser