Johan Westerholms kunskaper om muslimer (och google)

Johan Westerholm verkar tro att muslimer i massor inte tagit avstånd från terrordåd. Jaja, så går det när man fuskar på lektionerna på universiteten och skaffar sig ett falskt CV. Faktum är att muslimer över hela världen rasar mot terrordåden över hela världen, speciellt de IS gör.

Ni kanske har sett denna i ert flöde idag? Den delas, som den delas här av denne twittrare. Islams största stund är nu.

Så här skriver Westerholm:

Det är nu alla Sveriges, och Europas, muslimers största stund är kommen. Det är nu de skall gå ut, tillsammans med de organisationer som säger sig representera ”Det Muslimska Civilsamhället”, och fördöma terrordåden samt ställa sig upp och försvara det svenska och europeiska sättet att leva. Försvara oss.

Er största stund är nu. Att stå samman med oss. Ta den.

I vilken värld lever han? Om man har muslimska vänner ser man hur ofta de förfasas av terrorn. Om man följer de ledande debattörerna i Muslimska Civilsamhället ser man hur mycket de uttalar sig mot terror (detta inkluderar de personer Westerholm hatar och skriver mycket om). Om man följer Muslimska föreningar ser man att de uttalar sig mot terrorism minst lika mycket som alla andra svenska organisationer.

Ofta uttalar de sig mot terror och IS och Al Qaida OFTARE än tex Rotary, Liberalerna, Moderaterna, Kungen eller andra svenska föreningar och insititutioner. Detta av den enkla anledningen att de flesta som dör i terrorattacker är muslimer. IS sprider bomber och död omkring sig i Mellanöstern och dödar muslimer som inte lyder dem eller följer deras tro.

Det är så vanligt att jag inte ens tänker länka. Googla. Kolla deras sidor på sociala medier. Kolla vad de säger till journalister.

Bara en liten sak ska jag länka till. Terrorattentatet i manchester nyligen. Attentatsmannens muslimska mamma, hans muslimska vänner, och msulimska grannar och den muslimska imamen han gick till, försökte alla varna polisen. Som gjorde ingenting.

Men, men. Om man som Westerholm, ljuger om sitt CV och förfalskar det, så kan man inte vänta sig något annat än detta. Han är en fuskare. En som inte bryr sig om att kolla om hans ideer stämmer överrens med verkligheten.

Annonser