Stefan Torssell vill ha diktatur och försvarar historierevisionismen

Stefan Torssell försvarar historierevisionism om förintelsen och kommer ut som förespråkare av diktatur! Dessutom anser han att man ”inte ska ringakta och bespotta nationalsocialister.

Stefan Torssell är skribent i Fria Tider, en av arrangörerna i Folkets Demonstration och ordförande för det parti som planeras, Folkets Röst. Han har en bakgrund inom Sd, som han hoppade av 2014. Han var dessutom en skribent i Avpixlat fram till 2014. Igår skrev han ett inlägg om mångkulturen som var ganska paradoxalt. I slutet av artikeln förespråkar han nämligen ”en stark nationalism som alla måste underordna sig” och ”ett starkt repressivit styrelseskick med begränsade rättigheter för människor”. Alltså vill han ha nån form av diktatur!

I kommentarsfältet hittar man flera antisemitiska kommentarer om att judarna ligger bakom massinvandringen och mångkulturen. Om man kikar på Torssells Facebook ser man att det kryllar av antisemiter där, men själv är Torssell kluven. Han accepterar historierevisionism om förintelsen och är mild när han pratar om nazister men tar avstånd från Nazism på samma sätt som Islam (!), och säger sig inte vilja dra judar över en kam. Han brottas helt klart med att hans vän Ingrid Carlqvist, och flera andra, börjat närma sig nazisterna i Nordiska Motståndsrörelsen.

Låt oss kika på det där lite närmare. Det är ganska intressant. I ett inlägg 2 maj pratar han om debatten om förintelsen. Han upprepar sitt stöd till staten Israel och judarna. Inlägget är följt av en uppsjö grovt antisemitiska inlägg som Torssell delvis tar avstånd från. Sen dyker detta upp. Evert Larsson kallar Ingrid Carlqvist pragmatisk för att hon valt att samarbeta med nazister. Som synes gillar Stefan Torssell inlägget.

Vad skriver Evert då i sin blogg?

Jo att man bör skilja på frågan om nationalism och frågan om förintelsen. Förintelsen som begrepp kan man ifrågassätta. Men Hitler bör man ta avstånd från genom att säga att Hitler inte var nationalist (!).


Att Stefan Torssell gillar detta svammel kan man förstå. Han har varit inne på liknande tankar tidigare. Den 4 april skriver han ett inlägg om att han ogillar allt prat om judars världskonspiration men kika på vad han säger! Han säger att förintelseförnekarna inte nödvändigtvis har fel. Han förklarar att förintelseförnekare bevisat att påståda utrotningsläger bara använts som arbetsläger. (Med detta menar han nog Auschwitz. Förintelseförnekare driver tesen att ingen förintats där. Aschwitz användes både som arbetsläger och förintelseläger nämligen.) Dessutom skriver han att det mycket väl kan ha varit 1, 5, 6, 10 miljoner som mördades i förintelsen och relativiserar hela debatten om antalet förintade.

Och som grädden på moset pratar han om att enstaka nazister föraktar judiska folket (!). Enstaka! 

I kommentarsfältet dyker kända antisemiter upp.

En debattör frågar vad han menar med ”enstaka nationalsocialister” och får till svar att man inte bör ”ringakta och bespotta nationalsocialister”.

Stefan relativiserar dessutom rejält kring detta med nazism. Enligt honom är islam som nazismen. Islam är inte en religion, utan en ”våldslära på samma sätt som nazismen”.
Stefan funderar en hel del över vad vi ska göra med makteliten och vill flytta bort 875000 människor från sina maktpositioner, journalister och politiker etc. Även godhetsapostlar, vänstremuppar och 500.000 ängsliga opportunister äventyrar Sveriges framtid och måste flyttas bort.

Stefan Torssell intervjuades sist av Ingrid Carlqvist i höstas, efter att hon förklarat att hon börjat närma sig nazismen. Hennes allians med nazzar har fått många att reagera inom den nationella rörelsen. En del väljer en försiktig linje där man håller ett avstånd till förintelseförnekarna och nazisterna, men utan att ta avstånd från de som närmar sig nazisterna. Därför kommer de till de paradoxala slutsatserna att islam är som nazism och kan fördömas rakt av, medan riktiga nazister är som nazister och de kan man inte fördöma rakt av.

EXTRAMATERIAL

Stefan är homofob också och prisar Rysslands hårda linje mot homosexuella. Vill bara tillägga det. I Nya Tider nr 31 2015 skriver han:

Genom en osaklig och oförskämd propaganda försöker ett homosexuellt avantgarde påverka människor till acceptans av den homosexuella livsstilen.

Däremot syftar den homosexuella propagandan till att upplösa samhällets normer för att homosexuella lättare ska kunna finna partners. Propagandan sträcker sig över hela samhället ända ner till förskolan. Under stort gillande av den naiva journalistkåren deltar numera uppsminkande och hårt sexualiserade barn i homosexuella sammanhang.

I Ryssland verkar man ha förstått dessa samband. Där är homosexuell propaganda riktad mot barn förbjudet. Förnuftiga homosexuella låter sin sexualitet vara deras privatsak. De har min respekt.

12/7 2018 skrev han att han stöder AFS

Afss