Vilka demokrater vill Ingrid Carlqvist hänga?

Samarbeta med nazister. ”Bevara Sverige svenskt”. ”Offra en för att gruppen ska överleva”. Förbjuda islam. ”Hänga demokraterna”… Lite sent omsider valde jag att lyssna på hela det avsnitt där Ingrid Carlqvist för första gången offentligt visade att hon vill samarbeta med nazister. Nämligen programmet den 26/7 förra året.

När nazister och extrema rasister, eller kommunister, pratar om landsförrädare, folkförrädare, klassförrädare och liknande är det alltid dags att se upp. Då pratar de om personer som man traditionellt sett har dödat. Kommunister och nazister motiverade massmord med prat om ”klassförrädare” och ”rasförrädare”. Breivik sköt ungdomarna på Utöya med tal om ”landsförräderi”. Jag skrev om detta i en artikel för två dar sen där jag varnade för att Nordiska Motståndsrörelsen när de pratar om ”folkförrädare” faktiskt pratar om personer de öppet säger att de vill döda, genom rättegångar och dödsstraff.

Ingrid Carlqvist har även hon närmat sig den nazistiska ideologin. I hennes podd pratas ofta om landsförrädare. I det avsnitt av podden, 26/7 förra året, där hon för första gången öppet förespråkade samarbete med nazister, spelade hon en låt av nazirockarna Nothung som visar att även hon kan tolerera tanken på dödsstraff mot ”förrädarna”.

Ingrid och Conrad

I avsnittet får frågan om hon skulle kunna tänka sig att samarbeta med nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen. Hon svarade då:

”Jo. Absolut”

Sen säger Ingrid detta om Nationalsocialisterna.

”…om nordiska motståndsrörelsen vill hjälpa till att rädda Sverige från islam, och den fruktansvärda situation vi befinner oss i nu, då är jag helt beredd att jobba ihop med dom tills den dagen vi räddat Sverige, sen går vi skilda vägar”

Men det var inte nog.  Dan Eriksson från den nazistist anstuckna podden Motgift deltog i programmet. Dan och Conrad och Ingrid pratar om den ”Nationella rörelsen” i Europa och Dan Erikssons aktivism.

Från ca 2:17 och framåt pratar man om det kommande kriget i Europa, som givetvis både Dan, Ingrid och Conrad menar att de ”nationella” kommer att vinna. Ingrid flikar då in på klingande skånska:

”Det är ingen slump att fler och fler talar om inbördeskrig…. antingen låter vi islamiseringen gå vidare och vi blir eurabia… eller så säger vi nej tack… också gör vi motstånd.”

Dan Eriksson inflikar att ”vi är inne i tredje världskriget, vi bara inte förstår det”.

Sen efter lite prat om att återuppväcka svenska folkets motståndskraft där Dan säger att vi måste ”driva tillbaka de här horderna”, dvs muslimerna, säger Ingrid:

”Just nu, som jag ser det, är islam det stora problemet… Jag tror att vi kommer dithän att vi måste förbjuda islam i våra länder. Därför att annars har vi ingen chans… förbjuda islam i Sverige.”

Conrad frågar om Ingrid menar att förbjuda islams yttre tecken som islamska kläder och moskeer och sånt. På det svarar Ingrid ”nej, jag menar förbjuda islam.” Hon vill gå längre. Hon förklarar att hon egentligen inte är för förbud utan att resonera och få folk att förstå att något är fel. Men det går inte med islam, som är ”skräckens ideologi”, som hon säger.

”Ni vet det här som man gjorde som tonåring, berättelser av typen ska du offra en person för att hela gruppen ska överleva? Och de flesta kommer faktiskt fram till att ja, det måste man göra. Även om det är hemskt att man måste offra en person för att gruppen ska överleva så kommer de flesta personer fram till att det är det vi måste göra… Så känner jag det med islam. För att vi ska kunna trygga demokrati, yttrandefrihet och alla andra mänskliga rättigheter så måste vi förbjuda islam.”

Ingrid resonerar sen att om man förbjuder islam skulle muslimer flytta från Sverige vilket hon anser är bra. Dan är inte riktigt överrens utan vill ha den ”totala kollisionen” mellan islam och Europa, dvs krig. Innan de slutar samtala säger Ingrid att alla ”nationellt sinnade” måste samarbeta.

Sen säger Conrad:

”Dan tack som fan! Vi kommer garanterat höras mer framöver. Jag släpper dig här och spelar en låt som man kan tolka symboliskt, men just de här folkförrädarna, som vi faktiskt måste se våra politiker som, finns en låt om vad, man eventuellt, *harkel* symboliskt skulle kunna göra med dom”.

Nothungs låt Drömmen om Lyktstolparna spelas sen i Grips version. (2:37)

Du kan hitta dem i varje stad, stolta och ståtliga står de på rad
Höga som träd reser de sig mot skyn, längs varje gata och aveny

Det är som om de väntar på nått, och den som väntar länge, väntar på något gott
De väntar på dagen då frihetens klockor klingar, för då ska politiker i dem ses dingla

Det kommer att göra så gott, att se dem hänga i lyktstolpens topp
Ett rep kring sin hals de har, ett sista andetag de tar
Alla som vårt folk förrått, de är snart ett minne blott
När mina önskningar går i hamn, dagen då min dröm blir sann

Jag vill tacka rätt och slätt, de som oss lyktstolparna gett
Ingen galgbacke behöver vi ha, när den kommer; repens dag

Dumokraternas tid den är snart slut , deras lyktstolpar har redan valts ut
Höga som träd reser de sig mot skyn, längs varje gata och aveny

Det kommer att göra så gott, att se dem hänga i lyktstolpens topp
Ett rep kring sin hals de har, ett sista andetag de tar
Alla som vårt folk förrått, de är snart ett minne blott
När mina önskningar går i hamn, dagen då min dröm blir sann

Efter låten säger Conrad att det är en av hans favoritlåtar som han lyssnat på hundratals gånger den sista tiden. Ingrid Carlqvist drar igång en harrang om att ”vi måste rädda Sverige”, att ”Sverige är svenskarnas land” och att alla nationella som ”vill rädda Sverige” ska samarbeta.

PS

Jag minns när jag bemötte henne inne på Tryckfrihetssällskapet forum på Facevook 2011 och 2012. Hon var redan då inne på de tankar hon har idag. Flera gånger kallade hon mig landsförrädare och jämförde med hur ”förrädare” som Quisling ställdes inför rätta efter andra världskriget. Som bekant avrättades de, inklusive Vidkun Quisling!

Om hon inte vill hänga demokrater – men ge fan i att spela såna låtar och prata vitt och bret om landsförrädare som ska behandlas som Qusiling och förbrytare efter andra världskriget då!

PS

Bonus material

Annonser