Rasister om moskebranden inatt: ”äntligen”!

En moske brann i natt i Jakobsberg nära Stockholm. Polisen misstänker att branden var anlagd.

Om ni undrar varför landets muslimer är livrädda för vad hatet mot dem kan leda till ska ni titta på hur en del kommenterar nattens moske brand.  Skärmdumparna här nedan är från den omtalade Facebookgrupper ”Stå upp för Sverige” med 200.000 medlemmar, den som tills nyligen hette ”Stå upp för Peter Springare”.

Oavsett om branden visar sig vara anlagd eller inte visar hatet som väller fram mot muslimer varje gång det är en brand vid en moske hur skrämmande hatet är.

Så här kommenterar islam- och muslimhatarna i den gruppen branden inatt.

PS

Imam Ali moskén är en moske man kan kritisera för mycket. En moske som öppet har Irans religiösa diktator Ayatollah Khomeini som förebild kan aldrig och får aldrig ses som rumsren i Sverige. Att moskén även är språkrör för Irans regim och sprider det religiösa iranska ledarskapets idéer, kan inte heller tolereras.

Lika lite som jag hade tolerera en Breiviktrogen kyrka kan jag tolerera en moske som pratar väl om Khomeini. 

Nima Dervish är en person som hatar alla muslimer. Men hans genomgång av moskéns inbjudna gäster och deras syn på tex homosexualitet är korrekt. Att bjuda in predikanter som gillar Khomeini och vill döda homosexuella är lika illa som om man skulle bjuda in predikanter som gillar Breivik och vill döda muslimer.

När ni går in på deras Facebooksida. Lägg märke till att nästan inga kvinnor syns i bild.

Rasisterna som kommenterar ovan bryr sig inte om vilken moske som brinner. I deras ögon är alla moskeer onda. Men for the record måste det nämnas vad moskén står för.

Bilderna är från en Al Quds dag i imam ali mosken (dvs en temadag kring Jerusalem). För att försvara palestiniers rätt åberopar man antisemiten Khomeini. Dessutom bifogas ett av många exempel på att moskén sprider Irans religiösa ledarskaps idéer till ungdomarna.

Annonser