Vill polis o myndigheter stoppa IS- och naziterrorn i Sverige?

Polisen agerar inte mot extremister, terroristers och rasisters hot, hat och uppvigling. Det är problemet. För att stoppa IS och nazismen måste polis o myndigheter lyfta på röven och börja agera mot alla hot.

Jag har tröttnat på hela debatten om hur vi stoppar terrorism och politisk extremism. Det är väldigt enkelt att börja stoppa det. Agera mot hot och uppvigling. Agera mot stöd till terror och grov rasism på nätet. As simple as that.

Nazister sprider grova personhot… Inget sker. Polisen bryr sig inte ens. Interasistmens grundare får 40 dödshot mot sig o familjen på två dagar och agerar inte. Radikala islamister med släkt som dött i Syrien som jihadister pratar om att de vill utrota judarna och skickar mordhot till personer.

På internet har IS och Al Qaida öppet spritt hot och hat. De har spridit bilder på mördade homosexuella och halshuggna kristna. De har delat bilder på IS flaggor parallellt med bilder på sina barn och bilder på halshugga ”kuffar”, otrogna. De har förespråkat massutrotning av icke rättrogna muslimer och av icke muslimer.

På nätet sitter nazister och radikala islamister,  var för sig givetvis, och berättar vilka de vill mörda. Statsministrar, politiker, oppositionella. Svenska Sd vänliga Facebookgrupper fylls av hat och uppmaningar till att döda muslimer. Andra grupper sprider idéer om att Hitler har rätt. Är man islamist hyllar man terrorister eller sprider citat av Anwar Al Awlaki, Al Qaidas ideolog som var verksam då IS ännu var En del av Al Qaida. Det har funnits FB grupper Där Al qaida och IS fanclub öppet diskuterat metoder att begå terrorbrott på.

Nazisterna skickar sina barn till naziläger utan att Socialtjänsten reagerar. Islamister som haft flera barn som dött som martyrer för Al Qaida och som har nya yngre barn som börjar posta vapen bilder på FB får inte barnen omhändertagna.

Nazister agerar mot judiska föreningar. Föreningen tvingas stänga. 

Folk slutar anmäla hot som drabbar dem, och rasism, för polisen agerar så sällan. Folk slutar skicka tips till Säpo,  för de hör aldrig av sig.
Jag vet. Jag känner de som hotats och hotas. Jag har följt nazister och islamister på nätet. Jag har varit inne på IS och Al Qaidas sidor på Facebook. Jag finns i Sd vänliga och nazivänliga Facebooksidor. 

Lägg av med allt det här pratet om massövervakning och allt skitprat om hets mot papperslösa. Det är inte det som krävs. 

Ge polis resurser och kunskaper att använda Facebook och Twitter. AGERA på hot och hat och uppvigling där. Direkt! Nolltolerans! Om IS eller Al Qaidas vänner, eller nån nazze, hotar någon så AGERA DIREKT! Häkta nazzarna som marscherar för minsta övertramp de gör. 

Låt Socialtjänsten agera. Att dela IS bilder på grillade homosexuella och liknande, och gilla terror, måste ses som lika illa som att ge sina barn en käftsmäll. 
Kasta ut asylsökande med terrorsympatier eller fängsla dem om de inte kan kastas ut.

Detta är inga konstigheter. Vill man stoppa terror är det första man ska göra att lyfta lyfta på röven och börja agera på hot som finns! T.ex då nån nazisekt målar hakkors hos politiska motståndare.

Annonser