MPs fotbojor är för lite för sent

​Min kritik mot MPs förslag om fotboja är att om flyktingarna är så farliga att man måste sätta boja på dem borde de väl fängslas istället? Fotbojor hjälper dåligt mot terrorism.

Nej Mp föreslår inte att ALLA FLYKTINGAR ska bära fotboja. Det är mer absurt än så. De menar att några få ska bära det. Några som är potentiella terrorister och bör övervakas.

Jag är inte mot fotboja i vissa fall. Men det testades i Frankrike.  Killen som dödade prästen bar fotboja. Det funkade inte så bra. Funkar fotboja verkligen mot terrorism?

Om de anses så farliga att man vill sätta boja på dem borde de väl vara bakom lås och bom?

Vi som arbetar mot IS och mot nazisterna märker att nåt är fel med svensk lag eller med praxis.

Jag har följt IS medlemmar i Sverige sen många år.  De kan ÖPPET PÅ FACEBOOK uttala sig hur rasistiskt som helst och förespråka massmord och diskutera mord på regeringen och homosexuella öppet och stötta IS. Polisen o sociala myndigheter gör inte ett smack.

Föräldrar kan ha två barn som rest o stridit för och DÖTT för al qaida, och de andra minderåriga barnen börjar prata om att de gillar vapen och vill resa också – myndigheterna omhändertar inte ens barnet.

Och samma gäller för övrigt för nazzar som uttalar sig sk ”privat” vilket kan inkludera deras blogg. 

Det är bisarrt. 

Polisen behöver ironiskt nog extremt lite massövervakning. Det räcker med detta:

1. Öppna Facebook. Surfa runt lite.

2. Ha lagar som funkar mot uppvigling och hot och grov rasism och stöd till terror.

3. Samarbeta med sociala myndigheter. Att föräldrar gillar terror och vill grilla homosexuella levande ska betraktas som lika illa som att de slår barnen.  (Samma med att vara nazze och vilja grilla judar)

4. Sen att IS och Al Qaidas krigare uppbär svenska bidrag. Det är för fan ingen hemlighet. Det skrev de öppet om på fejjan för 5 år sen. Ofta med referens till de släktingar i sverige som hjälpte dem. 
Akilov dolde ju liksom aldrig sina sympatier.

Annonser