Johan Westerholm gräver ett hål…

Det brukar sägas att man ska sluta gräva när man är i ett hål. Johan Westerholm svarar nu på morgonen på avslöjandena på denna blogg om hans falska CV uppgifter på Linkedin. Och han gräver vidare…

Först och främst bekräftar han det jag skrev. Han har ingen oavslutad master i politisk islam som han påstått i varje blogginlägg han skrivit i flera års tid. Han har en oavslutad bachelor, kandidat.

Lögn? ”Överoptimism”, som han själv påstår? Resultatet av en blöt kväll med Magnus Norell på krogen? Jag vet inte. Falskt var det hur som helst.

Men sen blir det lustigt.

”Torbjörn Jerlerup missar att jag nämner MIT, MIT står för Massachusets Institute for Technology, där jag tog kurs i “Advanced Mathematics” under mitt år (1980-1981) i USA…”

Enligt Johans lustiga CV på Linkedin gick han ut gymnasiet 1983. Studerade han matematik på MIT 1981 på samma nivå som tredje ring trots det? Ok, vi får tro honom.

Dessutom skrev han så här i sitt CV:

2008 Masterprogramme Int´l Relations Mituniversitetet (not completed)

Han kallade anrika MIT för MITUNIVERSITETET och påstod att han läste internationella relationer där 2008 – inte matematik 1981 som han nu skriver. 

Sen om hans militära meriter… Den marina officersutbildningen han säger sig gått på lades ner 1987. Han kan mycket väl ha genomfört sin yrkesutbildning till officer, men när man skriver sitt CV ska man skriva korrekta uppgifter. Att påstå sig ha gått i ”naval college” 1991 är inte en korrekt uppgift.

För övrigt började han inte skriva Ledarsidorna.se 2008, hans blogg då hette Mitt i Steget. Och mig veterligen är en fil kand aldrig tvåårig. Och dessutom släpar han intecefter med sin uppsats, han har 105 poäng kvar att läsa, alltså har han en massa studier kvar innan han kan skriva den ens.

/T

2 tankar om “Johan Westerholm gräver ett hål…

  1. Ping: Är Özz Nujen, Ann Heberlein och Johan Westerholm svenskar? – Den arga sossen!

  2. Ping: Är Johan Westerholm smygislamist? – Den arga sossen!

Kommentarer inaktiverade.