GAPF, Devin Rexvid, Camilla Grepe och Avpixlat

En ledande aktivist i GAPF, Camilla Grepe, har direkt samarbete med den grovt rasistiska webbtidningen Avpixlat. En annan, Devin Rexvid, skriver regelbundet för Grepes tidskrift Bright. 

I ett temanummer om islam som Bright gav ut , och Avpixlat hyllade,  skrev Rexvid, Sara Mohammads vän som är föreläsare och mångårig ledande aktivist i GAPF, att hijab på vuxna är som misshandel av barn och att hijab är VÄRRE än nazistiska SS uniformer.
Bilder på Rexvids text finns här nedan, där ni även kan se foton på texten.

Camilla Grepe, som står bakom Bright, står VÄLDIGT nära Sara Mohammad och GAPF (Glöm Aldrig Pela och Fadime) Grepe anordnar t.ex. GAPF:s pridetåg (se nedan). En som regelbundet skriver för Bright är Devin Rexvid som är en av nyckelpersonerna i GAPF.

Det kan vara värt att påminna oss vad Camilla Grepe står för. Hon samarbetar öppet och gärna med det grovt rasistiska AVPIXLAT. Som synes här nere blev hon å Brights vägnar glad när Avpixlat skrev om dem. Bright gav ut ett tema nummer om islam, där Rexvid skrev orden om hijaben som värre än SS uniformer. Avpixlat gjorde reklam för det numret och Grepe blev glad.

Här kan ni se en intervju med Grepe på Avpixlat som spelades in nyligen.

Avpixlat är en webbtidning som sprider grovt hat mot muslimer, och invandrare. Ett hat som i sin intensitet bara kan jämföras med nazistiska tidningars hat mot judar. För mer information se interasistmen eller Dagens Media eller Expo. Att en ledande aktivist för GAPF, Grepe, öppet samarbetar med Avpixlat är skandal i sig. 

Att Rexvid hamnade i denna tidning är ingen slump. Jag bifogar fler skärmdumpar på vad han anser här nedan. Jag lägger in länkar och en bild som visar att Greoe stod som ansvarig för ett Pride arrangemang för GAPF också.

*******************************

Läs mer om Sara Mohammad och GAPF här:

Man kan undra hur mycket bevis som krävs för att folk ska inse att GAPF och Sara Mohammad hatar muslimer och islam och har det, inte kampen mot hedersvåld, som sin främsta drivkraft. Hur länge ska politiska partier, universitet och skolor stödja en grovt rasistisk förening?

Kampen mot hijaben hotar korset och kippan

GAPF – mer islamhat än heder

Sara Mohammad – stolt islamofob | Sverige är inte världens navel!

Sara Mohammads rasism (del 2)

Bör islamofobiska GAPF och Sara Mohammad få statliga stöd

Dani M, Sara Mohammad och antirasismens rasismproblem

Hedersmord och hatet mot kurder och muslimer

En annan som samarbetat med GAPF är Nima Dervish

Nima Dervish: när muslimhat goes rumsrent

Nima Dervish och IS har samma syn på islam

En annan som är viktig för GAPF är Johan Westerholm

Jakten på Johan Westerholms oavslutade master

 

Artikeln nr 2 2016

Artikeln kan läsas i avfotograferad version här (1,2,3,4)

Hijab är som SS uniform

Hijabbärare måste bannlysas från regeringen

Övrigt