”Kärnvapenbomba Sverige”, ”häng judarna och de muslimska kvinnorna”

”Häng de muslimska kvinnorna och judarna”, ”skjut kvinnorna”, ”döda kvinnorna, slå dem, tvinga dem ät bacon”! ”Skjut dem med baconindränkta kulor, använd kniv och döda dem i självförsvar” Och för övrigt, ”kärnvapenbomba Sverige! Så har det låtit det i debattforum som står nära USA:s president Trump den sensaste dagen. Anledningen: att svensk media rapporterat om ett hatbrottet mot muslimska kvinnor med slöja på pendeltåget i Stockholm. En man tryckte bacon i ansiktet på muslimska kvinnor och sa att han hatar ”negrer” och muslimer. Det anser Breitbarts läsare och den fd Breitbart propagandisten Milo Yiannopoulos läsare som hånar den så kallade ”baconattacken” just nu.

Milo först som i sin artikel antyder att han tror angreppet mot muslimerna var bluff.

På hans facebooksida väller nu hatet fram mot muslimer i allmänhet och de svenska offren för hatattacken i synnerhet. Döda dem, döda dem, slå dem, tvinga dem ät bacon! Och för övrigt, kärnvapenbomba Sverige!

Så här ser det ut

Breitbart publicerade samma artikel. ”skjut dem med backonindränkta kulor”, slå ihjäl dem”, ”använd kniv” kan man läsa just nu. Hatet väller fram på kommentarsfältet i artikeln. När ni läser detta så glöm inte att Steve Gorka och Steve Bannon, två av Trumps viktigaste säkerhetspolitiska rådgivare, tidigare arbetade med Breitbart. Bannon som dess VD.

 


Facebook är det inte bättre.

Och som vanligt var det många i Breitbarts kommentarsfält som kommenterade att även judarna ogillar fläsk. Så häng dem också, tillsammans med kvinnorna.

 

 

 

Annonser