Ledarsidorna.se är en rasistisk sajt

Johan Westerholms projekt Ledarsidorna.se har sedan länge spritt rykten utan bevis mot muslimer och muslimska organisationer. Han har blandat nyheter om riktigt radikaliserade muslimer med rykten om vanliga muslimer. Dessutom har Johan öppet stött den islamofoba organisationen GAPF. Men han har undvikit att träda över en viss gräns: den till det öppna oförblommerade islamhatet.

Det finns många exempel på hans skriverier. En del av dem har jag rapporterat om här på min blogg.

Johan har medvetet placerat sitt bloggprojekt nära det anständigas gräns  Men nu har han trätt över den. Eller rättare sagt har Ann Heberlein trätt över den. I en artikel om svenska kyrkan, där hon påstår att kyrkan numera är en marxistisk kamporganisation, skriver hon:

”Kyrkans ledning tycks se som sin främsta uppgift att stötta islam – ytterligare ett samhällsprojekt med totalitära ambitioner”

Där trädde Ann Heberlein och Johan Westerholm över anständighetens gräns.Detta vare sig skribenten menar att kyrkan är totalitärt på grund av sitt försvar av islam, eller hon anser att islam är ett ”samhällsprojekt med totalitära ambitioner”.

Johan Westerholm. En gång i tiden försvarade jag dig då du kallades rasist av en tidning. Det gillade du då. Jag kanske hade fel då? Men idag vet jag att du är allt annat än icke rasistisk. Jag vet att du hatar att höra dessa orden, men du är rasist och Ann Heberlein är rasist, Johan Westerholm!

PS

Om inte hat mot muslimer och islamofobi är rasism då finns inte antisemitism heller. Så akta dig innan du försöker säga att hat mot islam och muslimer inte kan vara rasism.

https://ligator.wordpress.com/2017/01/19/kulturell-rasism/

 

 

 

Annonser