Är Bechir Rabani nazist eller ”bara” antisemit?

Bechir Rabani har kommit i ropet. Han har skapat ett nytt politiskt initiativ i sociala media mot det han kallar massmedias ”förföljelse av oliktänkande”. Dvs göra hembesök hos journalister.

Okritiska Sverigedemokrater och ”Svärjevänner” applåderar sånt som hans kritik av invandring och ”Pk-Sverige” och hans ”hembesök” hos Expressens chefredaktör. Hade de lärt sig googla hade de sett att Rabani är en av Sveriges värsta antisemiter.

Han har bland annat låtit sig intervjuas av förintelseförnekaren Lasse Wilhelmsson. Han har skrivit grovt rasistiska pamfletter som ”Rakt på”  och ”Bonnier-blattarna”. Han har dessutom samarbetat nära det antisemitiska partiet ”De Fria” där han var aktiv.

Han har låtit sig intervjuas av både nazidympatisören Ingrid Carlqvist och av nazisterna i Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen. 

2016. Den finns även på den nazistiska nättidningen Nordfront hemsida.

I den förintelseförnekare och grovt antijudiska nättidningen Arab nyheter skrev han en artikel om judarna vi ska kika på väldigt kort. Om den judiska konspirationen.

I den påstår han att de flesta judar inte är äkta judar utan ”kazarer” allierade med finanseliten som styr världen och som skapat begreppet antisemitism för att dölja sina onda planer. Sen citerar han Talmud på klassiskt nazistiskt manér. 

”Majoriteten av den globala finanseliten (ink Bonnier, Schibsted) gömmer sig bakom religionen judendomen. Vilket är genialt då man aldrig kan prata om något som berör deras intressen utan att få det mest feltolkade ordet på planeten stämplat på röven, nämligen ordet ”antisemit”. Att kalla denna finanselit el deras anhängare för judar är ett hån mot judendomen, då de varken följer toran el lever efter judendomens lära. Jag föredrar att kalla dom för sitt rätta jag, nämligen talmudiska khazarer. Då 99% av denna elit är ättlingar till khazarer och följer talmuden. Talmuden är baserad på fariséernas lära, en gammal radikal sekt inom judendomen som skapade sin egen vision på hur judar skulle vara och bete sig. Det går inte att beskriva hur sjuk och absurd talmuden är, ett rent hat mot alla icke judar, den är mer besläktad med satanism än med judendomen. Det var även fariséerna som mördade Jesus.”

Detta är ytterligare ett exempel på hur nazismen håller på att bli rumsren bland muslimhatare och invandrarfiender. Ingrid CarlqvistCamilla Sandelius och Bechir Rabani är tre exempel av många.

Och jo. Nazisterna i Nordfront är riktiga Nationalsocialister.  Utan tvivel.