Ingrid Carlqvist och nazismen

Ingrid Carlqvist är muslimhataren som vill bygga ett samarbete mellan nazister och svenska muslimhatare. Inte nog med det, hon förordar öppet ett samarbete med nazister.

I ett program där man föreslog att att ”landsförrädarna” som släpper in muslimer till Sverige ska hängas, sa Ingrid detta om nazistiska Nordiska Motståndsrörelsen.

”…om nordiska motståndsrörelsen vill hjälpa till att rädda Sverige från islam, och den fruktansvärda situation vi befinner oss i nu, då är jag helt beredd att jobba ihop med dom tills den dagen vi räddat Sverige, sen går vi skilda vägar”

Gäst i programmet var Dan Eriksson, veteran inom vitmaktrörelsen och grundare av Radio Motgift, som försvarar nazismen.

Trots att hon hoppat i säng med nazisterna tas hon emot med öppna armar av Sverigedemokrater ännu, som Interasistmen dockumenterat.

Detta med stödet för Nordiska Motståndsrörelsen var i somras. Men Ingrid fortsätter att flirta med nazisternas fanclub. Podden Ingrid och Conrad bjöd in Marcus Folin, The Golden One nyligen.

Marcus Folin är inte bara en muskelbyggande, muslimhatande nationalist. Han är förintelseförnekare också ”300,000 Jews died of malnutrition”…. Och han sprider konspirationsteorier om judar och pratar väl om nazzarna (likställer de allierade med nazzarna och pratar väl om Hitler).

Sen gillar han att göra Hitlerhälsningen också, men kallar det ”romersk hälsning”. Lägg märke till hans stöd för Hitlers ”kritik” kot bankerna (6,00).

Conrad säger att han ”med glädje välkomnar” Marcus Folin till sitt program.

Snygga vänner Ingrid Carlqvist och hennes partner i studion, Conrad, har! Och just snyggt av Folkets demonstration och Sverigedemokraterna