Vill Thoralf Alfsson avskaffa svenska folkdräkter?

Kalmars tunga namn inom Sverigedemokraterna, Thoralf Alfsson, påstår på sin blogg att Therese Alshammar bar slöja vid OS invigningen och att detta var en del av ”islamiseringen” av Sverige.

På sin Facebooksida och i bloggen kopplar han ihop den påstådda ”slöjan” Therese bar vid OS invigning med ”islam” och påstår att OS-dräkten är ett tecken på ”islamiseringen av Sverige”.

”Enligt media är det HM som designat den svenska OS-truppens kläder. Är det en PR-kupp som riktar sig mot den muslimska befolkningen från HM? HM finns i många länder idag. Har svenska OS-kommittén åkt på en riktig blåsning av HM?

Skall vi se detta som ännu ett tecken på islamiseringen av Sverige och västvärlden? Svensk blåögdhet eller är vi som vanligt bara naiva?

Själva ”slöjan” kan ni se på bild här och här.

Sist jag kollade var Therese inte radikal islamist och för övrigt skulle inte radikala islamister godta den så kallade slöja Therese bar. Som synes fladdrar håret fritt. Så något slöja är det knappast.

Det är en sån huva t.ex boxare har (se bild här). Men att kvinnor boxas är väl också en del av smygislamiseringen i Sd:s galna värld!

Men låt oss fundera lite över Thoralfs antagande. Är det så att alla kvinnor som täcker håret med något som liknar slöja är islamiserade? 

Ok, så om kvinnor bär munkjacka framöver så är de smygislamiserade??? Gäller det kvinnor som bär svensk folkdräkt och därmed slöja också?

Om man googlar på svenska folkdräkter för kvinnor väller bilder fram på sånt som liknar slöjor och ÄR slöjor. (Fast vi kallade dem hucklen förr.)

Är det så att kvinnor som bär huva per definition är att betrakta som smygislamiserande smygmuslimer så betyder det att vi får säga hejdå till svenska folkdräkter framöver i Sd:s Sverige.

För övrigt noterar jag att nivån i Thoralfs blogg och Facebook är lika låg som alltid. Sexismen flödar hos den bloggare som alltid brukar göra en poäng av att invandrare förtrycker kvinnor.

Skärmklipp2 Skärmklipp

Skärmklipp

Annonser