Norska Islam.net och Fahad Qureshi fortsätter att sprida homofobi

Norska Islam.net och deras ledare Fahad Qureshi har gjort det igen. De har bjudit in den kända predikanten Siraj Wahhaj till Norge. En radikal imam från USA som gjort sig känd för att förespråka terrorism och som är grov homofob.

Det värsta är inte att denna extrema organisation bjuder in dem utan att så många muslimer tolererar Islam.net:s och Qureshis agerande.

Denna organisation har öppet sagt att homosexuella bör dödas. Fast i det de kallar ”den islamska staten”. Samtidigt är de öppna med att de gärna ser att Norge blir en övervägande islamsk stat i framtiden. Detta är allvarligt. Det är lika allvarligt som om någon skulle stå upp och säga att muslimerna bör dödas. Fast i ett framtida sverigedemokratiskt eller nazistiskt samhälle, inte idag.

Man får gärna privat vara mot islam eller mot homosexuella. Men är man mot homosexualitet av skälet ska man inte gnälla för mycket över att det finns folk som är mot muslimer och islam. Det är ju exakt samma sak. Det är att inte respektera andras livsval. Anser man att ens dotter inte br bli homosexuell placerar man sig på samma nivå som de som anser att ens dotter inte bör få bli muslim. Uttalar man fördomar om homosexuella offentligt eller till barnen placerar man sig på samma nivå som de som uttalar sig kritiskt mot islam offentligt eller till barnen.

Om man vill att de åsikter och värderingar och vanor man själv har ska respekteras, bör man respektera andras rätt att vara, tycka och göra annorlunda. Så länge man inte skadar andra och med tanke på att barns rättigheter att senare i livet välja sin egen väg, måste skyddas.

Det är en enkel princip. Men ack så jobbig för folk att leva upp till.

Hat är ändå hat. Kaka söker maka. Därför finns det både homosexuella rasister och musimska fundamentalister som anser sig kränkta av nedanstående vackra flagga.

BzBq4ejIUAIIPgp

1500 räckte upp handen i Oslo och sa: STENA DEM!

Och givetvis. Anser man att homosexuella bör dödas placerar man sig på exakt samma nivå som de som anser att muslimer bör dödas. Att de fantiserat ihop nåt om nån Gud som skulle hata homosexualitet behöver man inte bry sig ett smack om. Lika lite som man behöver bry sig om kristna fundamentalisters påståenden att deras ”gud” hatar musimer och islam.

Så här såg det ut på fredskonferensen arrangerad av radikalt islamistiska islamnet.no 2013 i Oslo. Personerna på podiet och deltagarna på konferensen var rörande överrens om att det är rätt att stena homosexuella och äktenskapsförbrytare, och att hela världen borde göra så. Den unge man som talar är islamnets grundare och konferensens arrangör Fahad Qureshi.

(Det bör påpekas att många muslimer hatar allt som islamnet.no står för, så påståendet att ”alla muslimer håller med” är falskt. Fahad Qureshi ljuger.)

 

En av deltagarna på podiet, Haddad (snubben i mitten), anser att homosexueliteten är ett ”brott mot mänskligheten” (dvs jämförbart med massmord). Vid ett annat tillfälle sa han ”it might be worse than a murder, this homosexual activities.”

“According to such thought processes, it is lunacy to deem homosexuality a crime against humanity yet it is good judgment and tolerance to accept men in a homosexual relationship adopting a child and depriving him/her of the kindness and feminine qualities of a mother that a man can never satisfy.

De andra delatagarna är välkända aktivister för dawahrörelsen. Alla tre har besökt Sverige. Lägg märke till jihadflaggan i filmen.

Att vilja döda homosexuella är som att vilja döda muslimer!

Så enkelt är det. Reagerar man mot att homosexuella diskrimineras bör man reagera över att muslimer diskrimineras. Om man själv anser att ens dotter ska få ha hur mycket sex som hon vill och bli lesbisk om hon vill och ändå mötas med respekt, så bör man anse samma sak om dottern blir muslim. Om man är mot de imamer som i moskeer fördömer homosexualiteten måste man givetvis fördöma de politiker som från podiet i riksdagen fördömer islam.

Och vice versa. Att vara muslim och ogilla islamofobi men inte reagera mot homofobi, att moskeer uttalar sig mot homosexualitet, eller mot muslimer som inte vill att deras döttrar och söner själva ska få bestämma över deras sexliv elerom de vill bli homosexuella, är inte bara dubbelmoral. Det är farligt. För om muslimens rätt hotas hotas även den homosexuelles rätt, och tvärtom.

Om man vill att de åsikter och värderingar och vanor man själv har ska respekteras, bör man respektera andras rätt att vara, tycka och göra annorlunda. Så länge man inte skadar andra och med tanke på att barns rättigheter att senare i livet välja sin egen väg, måste skyddas.

Med andra ord. Norska Islam.net och deras ledare Fahad Qureshi beter sig inte ett dugg bättre än den Breivik och de muslimhatare, som Sverigedemokraterna, som de säger sig vara mot.

Islam.net

Islam.net är ett stinkande råtthål, som ibland får sverigedemokraternas mest mordlystna och muslimhatande fanclub att verka vara ”intelligenta” och ”medkännande”.

2015

döda homo marsHär är ett exempel från 2013. Skärmdumparna laddades ner 2015, så det är en IS sympatisör som talar.

homo 2014 bra sammanfattninghomo1homo2

2013 igen

homo 2014 (Is)

homo 2014 (Is)9

homo 2014 (Is)8

homo 2014 (Is)8!!!

homo 2014 (Is)7!!!

homo 2014 (Is)6

homo 2014 (Is)5

homo 2014 (Is)4homo 2014 (Is)3

homo 2014 (Is)2

 

2015

homo 2014 (Is)10homo 2014 (Is)11 homo 2014 (Is)12
Från en debatt april 2015

juni 1 homo2
juni 1 homo3
april homo
Juni 2015
juni 1 homo

3 tankar om “Norska Islam.net och Fahad Qureshi fortsätter att sprida homofobi

  1. Pingback: Om konsekvens i homohatet | Sverige är inte världens navel!

  2. Pingback: Skuldbelägga offer? | Motargument

  3. Pingback: Skuldbeläga offer | Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.