Behandla radikala islamister som vi behandlar Breiviks fanclub

Detta citat räcker för mig för att anse att Sveriges Förenade Muslimer är en farlig organisation som måste isoleras politisk. Svarar man på frågor om IS, Breivik, nazister, kkk eller liknande på detta sättet? Om någon frågar om vad man tycker om massmördaren Breivik, svarar man då att ”vi inte har kontakt med honom, han är långt borta från oss”?

GP talade under torsdagen med Mouad Zamzam, presstalesman för SFM.
– Ibland har man inte kollat alla föreläsares videor, säger han om tidigare IS-anhängare som varit föreläsare. Det är inte vårt sätt att arbeta att stödja IS, säger han.
Vad är SFM:s inställning till IS?
– Vi har ingen kontakt med dem, de är långt borta från oss, svarar Mouad…

Och skyll inte på språksvårigheter. De muslimer jag känner har inga problem att uttala sig kraftigt och RÄTT mot IS, även om de inte kan ett smack svenska. Skulle jag fråga om inställningen till IS skulle de skaka på huvudet, spotta och fräsa och säga något i stil med ”sjuka, sjuka människor de där i IS”.

Jag är dödstrött på rörelser som relativiserar radikal islamism.

Fatima Doubakil och Mänskliga Rättighetskommitteen är ett annat exempel. De som sätter hartassar på ordet ”terrorist” när de pratar om IS. De skriver ”så kallad radikalisering eller terrorism” och sätter citattecken runt ordet ”terrorismutbildningar”, som om IS egentligen inte är terrorister. Skulle någon människa med hjärta i kroppen skriva så om IS, eller om några andra massmördare, som Breivik?

Eller alla dessa imamer och galenpannor som anser det kan vara rätt att stena homosexuella och kvinnliga äktenskapsförbrytare eller folk som lämnar islam.  Om man frågar dem säger de oftast något i stil med att ”vi inte vill göra det här i Sverige, det är inte aktuellt nu, bara i en islamsk stat”.

Det sjuka är att många vämenande personer accepterar detta svar. Men tänk er att ni har en nazirörelse som säger att judarna och muslimerna bör utrotas. Men den tillägger de att de inte vill göra det just nu, i Sverige”. Hur tryggt hade det känts?

Få ställer följdfrågan. Dvs ”vill ni skapa en islamsk stat någonstans på jorden”? Eller ”vore det bra om så många svenskar som möjligt blir muslimer och följer ER muslimska tradition”. De frågorna avslöjar något viktigt. De följdfrågorna visar att de personer som vill stena homosexuella också skulle bli glada för att Sverige blir en radikalt islamistisk stat som dödar alla homosexuella-

Nej nu är det dags för nolltolerans mot galenskaperna. 

Kan man inte rakt upp och ned visa sin avsky för IS och Al Nusra eller homohat eller judehat ska man isoleras i Sverige och alla de individer som har minsta samröre med dessa bör ses som HARAM och totalt utfrysas av det politiska och religiösa Sverige.

Alla som sätter hartassar kring ordet terrorist då det pratas om IS bör också ses som HARAM och totalt utfrysas av det politiska och religiösa Sverige.

Alla som på det minsta sätt förespråkar stening av homosexuella eller äktenskapsförbrytare måste också ses som HARAM och isoleras och totalt utfrysas av det politiska och religiösa Sverige.

Och alla individer eller rörelser som har något som helst positivt samröre med dessa rörelser eller individer måste vi också ha STAKE nog att isolera och totalt frysa ut i hela det politiska och religiösa Sverige!

Nej det är inte häxjakt. Det är sunt förnuft. Det är att behandla radikala islamister EXAKT så som vi traditionellt sett har behandlat nazister. Vill man utrota judar, sätter man hartassar kring ord som extremist då man pratar om dem, kan man inte få fram raka och klara fördömanden av nazister, ja då fryser vi ut dem, och det med rätta! Samma sak gör vi med personer som på minsta sätt har svårt att ta avstånd från Breiviks illdåd. Med rätta!

Läs mer här!