Har Piratpartiet lärt sig vad yttrandefrihet är?

Jag ser att flera av Piratpartiets inofficiella forum här på FB har översvämmats av Partiet De Frias antisemitiska representanter. PP borde verkligen lära sig lite ABC om yttrandefrihet. Yttrandefrihet i samhället betyder inte att PP:s representanter i sina EGNA forum behöver tolerera varenda åsikt.

PP2

Ett exempel ur den inofficiella grupp som är mest drabbad.

För mer läsning om Partiet De Fria.

https://ligator.wordpress.com/…/carl-norberg-marcus-ljungg…/

PP:s oförmåga att greppa vad yttrandefrihet är är verkligen ett gigantiskt problem hos dem. Yttrandefrihet är inte plikten att förvandla de egna mötesplatserna på FB till spyhinkar och slakstrattar för antisemiter. Privatlivets helgd är viktigt och privatpersoner och sammanslutningar har faktiskt all rätt att välja att SLIPPA lyssna också. Ett FB forum kan slänga ut rasister, det är ändå förenligt med yttrandefrihen.

(Jämför gärna med den falska tolerans partiet under LÅÅÅÅÅNG tid hade för extremt grov sexism och homohat, fram tills denna sommar. och att nazzar och rassar var och härjade i partiets officiella forum förr om åren.)

Håll rent hus. Som sagt. Det var många som vände i dören när de såg att jimmy Windeskog kunde härja fritt på PP:s forum. Det var många som stack när de såg homohat och grov sexism på olika Fb forum, officiella och inofficiella.

Oförmåga att hållla rent hus med skitpratare är ett tecken på hur ett parti eller en förening mår!