Bör islamofobiska GAPF och Sara Mohammad få statliga stöd?

Föreningen GAPF, och Sara Mohammad, får massor av pengar i statsstöd för kampen mot hedersvåld. Detta trots att dess ordförande Sara Mohammad ofta uttalat sig grovt islamofobiskt. (Vilket jag visat i två artiklar. Se här för del 1 och del 2.) Dessutom har med jämna mellanrum företrädare för hennes organisation GAPF, hon själv och annat, sagt att föreningen är mot islam och mot de som FÖRSVARAR islam.

Hur lämpligt är det att staten ger pengar till en islamofobisk organisation för att bekämpa hedersvåld. Hur många troende muslimska kvinnor i behov av stöd mot hedersvåld tror de kommer att besöka en organisation som öppet säger sig se islam som något i sin helhet negativt?

Igår postade Sara Mohammad detta på GAPF Facebook sida:

Jan Gulliou har 4 rätt och 3 stora fel i denna debattartikel:

(…)

Vad har han fel då?
1- Han har fel i att fortsätta och försvara Islam! Han skriver ”Det är ändå plågsamt att föreställa sig hur dessa charlataner som vanligtvis inte ens kan läsa Koranen börjat trakassera sina mammor och systrar med saudiska eller egenpåhittade regler för uppförande och klädsel.” Jag undrar om Jan Gulliou har själv läst Kvinnoförnedrande Sorat Al Nisaah i koranen oavsett hur vissa delar tolkas rätt eller fel?
Hoppas att han svänger även där någon vacker dag innan det bli försent!

2- Han har fel i att ”lösa” problemet med att ge ännu mer bidrag till imamer och moskéer som ska svara på ungdomarnas frågor om islam. Det är exakt som att hälla bensin på eld!

(…)
Mvh
Sara M

I debatten som uppstod fick Sara frågan om de är för eller mot islam. Läs svaret!


GAPF3

Att sen Sara säger att hon inte är mot alla muslimer är lika ihåligt som då nazister demoniserar judendomen i sin helhet och sen säger att ”men vi menar inte att alla judar är onda”.

Utskick

Saras uttalande är ingen slump. Alla som var med i GAPF (som Sara Mohammad varit med att bilda) fick detta medlemsutskick förra hösten. Det visar att GAPF ser de som stöder islam och sk ”islamisering” som ett problem.

Dvs de sprider rasism!

GAPF

Förstora för större bild

Denne Hans Cagnell som skrev inlägget om ”islamiseringen” av Sverige är en person som ofta gillar och sprider rasism, mot framför allt muslimer. Hur kan en sådan person sitta som förtroendevald i en förening mot hedersvåld? Läs t.ex denna artikel om den blodtörstiga koranen som skrevs 2011.

11739664_10153026246256235_1604407710_n

Detta är exakt samma sätt att ”tolka” koranen på som antisemiter använder då de kastar skit på judarna genom att förvrida citat ur Talmud eller Gamla Testamentet.

Man bortser från att både koranen och talmud bara är böcker. Dvs hur de tolkas beror HELT OCH HÅLLET på vad som döljer sig i hjärtat på de som läser den heliga skriften. Både bibeln, talmud och koranen har använts för att rättfärdiga slaveriet. Både bibeln, torah och koranen har använts av personer som bekämpat slaveriet. Bibeln, talmud och koranen har använts för att bekämpa vetenskap och allmän utbildning och för att sprida kärlek till vetenskap och ge alla barn utbildning.

Hur lämpligt är det att staten ger pengar till en rasistorganisation som GAPF?