Omhänderta de radikala islamisternas (och nazisternas) barn!

Något som slagit mig är att man aldrig ser extremister, varken nazistiska eller radikalt islamistiska, prata om att de sociala myndigheterna utgör ett problem för dem. Man ser aldrig det. Hade sociala myndigheter varit ute efter de radikala jihadisternas barn borde man kunna se det av deras oro och ilska över de sociala myndigheterna.

I synnerhet har jag funderat på detta när det gäller radikala jihadister.

Man skulle kunna tycka att har man till exempel en son som dött i jihad i Syrien (som 17 åring) och en annan son är nere och krigar och man uttrycker sympati med terror, så borde sociala myndigheter vara intresserade av hur det går för barnen. I synnerhet om det finns fler minderåriga barn i hemmet. I SYNNERHET om dessa visar ett visst intresse för brödernas aktiviteter och häftiga vapen.

Det är väl ändå lika allvarligt att uppfostra ett barn i den miljön som att slå det eller våldta det?

Jag surfar runt mycket i radikala miljöer, nazistiska och radikalt islamistiska. Jag ser ALDRIG någon uttrycka rädsla för sociala myndigheter. Tvärtom ser man ofta att jihadisterna verkar ha stor tillit till lokala myndigheter.

I Danmark är det annorlunda. Där pågår full debatt om sociala myndigheter ska omhänderta barn. Inte bara barn till terrorsympatisörer ifrågasätts. Utan även Hizb Ut Tahrir medlemmar. I synnerhet väcktes denna debatt efter terrordådet i Danmark förra året då Hizb Ut Tahrir medlemmar visade stöd till terrordådet.

Via en googlesökning kan ni se hur Hizb Ut Tahrir reagerat på detta.

Kanske brände man ut de sociala myndigheterna i och med omhändertagandet av den 16åriga sonen till en av Al Qaidas (senare IS) ledande jihadister när han ville rymma och göra jihad. Detta fick säpo och de sociala myndigheterna mycket skit för.

Samma mönster verkar man kunna se bland ledande nazister. Man ser aldrig dem vara oroliga över vad sociala myndigheter kan tänkas göra för att omhänderta deras barn.

Så kanske det är dags för oss att börja kräva att sociala myndigheter agerar.

Omhänderta de radikala jihadisternas, och deras stödtruppers, barn!

Umm

En typisk bild från et debattforum för de som gillar IS och Al Qaida. Barnsoldater!

 

 

 

 

Annonser