Anas Khalifas och islamofobernas fascination för incest

För att stoppa rekryteringen av terrorister till IS, Islamska Staten, och Al Nusra/Al Quaida måste man stoppa den atmosfär av hat som finns runt radikala islamister i Sverige. Dvs den atmosfär av hat som extrema religiösa fundamentalister sprider. Det krävs en absolut nolltolerans mot allt homohat, all rasism mot ”kuffar” och allt förakt för demokrati.

Ett exempel på denna atmosfär av hat är predikanten Anas Khalifa. Han skriver om homosexuella och liknar det med incest. Ja ni kan läsa själv.
gay gay-svar gay-svar2

Det som är intressant är att både personer som hatar muslimer och radikala islamister som hatar homosexuella har samma fascination för incest.

Ni har säkert hört det förut. Alla jämförelserna mellan islam och incest och pedofili. Prat om att profeten var för incest och pedofili. Prat om att muslimer är mer benägna att gifta sig med släktingar, etc. Bland islamofober lyder stridsropet: ”islam = incest”.

Anas Khalifa är lika hatisk som en islamofob och säger att homosexualitet är som incest.

Samma fascination för att likna det man hatar vid incest.

No med skitpratet. Anas Khalifa visar att han är lika hatisk som de mest hatiska islamofoberna i Sverige. Han drar alla homosexuella över en kam. Han drar alla kuffar (otrogna) över en kam. Han förklarar att kuffr och homosexualitet är synd och något mycket vidrigt och hemskt och FEL.

Med hans rasism, homofobi och hans uttalade förakt för demokrati placerar han sig i samma liga som nazister och extrema, extrema islamhatare. Det är Anas Khalifa och Svenska Motståndsrörelsen och Breivikälskande Demokratbloggen. Samma division!

BzBq4ejIUAIIPgp

En tanke på “Anas Khalifas och islamofobernas fascination för incest

  1. Pingback: Gävleimamen Abo Raad, Muslim.se och kriget mot de icke troende. | Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.