Vill Shahla Nouri förbjuda folkdräkt & påskkärringar?

Jag läser att Shahla Nouri vill förbjuda barn att bära slöja.

Ja, religiösa fundamentalisters tryck på barn är ett dilemma. Därför är jag för strikta förbud mot att barn och minderåriga (under 18) bär burka eller niqab där bara ögonen syns. Men tack och lov är problemet litet, eftersom få muslimska föräldrar VILL att ens barn ska bära sånt. Vill man bära det som vuxen är det en annan sak, en om vuxet fritt val. Vuxna får klä sig som man vill, givetvis.

Hijab, en vanlig slöja, är nåt annat än burka.

Även hijab kan vara en form av tryck från föräldrarna. Men så är det med annat, Kippa, naturism, bikini, vegetarisk mat, att äta kött, högklackat, raka benen, etc. Föräldrar påverkar barn ganska mycket.

Många barn och minderåriga VILL bära hijab eller sminka sig för att deras föräldrar gör det, ska vi förbjuda dem? Andra vill bära för att de trivs med det. En del ungdomar bär hijab som ett fuck off finger mot rasister också för övrigt!

Konsekvenserna av slöjförbud för barn blir tuffa. Ska Sverige vara Europas enda land som förbjuder barn att bära kippa också, eller ska bara muslimer drabbas?

Och folkdräkt för barn? Ska det förbjudas? De bär ju slöja? Och påskkärringar? lagen måste vara konsekvent. Man kan inte bara förbjuda vissa religiösa symboler och vissa slöjor.

Vill Shahla Nouri förbjuda kippa och folkdräkt och påskkärringar?

Vill hon inte det vill hon ha speciallagar MOT muslimer och det är rasism och islamofobi!