Några slumpmässigt valda svenska IS & Al Quaida anhängare

Det var en tid sen jag la ut en postning med  mina skärmdumpar från svenska Facebooksidor. Jag samlar sådana hela tiden. Här är skörden från en timmes research kring en kvinnlig konvertit från Malmö. Här är några av hennes vänner. Samtliga visar tydligt att de stödjer terrorism och grupper som IS:

Denne person är ganska tydlig med vad han stöder, och Islamska Statens pass har hen postat en bild på. Fast bilden är inte helt äkta. Det är inte deras pass utan en bild de spred INNAN de skapat en stat. På den tiden de ännu var en del av Al Qaida och VILLE skapa en stat.

Hur som helst är IS symboler ganska välkända nu.
aaliah abbas - en kvinna 
aaliah abbas2 

Amina Khurasani kan eventuellt befinna sig där nere. Andra delen på hennes FB namn tyder på det. Här har vi en jihadflagga, IS eller Al Qaida? Vem vet?

amina khurasani 

Väna ord från denne kvinna om de män som strider för jihad. Undrar om hon är en av de som väntar på att hennes man ska komma hem? Lägg märke till hatet mot ”kuffar”, dvs otrogna. Med ”sina egna” menas jihadister och terrorister.

nån i stockholm 

nån i stockholm2 

nån i stockholm3 

islamljuset här nedan har en bild på IS ledare i profilen och lite krigarbilder.

omalmakasakin 

Får man vara mot terrordådet den elfte september 2001? Får man sörja offren? Omar Al-Doubouny anser inte det.

omar al-doubouny (släkt BINT i Ummah Nyh 18e) 911. omar al-doubouny (släkt BINT i Ummah Nyh 18e) 911-2. omar al-doubouny (släkt BINT i Ummah Nyh 18e) 911-3. 

Ah…. Tydligen gäller samma för IS. Eller vad tror ni om denna bild här nere. Andemeningen är ”de gråter då IS dödar men inte då muslimer dödas”… Kan man inte vara mot bådadera, kan man fråga sig!

omar al-doubouny (släkt BINT i Ummah Nyh 18e). 

omar al-doubouny (släkt BINT i Ummah Nyh 18e)2.

Umati hymlar inte. Här är det raka rör och IS flagga!

Ummati - svensk IS anhängare3


Ummati - svensk IS anhängare   Ummati - svensk IS anhängare2

*****

 Läs och sprid mina andra artiklar om och mot radikal islamism.
Annonser