En dansk IS anhängare på facebook

Idag ska jag visa några bilder från en helt slumpmässigt vald dansk IS-anhängares sida på Facebook.

Jag har skrivit om de danska radikala islamistiska nätverken förr. Bland annat visade jag hur massor av danskar på Facebook hyllade terroristen Omar Abdel Hamid el-Hussein som dödade en jude och Lars Vilks i februari i år. De påstod att juden och Vilks hånade profeten och islam. Nyligen visade jag att man hyllat en till terrorist stort på danska FB-sidor.

Salafi Al-sham Rafat kallar sig denne IS-anhängare. Nån dag efter terrordådet i Köpenhamn postade han detta dödshot mot president Obama och mot Abdul Fatah Al-Sisi, Egyptens president.

salafi al-shamKILL OBAMA

Även han hyllade givetvis den fallne jihadisten. Här är ett inlägg den 22/2 i samband med begravningen. Jag postar delar av dialogen i inlägget också. ”ja det kanske dör oskyldiga, men det är ok, det pågår ett krig mot islam….”

Salafi-dansk Salafi-dansk2 Salafi-dansk3 Salafi-dansk4

Så här ser hans nuvarande profilbild ut. Återerövra Jerusalem. Jo, det har IS som mål. Men till skillnad från alla tidigare terrorgrupper vill de rensa upp i det de kallar ”korruptionen bland de som kallar sig muslimer” först. Därför är prio ett att bekämpa andra muslimska ledare, och ena muslimer runt kalifatet, inte att tåga mot Jerusalem.

salafi al-sham 11

Lite andra bilder. Ett IS-pass.

 

 

salafi al-sham 12

I Danmark finns ett nära samarbete mellan personer som gillar Al-Nusra, IS och Hizb Ut Tahrir. Liknande mönster börjar ses i Sverige där man även ser Hizb Ut tahrir anhängare hänga med IS-anhängare.

salafi al-sham 13HIZB

Detta är den så kallade kalifen i Islamska Staten.

salafi al-sham

Så här såg hans profil ut nyligen. At stemme är shirk, betyder på svenska: att rösta är shirk. Dvs icke tillåtet enligt den syn på islam Salafi har. IS-anhängare är starkt antidemokratiska.


salafi al-sham2 salafi al-sham3 

Mujahdeen är de radikala islamisternas namn på sig själva. Översätts lämpligast med ordet terrorist.

salafi al-sham4

Lite förtryck av kristna…

salafi al-sham5 

Förrädare bland muslimerna… Jahel betyder ungefär ”självhatande muslimer” eller förrädare mot islam. Man är alltså förrädare mot islam om man som muslim säger att islam betyder fred, och att IS inte är äkta muslimer. Samt om man tror på demokrati. och… Om man tar avstånd från IS och terrorism är man också förrädare.

salafi al-sham6JAHEL 

Lite hyllning till jihadisten…

salafi al-sham7 

Ännu ett mordhot. Mot Abdul Fatah Al-Sisi, Egyptens president…

salafi al-sham8MORDISK 

Jo. IS visade upp unga män i bur. Och de kallade det ett zoo. Sen avrättades de.

salafi al-sham9

Hjälp mig!

Det jag gör mot rasism och radikal islamism i Sverige gör jag ideellt. Jag är undersköterska. Har inga miljoner för att arbeta med det heltid. Swicha gärna nåt stöd till mig 0706501785, Så jag kan fortsätta. Mitt kontonummer är:clearingnummer 83279  Kontonummer  903 942 726-6 SWEDBANK. Men ni får ta mig som jag är. Jag går mot både islamofobi och radikal islamism. 

 

Läs och sprid mina andra artiklar om radikal islamism.