Skråmo från IS: ”begå terrordåd i Sverige!”

På sin Facebooksida uppmanade igår Michael Skråmo från IS svenska anhängare att begå terrordåd och massmord på svenskar!

”Det är krig mellan haqq och Batil,vers 17:81 i koranen. Det är krig mellan ”sanning och falskhet”, mellan den rätta tron och den falska tron. Det slagord IS, Al Quaida och Talibanerna använt när de krossar avgudastatyer och bränner kyrkor i Iral och Syrien. Det slagord IS använder när de pratar om kriget mot om, dvs kristendomen.

Inspire är Al Quedas tidning.
1

Döda en kafir, dvs en icke troende.

2 3 

I praktiken har IS redan förklarat krig mot Sverige. I IS propaganda ser man ofta ord om att alla ”otrogna” ska dödas eller förslavas och Rom erövras. rom är inte staden Rom utan den kristna kultursfären.. Som beskrivs i deras tidning Dabiq:

We will conquer your Rome, break your crosses, and enslave your women, by the permission of Allah, the Exalted. This is His promise to us; He is glorified and He does not fail in His promise. If we do not reach that time, then our children and grandchildren will reach it, and they will sell your sons as slaves at the slave market.

Vi behöver ett EXPO och ett Tillsammansskap

Vi behöver ett EXPO och ett Tillsammansskap mot islamistisk radikalisering och extremism. En rörelse med klar profil mot ALL rasism och hat.

Det finns hundratals svenskar som stridit i Syrien och Irak för IS, Islamska Staten,. eller grupper kopplade till Al Quaida, som Al Nusra. Det finns en växande rörelse i Sverige som stödjer denna terrorismen, eller ”mildare” antidemoktratiska och rasistiska grupper som Hizb Ut Tahrir, som inte ännu strider med vapen i hand.  Vi pratar inte hundratal utan tusental allt i allt.

Dessutom finns det en konservativ islamistisk rörelse i Sverige som tolererar och i praktiken stödjer dessa grupper, genom ideologiskt stöd eller neutralitet eller genom att blunda. Dessa känner man igen på rasismen mot ”icke troende”, judar, shiamuslimer etc, på hatet mot homosexuella, på att de beundrar och dras till radikala imamer och talare som är neutrala till grupper som IS, och som till och med kan förespråka mord på homosexuella. Man känner igen den på den ärkekonservativa synen på könen, där könen inte får blandas och på kvinnosynen.

Det var i sällskap med de som tolererar hatet som Skråmo kunde bli den han är idag. tack vara stödet från svenskar som respekteras av många…

Jag har tröttnat på att se på när dawah-rörelsen, t.ex. One Reason, grundad av Andur Rahem Green växer i Sverige och ges tillträde i skolor och moskeer. Jag har tröttnat på att se Muslimska Mänskliga Rättighetskommiten Fjämställa islam med islamistisk terror. Jag är trött på att Fatima Doubakil kallar IS för ”så kallade terrorister”. Jag har tröttnat på att se svenskar på Facebook prata om att slakta judar, otrogna och homosexuella. Jag är trött på att se jihadflaggor och IS flaggor vaja på profilbilder på facebook och är trött på att se hur många vänner de har i sin vänkrets på facebook. Reagerar inte de? Bryr de inte sig? Jag är trött på konservativa damer och herrar som kallar Expo för islamofober för att de är mot terror och rasism. Jag är trött på personer och föreningar som anser att det inte är hat att vilja stena homosexuella.

Hit men inte längre!

Vi pratar om en rörelse som är mer öppet hatisk än nazisterna och som har fler aktiva än nazipartierna i Sverige. När nazister kommer till en stad möts de av demonstrationer

* Vi behöver något liknande EXPO som kartlägger detta hat och denna rasism. Helst EXPO självt eftersom detta hat måste kartläggas av personer som också är mot islamofobi. Muslimhatarna i Sd måste hålals stången.

* Vi behöver något likt ungdomar mot rasism och Tillsammanskapet. Som bemöter hatet överallt. Och som mobiliserar ungdomar, bjuder in föreläsare, engagerar skolorna och som arbetar på gator och torg. Uppdelningen i vi och dem är vad radikal islamism lever på. Tillsammans kan vi lösa problemen i samhället,. gemenskap är vårt enda alternativ. Radikala islamister hatar gemenskap. För dem är kuffar några man inte ska umgås med.

* Vi behöver något likt EXIT som samlar avhoppares erfarenheter och hjälper personer som vill hoppa av terrorrörelser eller stock konservativa rasistiska och homofoba rörelser.

Det ska inte vara så att research är något enstaka journalister och bloggare ska pyssla med. Det är inte en underbetald undersköterska i Borgholm som ska göra researchen. Något liknande EXPO, som har pengar, bör göra det.

Det är inte så att enstaka imamer och ungdomsledare ska behöva ta i allt arbete mot IS och radikalt hat, utan uppbackning från rörelser.

Detta är en uppmaning till alla goda krafter. Nu måste vi dra strecket i sanden. Ska vi tillåta att man sprider hat och rasism? Ska vi tillåta att Allahs namn, och muslimers tro, dras i smutsen av facebookande tonåringar som tycker att jihadflaggor är häftiga. Eller av föreningar som bjuder in hatpredikanter stup i kvarten.

Vi har fått nog!

Och den ärkekonservativa rasismen och homofobin måste bekämpas också. För att förstå deti bör man börja med att kika på denna video.

2013 arrangerade islamnet.no en stor konferens. En s.k. ”skandinavisk fredskonferens”. I denna video sitter Haitham al-Haddad, Said Rageah och Yusuf Chambers från IERA. Islamnets ledare Fahad Qureshi  tar mikrofonen då han får en fråga från publiken om islam, dödsstraff och homosexualitet. Svaret han ger är rakt upp och ned: han är för dödsstraff och stening för homosexuella.

Han frågar publiken, på 1500 radikala muslimer, om att de straff koranen och sunnah föreskriver, som kommer från Allah, är korrekta, och de bästa och straff som vi borde tillämpa ”över hela världen”. (Dvs bland annat dödsstraff för homosexuella.) Alla 1500 deltagarna räcker upp handen.

(Det bör påpekas att många muslimer hatar allt som islamnet.no står för, så påståendet att ”alla muslimer håller med” är falskt.)

Said Raggeah besökte Eskilstuna, Borlänge och Örebro moskeer nyligen, plus moskeer i Stockholm.  Yusuf Chambers är en del av samma rörelse som islamnet.no och de ligger bakom stora delar av dawah-rörelsen i Sverige. One reason t.ex. Haddad har besökt Sverige flera gånger. Han bjöds in till Märsta i vintras och mängder av IS:are och terrorbeundrare gladdes öppet på Facebook. han postas ofta av respekterade ungdomsföreningar.

Lägg märke till jihadflaggan i filmen. Det borde säga allt om vad denna rörelse står för.

Nu är det nog. Hit men inte längre!

Låt oss förena antirasismens engagemang mot islamofobi med kampen mot radikal islamism. Det är ju trots allt ändå samma sak: rasism och hat!

För mer fakta: klicka här och läs fler av mina artiklar!