JK ”skälver framför pungen” och förklarar att IS inte är hat!

Justitiekanslern har utrett det bluff flygblad som syntes i Knivsta och som tillskrevs IS, Islamska Staten. Frågan är om det är hets mot folkgrupp att vilja mörda alla otrogna.JK svarar nej, att det är det inte:

”Syftet vid tillkomsten av straffstadgandet om hets mot folkgrupp var att tillförsäkra minoritetsgrupper av skilda sammansättningar och bekännare av olika trosuppfattningar ett rättsskydd. Det fallet att någon hotar eller uttrycker missaktning mot alla utom de som enligt skribenten är de rättrogna faller således inte in under begreppet folkgrupp. Innehållet i skriften kan därför inte anses utgöra hets mot folkgrupp” skriver åklagaren i beslutet.

Jaha, nu skedde det som jag befarat.

För det första utredde man en tydlig bluff. Så lite kunskap har alltså polis och JK om IS att de tror att ett flygblad om att Bob Marely gillar att röka på skrivits av IS. Och media lallar med igen och betraktar flygbladet som äkta ännu. Jag kan berätta för polis och media och JK att IS inte skriver om att Bob Marley skrev bra musik och rökte på och att man borde ta Obama på pungen.

”Gud är stor, […], krossa kapitalismen, och leda Obama till pungen, skakandes framför pungen, skälvandes framför pungen. Musikern Bob Marley skrev […] även om han rökte mycket från skålen. Stalin, han är vår vän och följeslagare, även om han var lite oanständig, ibland.”

För det andra är lagen om hets mot folkgrupp rena skämtet om man inte kan komma åt IS hat genom det.

Rätt-trogna är  ingen minoritet eller trosuppfattning skriver JK.

Suck! Jo, det är trosuppfattningar. I begreppet otrogna är kristna, judar, hinduer ateister och muslimer av annan uppfattning än IS.

Och vad tusan har minoritet med det att göra?

Men ja ja. Vi har omdefinierat rasism de sista åren. Från hets mot folkgrupp/tro till hets mot folkgrupp/tro som ANSES vara i underläge. Därför är inte hat mot vita, ”svennar”, europeer och kristna att se som rasism i Sverige idag.

Det betyder att IS hat mot religioner och folk inte är att se som hets mot folkgrupp förrän de erövrat Europa och tagit makten eler förrän den dag IS är i majoritet i Europa.

Nej, jag mår bara illa. Där har vi konsekvensen av att blanda in en massa strukturella maktfrågor om ANSEDD och UPPLEVT underläge respektive överläge i definitionen av rasism. Läg ner Lagen om Hets Mot Folkgrupp. Den lagen är ett stort jävla skämt!

Hur svårt ska det vara att faktakolla hat och hur svårt ska det vara att konsekvent säga nej till ALL rasism, oavsett upplevt eller ansett överläge eller underläge som rasism?

Judar och muslimer måste verkligen känna sig trygga nu. Det är bara för judehatare och muslimhatare att säga att de vill utrota otrogna istället, så slipper de straff och konsekvenser. Nazister behövefr bara säga at de vill använda zyklon B mot otrogna så slipper de JK:s dom och polisen.