Anser Uppsala Universitet också att sionisterna ska utrotas?

Brev till ledningen för Uppsala universitet

Jag har hört att personalvetarföreningen Dynamicus bjudit in den antisemitiska gruppen Labyrint i vår.

Just nu sprids en massa judehat i Skandinavien från personer som sympatiserar med terroristen som mördade en jude i Köpenhamn. Jag har skrivit mycket om det. Det är skrämmande.En del av de som hyllar terroristen menar att det var sionister som utförde terrordådet och att man bara skyllde på den rabiate islamisten. Samma personer anser att IS, Islamska Staten, skapats av Israel och sionisterna och att deras ledare, Bagdadi, är en judisk agent. ”Döda sionisterna” hör man dem ofta säga.

Vidare menar de att judarna har sig själva att skylla för att en jude mördades. Judarna kränker nämligen det som dessa islamister kallar sin religion, genom att bara vara judar.

Jacco Mattar och Labyrint delar helt denna syn på judar och använder omäxlande judar och kodordet för judar, dvs sionisterna. Han har bjudits in på personalvetarnas dag. Ni är ytterst ansvarig för denna inbjudan och för den antisemitism som de kommer att sprida i Uppsala.

Därför undrar jag.

1) Stöder Uppsala Universitet idén att sionisterna bör utrotas?

2) Hur vill Uppsala Universitet i så fall utrota sionisterna?

3) Stöder universitetet Labyrints teorier om förintelsen?

4) Anser ni också att världens styrs av judarna?

Om ni inte håller med detta undrar jag vad ni ska göra för att garantera judars säkerhet på universitetet framöver. Det blir nog inte tryggare att vara jude när Universitetet gör som 1939, bjuder in antisemiter att hålla nya Bollhusmöten.

Tacksam för svar snarast.

/Torbjörn Jerlerup

PS

https://storify.com/Samuelnudel/zionisterna-m-ste-utrotas-citat-jacco

https://ligator.wordpress.com/2015/02/23/terroristens-begravning-i-kopenhamn/