Hur man känner igen en IS-anhängare eller radikal jihadist

På 80-talet cirkulerade i skolorna  ”lathundar” med tips på hur man kunde känna igen en nazist. Ni vet, bomberjacka, rakat hår, intresse för runor, svenska flaggan, etc. Allt för att hjälpa lärare och föräldrar att känna igen om en person höll på att bli nazist. Idag har jag märkt att kunskapen om IS och andra radikala jihadiströrelser är låg. Så hur kan du som lärare eller förälder veta om din son eller dotter eller eleven du undervisar närmat sig IS och kanske sympatiserar med dem?

Det ska jag försöka visa här. Jag hoppas att någon som själv är muslim och kan arabiska vill fortsätta detta arbete. Jag kan tyvärr bara utgå från vad de skriver på språk jag kan, och deras bildspråk.

Symbolerna i sig behöver inte alltid vara hatiska. Precis som med runorna om vi pratar om nazisterna. Nazister har och hade ofta intresse för runor men de flesta som gillar runor är och var inte nazister.

Givetvis finns fler tecken än de jag namnger här. Jag kan inte arabiska. Om man kan arabiska kan man se vilken retorik och vilka korancitat de framhåller. Det vore värdefullt med en sådan genomgång också om nån ville göra det.

Det här är en lång artikel men låt oss börja.

IS flagga och symbol.

Överst står det ”det finns ingen gud utom gud”. I den vita rundeln står det Gud, budbärare, Muhammed. Rundeln ska symbolisera profetens eget sigill från 600-talet.

Orden i sig är inte extrema. Det är hur flaggan ser ut som avslöjar att det är IS flagga. Ibland ser man den övre texten för sig och ibland den undre för sig. (Läs gärna mer om den flaggan hos TIME.)

flagga

Det finns varianter på denna. Oftast betyder symbolen att man stödjer IS men det kan betyda att man ”bara” stödjer Al-Shabaab eller Al-QuIda. Al-Nusrafrinten, som denne svensk här nedan stödjer, är i tvist med IS men använder ibland samma symboler. Lägg märke till svettbandets text och ”sigillet”.

2konf2

En svensk IS-anhängare postade denna variant som vi ser här nere. På bilden nedan ser vi fler varningstecken. Lägg märke till jihadflaggan i ett foto. Bilden på ryttaren med jihadflaggan är också typisk för IS, jag återkommer till den senare. Bilden på Awlaki i mitten avslöjar att det troligen är en IS anhängare och inte en Al-Nusra anhängare.

Jihadflaggan /Kalifatflaggan

Jihadflaggan ska man också hålla utkik efter.

Jihadflag

På den texten står samma som IS flagga. ”Det finns ingen Gud utom Gud och Muhammed är hans profet”. Denna flagga kallas ofta ”muhammeds flagga” och är tänkt att vara samma flagga profeten Muhammed använde då han drog ut i krig.

Samma sak gäller här. Texten i sig är neutral. Det är den svart vita utformningen och ”typsnittet” som tyder på intresse för jihadism eller stöd för det. Sammanhanget är A eller O.

Den svarta fanan som syns här ovan skapades av talibanerna och Al Quaida i Afghanistan på 80-.talet: De tog profetens fana (helt svart) och la in texten ovan med just det typsnittet. När de tog makten 1997 blev fanan spridd utanför Afghanistan. Flaggan med vit text mot svart bakgrund användes YTTERST sällan vid den tiden. (Fast det förekom givetvis trosbekännelsebilder med vitt på svart bakgrund).

Det finns en vit variant. Den vita flaggan är kalifatets flagga och den svarta jihads flagga (jihad för kalifatet).

Denna fana används av grupper som Hizb-ut-Tarir, Al-Qaeda, al-Shabaab, Khorasan, Jabhat al-Nusra och IS idag.

isl-2f

Ibland ser man namnet på en grupp eller liknande stå skrivet på flaggan och den kan vara kombinerad med en vit fläck som är tom (jämför med IS flagga). Då kan det se ut så här. ( The beheading of Jack Hensley sept 2014 )

IS 2

Så här kan den användas på en FB-sida som tillhör en svensk våldsbejakande extremist. Lägg märke till den brinnande Davidsstjärnan. Det är en symbol för Israel och judendom och när den visas brinnande så här tyder det oftast på antisemitism. Detta är en variant av jihadflaggan.

Al Quaida har använt en egen variant av denna flagga.

Alq

Den här använder också Al Quaida. Det gula ska representera solen.

Alq2

Flaggan brukar oftast användas av exremister. Men det bör noteras att inte alla tillhör Al Quaida. Saudiarabiens flagga med svärdet ser ut så här.

Saudi

Men så här ser Hamas flagga ut.

2000px-Flag_of_Hamas.svg

Så här använder IS den: Lägg märke till den ridande svartklädda krigaren på hästen (i motljus). Vi kommer att återvända till den symbolen.

498080-a3a42ffc-83f9-11e4-a702-553dc58650c9

Men det måste betonas att denna flagga med texten inte alltid automatiskt är hatisk.

OFTAST är det ett varninsgtecken om flaggan är grön eller svart eller vit. men inte alltid. Och ibland är det oklart om en Bismillahirrahmanirrahim (som den ofta kallas) är jihadistisk eller inte. Denna här nedan tar jag som exempel.

Skärmklipp

De som inte är jihadistiska har oftast fler färger och är kalliografiskt sett mycket vackrare. Som denna.

Bism

Det finns inget som säger att någon som publicerar en bild som den ovan är religiös extremist. Färgerna talar för övrigt mot det. Extremister gillar inte sådana här färgglada symboler.

Men om texten är vit på svart botten ska man se upp. Det är ofta ett tecken på extremism.

Är det islamofobiskt att vara mot IS flagga?

Det är ett varningstecken om någon försvarar IS flaggan eller jihadflaggan, eller kanske till och med försvarar IS, med at ”men trosbekännelsen syns ju på flaggan så då kan det inte vara extremt att flagga den flaggan”.

Det har jag skrivit en hel artikel om här.

Många religiösa har en tendens att tycka att de egna anhängarna har något gott över sig även om de begår onda handlingar. Så resonerade delar av katolska kyrkan över en del katolska nazisters brott. Jamen de var ju trots allt katoliker. Och deras användande av hakkors och korset tillsammans sågs som innerligt religiöst, inte alls ont.

Nej inte alla som bemöter varningar om IS och radikal jihadism med denna sorts resonemang är radikala jihadister eller IS-medlemmar. Men deras relativiserande över ondskan gör att det de gör kommer att bli till stöd för IS och den radikala jihadismen.

De kommer inte att reagera med ilska då de ser en IS flagga eller jihadflagga och försöka få den som flaggar flaggan att lämna IS. De kanske inte ens tycker det är något konstigt med flaggan alls.

 

Lejon

Lejonet är en annan symbol som ofta dyker upp hos våldsbejakande jihadister och IS-anhängare. Lejonet symboliserar makt och kungsskap. Dessutom jämförs profetens stridsrop och profetens ledarskap under krigen på 600-talet med lejonets makt och styrka.

Detta är en  Nasheed (en sorts sång som tolereras av IS, jag återkommer till det). Lägg märke till hur lejonet syns överallt.

Lion nasheed1 Lion nasheed2

En svart vit jihadflagga med svärd överst och lejon. underst en liten IS rundel till höger och ord om att alla religioner ska bort och ersättas med islam.

Häst och krigare

Här ser man en tydlig bild som representerar IS hos en svensk jihadist och antisemit. Lägg märke till IS symbol som var hans profilbild. Lägg märke till jihadistflaggan, Lägg märke till krigaren till häst i motljus. krigaren symboliserar jihad, mod och ridderlighet. Hästen symboliserar jihad och hur arabiska armeer erövrade världen.

Det paradoxala är att IS ofta sprider bilder från Hollywood. Även svenska Arn-filmers bilder på ridande muslimer (i motljus) kan ha manipulerats för att symbolisera IS och kalifatets frammarsch.

battleofyarmuk

Här är några andra exempel. Lägg märke till Al Quaida och 911 referensen i den andra bilden.

0415

911

Vapen och kampsport (MMA)

Jo. Vapen och kampsport är tyvärr också varningstecken. Jag har tyvärr sett att väldigt många IS-anhängare tränar MMA, vilket gör mig ledsen. Så många att medlemskap i en MMA förening faktiskt är ett varningstecken. Det betyder givetvis inte att MMA är något fel. De flesta som tränar MMA är bra och seriösa.

Ett annat varningstecken är vapen. Speciellt om personen själv håller ett vapen och verkar befinna sig i Syrien. Ett exempel: denna svensk.

Ofta ser man flera symboler som hänger samman. I detta fall (en svensk till) bilden på krigaren med vapnet i solnedgången till vänster (i motljus som alltid) och bilden på krigaren utan vapen som håller en jihadflagga med bergen i bakgrunden till höger,

Och bilder på barn som håller vapen, eller leksaksvapen, är också ett varningstecken. Ytterligare en svensk IS-anhängare.

Så söt, eller hur?! En helt annan svensk IS-anhängare.

cute

Den ensamme krigaren

En variant av den ensamme krigaren ser vi här.nedan hos denne svensk. Lägg märke till de andra tecknen. MMA, IS flaggan, jiohadflaggan. Längst ner har vi en ensam krigare med eldflammor i bakgrunden (och New Yorks skyline samt osama)

Men oftare ser det ut så här, Krigare i motljus (taget från en IS anhängare i Eskilstuna).

krigareimotljus

Det för mig över till kattsymboliken.

Krigaren och katten

Här är en till svensk extremist. Här har hon hämtat en bild från en IS-förespråkares Tumblr blogg. krigaren och katten.

Förra sommaren spred IS experter på sociala medier en massa bilder på katter och krigare för att locka kvinnor till IS. Det var mycket lyckat.. Sedan dess är nästan det säkraste tecknet på att någon gillar IS en bild på en jihadist-krigare tillsammans med katt. (Eller en burkaförsedd kvinna med vapen och katt.)

Profeten Muhammed hade extra stor kärlek till just katterna, det har säkert bidragit vid deras val av just katter i sin propaganda.

En svensk bild först.

IS bloggaren Al Amriki publicerar denna bild.

katt

En av de twitterkonton som spred kattbilderna upphörde att publicera något den 1/8. Denna engelska tjej ska enligt uppgift ha skjutits i en eldstrid då.
katt3

Lägg märke till pekfingret, en annan IS-symbol som jag återkommer till.

katt4

Mewjahid syftar på muhjahid, helig krigare.

katt5

Pekfingret

När IS krigare håller upp ett finger i luften hänvisar de till att bara finns EN gud. Och de slåss för den guden. Det har blivit en annan stående ingrediens i IS repertoar av symboler. Det är kopplat till trosbekännelsen också, att hålla upp högerhands pekfinger ingår i ritualen när man säger shahada’.

Pekfingret i sig används mycket i bön och religiösa handlingar. I sig är symbolen helt harmls och kan liknas vid kristnas användande av korstecknet.

Men IS använder symbolen vid andra tillfällen än bön. Jämför gärna med hur Klu Klux Klan använder korstecknet.

krigare

Det är alltså ett varningstecken när denne svensk på bilden här nere använder en bild på en ensam man (i motljus) som gör tecknet med pekfingret. Svärdet bör man lägga märke till också.

elturk3

Burka

Inte alla som bär burka gillar IS eller är extremister. Det ska betonas. Men IS driver en tuff kampanj för att få kvinnor att bära burka. Ur IS synvinkel är långärmat och hijab ett TVÅNG för alla kvinnor men helst bör de bära burkan.

Precis som med katter är därför även SVART burka ett varningstecken. (IS och de radikala undviker färgglada burkor.)

En till svensk IS-anhängare. Flaggan bakom kvinnan med burka är IS flagga. Denna bild har tre bevis för IS-kopplingen. Man visar inte en flagga från IS tillsammans med ett uppsträckt pekfinger om man inte gillar IS. Burkan är liksom bara grädden på moset.

anna

Den obligatoriska burkan. Um Ismael är en svensk kvinna. Lägg märke till pekfingret och burkan samt IS-symbolen. En IS-kvinna ska givetvis bära burka och lyda männen.

74umdemokrati

30kvinna

 Persongalleriet

Har man en idolbild av Hitler som profilbild och ett hakkors så är chansen stor att man gillar nazismen, eller hur? har man en idolbild på Abu Bakr al-Baghdadi, IS ledare, är risken stor att man gillar IS. Att denne svensk dessutom skyltar med IS flaggor och skriver att han gillar Boko Haram är liksom bara extra tecken på att det är så.

Denne skåning AbdelFatah ibn Saeed dyker upp lite varstans. Just nu samlar han ihop pengar för Solidaritetscenter. Pengar som ska till Syrien. Hans namn dyker upp lite varstans. I en moské i Borlänge tex.

Jag undrar faktiskt om någon av dem undrar vad det är för skäggiga snubbar han har på sin FB-feed.

osama

Den leende mannen är en ung Osama Bin Ladin och på hans lilla profilbild sitter inte mindre än Abdullah Yusuf Azzam, Osamas polare som brukar anses vara Al Quaidas grundare,  ”den våldsbejakande islamismens grundare”.

Ja. Ser man en skäggig gubbe som profilbild hos en person som man misstänker vara extremist kan man använda Googles imagesearch och kolla vem gubbjäveln är som finns på bild. Det rekommenderas.

Han hänger tydligen mycket i denna moske och undervisar ungdomarna där. Undrar om de andra som går i mosken undrat nån gång vilka de skäggiga gubbarna på hans FB-sida är?

Även skriftliga hyllningar till gubbarna ifråga är givetvis ett varningstecken. Här har vi en svensk kvinna som relativiserar Osama Bin Ladin,  م موس‎. Försvar för IS, burkabilder och en mysig bild på ett barn med vapen kan man bland annat hitta på hennes FB-feed.

cute2

Is har gjort sig kända för något som kan kallas hjältedyrkan. Bilder på kuwaitiern Khattab eller amerikanen Awalki ses ofta på svenska IS-beundrades FB sidor.

Khattab har flera FB sidor till sin ära och ser ut så här:

Khat

Awalki ser ut så här:

aw

Försvar för massmord och terror, världserövringsplaner

IS

76enannanum

1hoteouropa

Kriget mot ”de otrogna”. kuffarna, och mot judarna

Använder man ordet kuffar, otrogna, mycket är det ett varningstecken. Som i dessa två tweets. Exremister tenderar att dra alla ”otrogna” över en kam. Extremisternas syn på otrogna kan bara beskrivas som djupt rasistisk.

kuffr

kuffr2

Givetvis är alla icke muslimer som inte underkastar sig kalifatet och lyder allt de säger utan att knorra också otrogna. Speciellt shiamuslimer och kurdiska muslimer.

10kuffar11otrognahuvuden 

Bokstaven S

IS påstår att kurder, shiamuslimer och korsfararna i väst (dvs bland annat vi svenskar) håller på med ett utrotningskrig mot sunnimuslimer. Därför postar en del av dem ett S på sin profil.

S

Judehat

De värsta kuffarna (otrogna) är givetvis enligt dem judarna, som alltid i dessa sammanhang. De säger själv att de inte har något emot judar, men det måste vara judar som aldrig har stött Israel eller sionismen och som lyder allt kalifatet säger till dem.

19judar

21israel

23jude24judekommentar

Annat hat

IS-anhängare hatar kristna, shiamuslimer, kurder. Detta är också varningstecken.

Dessutom är det varningstecken då en person anser att muslimer som hoppar av och blir kristna bör avrättas. Eller så man vill kontrollera eller tvångsomvända kristna. Det är också ett varningstecken om man är mot eller hatar homosexuella och inte vill att de ska ha lika rättigheter med alla andra. Och vill man döda homosexuella är det verkligen ett varningstecken.

Som en svensk kvinna jag diskuterade med på Facebook sa:

Skärmklipp

Skärmklipp2

Även om man inte säger högt att vill döda homosexuella finns det tecken på att man egentligen vill det. Den radikala islamisten Haitham Al-Haddad säger inte att han vill stena homosexuella. Men han säger att stening och halshuggning är ok mot ”grova synder” i vissa predikningar och att homosexualitet är en ”grov synd” i andra predikningar.

Haddad an vill hugga av händer och huvuden som straff för till exempel och stena personer som begått äktenskapsbrott.Eller här där han frågas ut om sin syn på stening som straff för otrohet.

Eller denna lilla video om att kvinnor måste bära hijab, och inte får gifta sig med ickemuslimer och att homosexualitet är ondskefullt. ”We have limits.We cannot drink alcohol. We cannot leave our hijab. We cannot allow Muslim women to marry non-Muslim men. I’m taking about basic principles that no Muslim can go against. No Muslim can say well we, yes we need to go in the pubs and drink alcohol. We cannot commit adultery and zina, we cannot be involved in that leave alone being involved in homosexual activities.”

Eller denna om att Gud hatar homosexuella?

Lydnad och antidemokrati

ISIS hatar demokrati. För dem är LYDNADEN till ledaren, dvs kalifen, det viktiga. Här är en intressant sak de skriver om att ledaren ska lydas även om denne tar makten i egna händer. Dvs även då denne är en diktator.

IS-anhängare hatar demokrati.

50lydnad

Islamska staten. kalifatet och Ummah

Att prata väl om IS, islamska Staten, och prata om längtan efter kalifatet, är tydliga varningstecken. (Även om en del andra extremister, som Hizb ut Tahrir också vill ha kalifatet utan att stödja IS).

Ummah betyder ungefär nation. Ummah är arabernas nation. Radikala jihadister gör ofta en stor poäng av begreppet Ummah. Ummah är målet för deras strävan: att ena alla världens muslimer under våldsbejakande extremisters styre. Begreppet behöver inte användas extremistiskt men tyvärr används det alltför ofta av extremister.

Ummah

Ummah2

Shams

Namnet på Storsyrien.

Screenshot_2015-01-31-14-00-45
Muhahjid/Muhajir etc

Muhajedeen är namnet på krigare. Har de sånt i namnet eller gillar sådana är det ett STARKT varningstecken.

22muhajir
Sist men inte minst Nasheed

En Nasheed utan musik. Nasheed är inget extremt i sig, men tyvärr har Nasheeder utan musik blivit oerhört populära hos IS eftersom IS hatar musik. En del våldsbejakande jihadister sprider Nasheeder med musik. IS bara utan musik.

En Nasheed är inget annat än en sång, oftast med musik, som hyllarett land, ett folk eller en person. De behöver inte vara religiösa och absolut inte extremistiska.

Så ett plötsligt intresse för Nasheed bör man se som illavarslande, om det förenas med andra tecken (judehat, katter och krigare, intresse för att bära burka, etc, etc) Tyvärr börjar intresse för Nasheeds att bli ett lika säkert tecken på IS-intresse som vikingarocken var på nazisympatier på 80-talet. Sorgligt, men sant.

Jag ägnar en del tid åt detta för bilderna avslöjar en hel del om deras estetik och metod.

(Läs denna artikel om nasheeds, the soundtrack of IS.)

Här är en Nasheed om Osama Bin ladin:

Vi tar en till populär Nasheed. Om Osama givetvis.

Denna har jag sett delad av många av IS-anhängare. En Nasheed på tyska.

Ja vad säger man, Osama är populär:

Och Nasheed till stöd för IS. Så här ser inledningsscenen ut. Ni känner igen fanan och krigaren.

nash

Så här låter den:

Här har de kombinerat ett bilder från Assassins Creed med en svängig Nasheed om jihad.

Till sist IS-krigare sjunger själva. och bilder på soldater som tränar.

Gröna fåglar


En grön pippi är nästan ett lika säkert kännetecken på radikal extremism som IS flaggor numera. De symboliserar martyrdöden.

”The souls, of the martyrs live in the bodies of green birds who have their nests in chandeliers hung from the throne of the Almighty. They eat the fruits of Paradise from wherever they like and then nestle in these chandeliers. Once their Lord cast a glance at them and said: Do ye want anything? They said: What more shall we desire? We eat the fruit of Paradise from wherever we like.”

Ett sätt att visa att man gillar terrorism utan att direkt flagga med IS flagga. Som i exemplet nedan.

11665609_10153064607452672_5692444390532658913_n

Sist men inte minst!

Pratar du med en misstänkt IS-anhängare bör du säga att du tycker att barbarerna i IS spottar på islam, koranen, gud, profeten och allt heligt. Att de mördar, förslavar och plundrar i islams namn, och därmed vanhelgar islam.

IS-anhängare avslöjar sig alltid genom att bli arg på dig då du säger så. De kan till och med säga att det då är du som vanhelgar islam genom att antyda att IS inte är äkta muslimer.

Mer läsning

Hur man känner igen en IS-krigare eller radikal jihadist

Plus

SÄPO hjälpte till att frige Al-Nusra kopplad terrormisstänkt

Radikal islamism i Örebro, några nästan helt random exempel.

Svensk politisk rörelse som vill återinföra slaveriet

Hat mot Kuffar, dvs otrogna, är också hets mot folkgrupp och rasism.

Omar Elturk

IS  vill ha en reformation av islam

Danmark: ännu en radikal islamist begravs

Hatpredikanten Said ragea på Sverigeturne

Stockholms stad skiter i Blå Skåpet

Hur vi kan stötta avhopp från radikala islamism

Sd och islamofoberna gör samma misstag som en del i väst 1932.

Vad anser Solidaritetscenter om IS?

Därför publicerar jag namnen på svenska radikala jihadister

JK förklarar att IS mordhot mot alla otrogna inte är hets mot folkgrupp

Varför dras kvinnor till IS

Kvinnor som dras till IS och radikal jihadism

Radikal jihadism och moskén i Halmstad

Terroristens begravning i Köpenhamn (hur han hyllas av vänner)

Hizb Ut Tahrir kommenterar terrordådet i Köpenhamn

Svensk IS terrorist intervjuas av Uppdrag Granskning

Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten försvarar IS terrorister

Svor Köpenhamnsterroristen trohet till IS?

Terrorhot mot Frankrike och Danmark på Alla Hjärtans Dag

Är det islamofobiskt att jämföra IS och IS flagga med nazismen?

Nätverket runt en svensk IS krigare

Islamska staten i deras egna ord, del 1

Islamska staten i deras egna ord, del 2. Dabiq nr. 1.

Ett falskt IS flygblad i Knivsta

Märsta Unga muslimer bjuder in judehatande islamist,

Hotet från IS och radikal islamism.

IS på svenska.

Hur en svensk IS sympatisör tänker.

Svensk IS sympatisör pratar jihad på TV.

Svenska sexslavar åt IS.

Hur man bäst bekämpar radikala jihadism.

Hur man INTE bör bekämpa radikal jihadism.

Radikala jihadister på twitter.

Hizb ut tahrir (2012).

Hizb Ut Tahrir (2014)

Övrigt skandinaviskt

Gudmundsons blogg

Evin Ismail om IS antisemitism och magasinet Dabiq

Uppdrag granskning, Awlaki etc

Uppdrag Gransking: Jihad i Göteborg

Fler söker sig till bokstavstro islam (Aftenposten)

Övrigt – engelskt

New Yorker – Why jihadists write poetry

The Atlantic – What ISIS really wants och en kritik av artikeln av  MURTAZA HUSSAIN

Skyping with the enemy. The Guardian

Letter to Baghdadi

[Arabic PDF] Sheikh Muhammad al-Yaqoubi’s Book: ”The Obligation to Fight ISIS: A Detailed Fatwa Proving That ISIS Have Strayed from Islam, Opposed Sharīʿah and That Fighting Them is Obligatory”

Clarionproject – IS tidskrift Dabiq

Tidskriften Inspire

26 tankar om “Hur man känner igen en IS-anhängare eller radikal jihadist

  1. Pingback: Nätverket runt en svensk IS-krigare | Sverige är inte världens navel!

  2. Pingback: Islamska staten i deras egna ord, del 1 | Sverige är inte världens navel!

  3. Pingback: Islamska staten i dess egna ord. Del 2: Dabiq nr. 1 | Sverige är inte världens navel!

  4. Pingback: Lapparna med IS hot i Knivsta är förfalskning | Sverige är inte världens navel!

  5. Pingback: Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten + Sverigedemokraterna = sant! | Sverige är inte världens navel!

  6. Pingback: Är det islamofobi att jämföra IS med nazismen? | Sverige är inte världens navel!

  7. Pingback: IS publicerade hot om terror mot Frankrike igår | Sverige är inte världens navel!

  8. Pingback: Svor Köpenhamnsterroristen trohet till IS? | Sverige är inte världens navel!

  9. Pingback: Se Uppdrag Granskning om en svensk IS terrorist ikväll | Sverige är inte världens navel!

  10. Pingback: Hizb Ut tahrir kommenterar terrordådet i Köpenhamn | Sverige är inte världens navel!

  11. Pingback: Terroristens begravning: IS anhängare och antisemiter | Sverige är inte världens navel!

  12. Pingback: Radikal jihadism och moskén i Halmstad | Sverige är inte världens navel!

  13. Pingback: Tyck inte synd om jihadisternas kvinnor | Sverige är inte världens navel!

  14. Pingback: Varför dras svenskar till IS? | Sverige är inte världens navel!

  15. Pingback: Därför publicerar jag namnen på radikala islamister | Sverige är inte världens navel!

  16. Pingback: Vad anser Solidaritetscenter om IS? | Sverige är inte världens navel!

  17. Pingback: Hatpredikanten Said Rageah på Sverigeturne | Sverige är inte världens navel!

  18. Pingback: Danmark: ännu en radikal islamist begravs | Sverige är inte världens navel!

  19. Pingback: IS vill ha en reformation av islam | Sverige är inte världens navel!

  20. Pingback: Omar Elturk | Sverige är inte världens navel!

  21. Pingback: Hat mot kuffar (otrogna) är också rasism och hets mot folkgrupp! | Sverige är inte världens navel!

  22. Pingback: IS och argumenten för att återinföra slaveriet | Sverige är inte världens navel!

  23. Pingback: Radikal islamism: exemplet Örebro | Sverige är inte världens navel!

  24. Pingback: Säpo hjälpte att frige Al-Nusra kopplad terroristmisstänkt | Sverige är inte världens navel!

  25. Pingback: Jihadisters förkärlek till gröna fåglar | Sverige är inte världens navel!

  26. Pingback: Vet Nuri Seyhan Kino något alls om den radikala islamism han bekämpar? | Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.