Ännu en Sverigedemokrat vill migrera utomlands…

Varför är det så vanligt att personer som är mot invandring, och klagar på Sverige, säger att de vill fly landet ”till nåt land som inte tolererar en massa invandring”? En av de som ofta skriver att vi måste minska invandringen och ha en mer ”sansad” migrationspolitik, men som själv förbehåller sig rätten att migrera fritt, är sverigedemokraten Jan Sjunnesson, utgivare för Samtiden.

På sin blogg skriver han att han vill fly Sverige, migrera utomlands.

sjunne1

”Systemkritiker”, bland annat de som är mot hög invandring och ”islamisering” av Sverige förföljs, är hans poäng. Många har tvingats fly. Sjunnesson pendlar lite vackert mellan att säga att han vill fly och att i slutet säga att han nog stannar kvar…

sjunne2Vet ni vad det tragiska är? Det tragiska är att många inte kommer att förstå ironin i att en person som vill begränsa invandringen själv anser sig ha rätt att fly utomlands och migrera utomlands hur som helst. Jan Sjunnesson tillhör de som inte kommer att förstå det.

Jan! Om du migrerar, ät inte sill och drick inte nubbe utomlands. Det anser många i världen vara konstigt och man tar ju seden dit man kommer, eller hur+ Det är ju en av dina poänger, migrerar man följer man landets seder och bruk!

Annonser