En random RKU hangaround

När jag demonstrerade mot nazisterna i Kalmar i somras var det ett gäng ”antirasister” som fick mig att rysa. De skrämde mig lika mycket som Svenskarnas Parti. Hatet mot allt och alla lyste i deras ögon. Nu har jag identifierat en av dem. Josef Zedong kallar han sig, med hänvisning till Josef Stalin och Mao Zedong, och har denna profilbild på Facebook. Han är tydligen ett STORT fan av Kommunistiska Partiets ungdomförbund, RKU.

10689908_1514092598828551_3874320675917435054_n

Ursäkta mig, men hur kan en del av de som kallar sig antirasister umgås med en person som kallar sig Josef Zedong och har denna profilbild. Det är lite som att umgås med en som kallar sig Adolf Himmler och har bilder på arga nazzar som river sönder en israelflagga medan de stolt har en flaska Zyklon B i handen..

Inte förrän den dag vi allmänt sett betraktar sånt här skit som nåt som ska hållas utanför antirasistiska rörelser kommer vi att vinna den antirasistiska kampen.

Läs mer i min artikel om Mohamed Omar och revisionismen i KP, samt i artikeln om antidemokratismen i Sverige och artikeln om Sven Wollter och Pia Sundhagen och artikeln om Kommunistiska Partiet och ABF samt artikeln ett ögonblick av stalin-nostalgi.

En tanke på “En random RKU hangaround

  1. Pingback: Om Sven Wollter hade försvarat Adolf Hitler… | Sverige är inte världens navel!

Kommentarer är stängda.