Hizb Ut tahrir sprider propaganda på Stockholms gator.

Bilder på medlemmar i Hizb ut tahrir som driver propaganda för kalifatet i Stockholm. Många som drömmer om en islamistisk diktatur tycker att IS är för extrema. De söker sig till Hizb Ut tahrir istället. 

hizb3

Pamfletten de delar ut kan ni läsa här. I pamfletten mörkar de en del av sina ideer eftersom de faktiskt öppet anser att demokrati är en styggelse som måste bekämpas.

Om man tittar på deras facebooksida kan man hitta ett annat uttalande från den 19:e i år:

Ett uttalande från Amir för Hizb ut-Tahrir, Sheikh Ata Bin Khalil Abu al-Rashtah, angående Demokratins verklighet.

Islams styrelsesystem är inte demokratiskt eftersom Islam inte ger folket rätt att lagstifta, där de tillåter, förbjuder, hyllar och tillrättavisar på ett sätt som folket finner mest lämpligt. Ett demokratiskt system måste inte underkasta sig gudomliga lagar utan använder istället friheter som grundprinciper. Icke-muslimer förstår att muslimer inte kan acceptera demokrati i dess sanna form. Därför försöker kolonialmakterna, i synnerhet USA, främja demokratin i de muslimska länderna, genom att hävda att demokrati bara är ett medel för att välja en ledare… På så sätt har de undvikit att diskutera den viktigare aspekten av demokrati, vilket är att folket har rätten till att lagstifta i stället för Skaparen… De vill undgå diskussionen kring det faktum att suveräniteten tillhör folket, i en demokrati, och att lagstiftning sker enligt majoritetsprincipen, där de tillåter, förbjuder, hyllar, och tillrättavisar som de vill. I en demokrati måste individen ha friheten att agera som han vill. Därmed kan han dricka alkohol, begå otukt, avfalla från Islam och förolämpa heliga saker… Allt detta kan tillåtas under en demokrati tillsammans med dess friheter. Detta är den sanna verkligheten och innebörden av demokrati… Hur kan en muslim som tror på Islam då säga att demokrati är tillåtet, eller att demokrati härrör från Islam efter att ha insett detta.

hizb2Om IS är en grupp som är extremare än Svenska Motståndsrörelsen är Hizb Ut tahrir några man kan jämföra med Svenskarnas parti. De flesta i Hizb ut Tahrir och SvP vill vänta med att slå in käften på dig tills efter revolutionen. IS och Svenska Motståndsrörelsen vill gärna slå in din käft redan idag.

Det är lik förbannat ett hot. och stämmer mina källor har Hizb fler aktiva än Svenskarnas parti i Sverige idag. IS har många fler än Svenska Motsåndsrörelsen.

hizb Läs gärna mer om Hizb ut tahrir här. 

Hizb Ut tahrir och dagens situation

Ett svenskt parti som vill utrota judar och avskaffa demokratin

Hizb Ut tahrir, partiet som vill avskaffa demokrati och mänskliga rättigheter.

Och kika på kalifat-tomtarnas egna bilder på deras FB-sida.

Skärmklipp

PS

Denna fana använder Hizb ut tahrir. Den används av andra också, tex IS. men det betyder inte att det är samma organisation. men många som gillar IS gillar även hizb ut tahrir,.

hizb4