Normalisering av extremism, vår tids stora problem?

Det är dags att vi sätter ner foten och slutar normalisera rasism, nazism, vänsterextremism och jihadism!

Nazister får demonstrera och sprida hat på sina demonstrationer fritt. Det är en del av yttrandefriheten att sprida hat – normalisering! Att de stödjer massutrotning är oviktigt. Att de sprider olaga hot är oviktigt.

Sd:s rasister släpps in i finrummen, ”De är ju demokratiskt valda, för guds skull, släpp in dem! Att de är muslimhatare, rasister och bildades av gamla nazzar på dekis är oviktigt”!

Kommunister och stenkastarvänster tillåts bland antirasisterna. För guds skull dee är ju antirasister. Att de öppet säger att de vill slå in käften på borgare och gillar kommunismen också är oviktigt.

Antisemiter tilåts i debatten mot Israel och muslimhatare i debatten om IS och Hamas och palestina. De har ju viktig info, at de hatar är en annan sak.

Och foliehattar som förnekar förintelsen släpps in i finrummen hos Miljöpartiet för att de ogillar banker och gillar fin miljö.

Rassar som hatar alla muslimer och romer och sprider konspirationsterorier kan ses som ”goda liberaler” för att de ju är mot den stora stygga staten.

Till och med i Aftonbladet kan den Muslimska Rättighetskommitten påstå att alla som är mot jihadister och radikala islamister är muslimhatare. De kan öppet skriva ”så kallade terrorister” om IS. och de fortsätter att få stöd från många.

Normalisering, normalisering!

”Vi är mot rasismen, men…” ”Vi är mot nazismen men…” ”Vi ogillar mordhot mot borgare men…” ”Vi ogillar Stalin och Hitler men… ”Jag är mot rasism men hatar alla vita”… ”Att vara mot judar är inte rasistiskt”… ”Att vara mot islam är inte rasistiskt…” ”jag är inte rasist men alla romska tiggare är…”

Normalisering är vår tids stora problem. Och att folk inte kan hålla mer än en tanke i huvudet samtidigt. Man kan fakiskt vara mot tex Israels bombningar och hamas samtidigt. Man kan vara mot antisemiism och islamofobi samtidigt. Man kan vara mot nazister och stenkastarvänstern samtidigt. ;Man behöver inte välja!

Annonser

One thought on “Normalisering av extremism, vår tids stora problem?

  1. Ping: Det är inte första gången Sverige bryter mot FN-konventionen | Pinglans Tankar - den ej politiskt korrekta bloggen

Kommentarer inaktiverade.