Bloggaren Bahlool och antisemitismen

Bloggaren Bahlool dyker upp ibland i debatten. Han säger intressanta saker och det är lätt att okritiskt gilla det han säger. Jag tyckte han sa vissa bra saker om islamofoberna 2010 i sin blogg. Men när jag granskade vad han sa om Israel upptäckte jag en massa generaliseringar om judar och en annons för förintelseförnekaren Lasse Wilhelmssons böcker. Bahlool var klockren antisemit.

Lasse är Sveriges kanske ledande förintelseförnekare.Den antisemitiska sajten Arabnyheter intervjuade honom och där sa han:

The Jewish mafia and the Jewish oligarchs dominate the power elite in today’s world. They control not only Hollywood, Big-media and the production of ideology in the western world, but also the economy through Central banking and the American Federal Reserve bank, privately owned. This elite of Jews and others, uses Zionism to motivate the neocolonial wars that are aimed at Islam with “Holocaust” and “antisemitism” as political weapons. I believe that Zionism  is the dominant ideology in the western world today.

 

Det borde räcka för att förstå vad han står för.

Bahlool skrev så här om Lasse när det begav sig:

Dagarna gick, då blev hon sur för att en viss Lasse Wilhemsson var med på listan, hon ogillade det. Inte för att han yttrat sig negativt, men för att Dilsa och andra islamofober, sagt att Lasse Wilhemsson var en antisemit, så kära Ida fick stora skälvan.

Bahlool har också skrivit samma sorts saker om Ahmed Rami och om Mohamed Omar under den tid Omar var förintelseförnekare.

Så här skrev han om Rami och Omar som tydligen har ”sanningar” som är värda att försvara,:

Jag minns att Ahmed Rami var och än idag är, en rätt omdiskuterad man. Man anklagade och dömde honom för att ha hetsat mot judarna. Frågan är, gäller inte yttrandefriheten honom?

Han, Mohamed Omar och många andra verkar bli mobbade, hånade och jagade, för att de har andra värderingar och åsikter än resten av befolkningen…

Den heliga Koranen säger att man ska försvara sanningen även om sanningen är bittter…

Vid denna tid samarbetade Omar med nazister och förnekade förintelsen. Bahlool har skrivit mycket om honom och ävenom han inte höll med om allt, försvarade han honom ändå.

Judarna

Vilken är då den sanning som Bahlool verkar mena att så namnkunniga antisemiter har?

Måhända den om ”judarna”?

Bahlools antisemitism är ganska tydlig eftersom han inte hymlar. Fienden ÄR judarna. 

Tror ni inte mig så sök på judejudisk och judarna på hans blogg. Den som inte ser antisemitismen i det han skriver bör sätta sätta sig ner och fundera över sin människosyn.

Judar äger USA”

En judisk sionist erkänner, för en gångs skull, att judarna inte bara äger USA utan hela medievärlden. Han talar om att judar brukar skryta om hur de har stora kända skådisar och konstnärer i världen, men att det nu är dags att erkänna att judarna äger media, att alla 8 stora filmbolag, ägs av judar, att judar äger USA för att USA var det enda landet som lät dem komma och ta över…. Han erkänner vidare att man försökt ofta stoppa de människor som spridit sanningen om att judar äger USA och media.

Judiskt hat mot icke judar

Judarna i Israel hatar och mördar inte enbart araber, utan även svarta. De svarta kan vara judar, men spelar ingen roll, för de hör inte hemma i det ”förlovade” landet…

Judar erkänner att sionister önskade förintelsen

Det som vissa ”konspiratörer” talat om, verkar ha även ha stöd bland judar; att sionisterna inte bara hoppades på att Hitler skulle mörda judar utan att man hade ett tätt samarbete med nazisterna för att få bort judarna.

I dag får man läsa om hur polisen i det ockuperade Palestina, hittat hitler hälsningar och anklagelser, av judar, mot Israel, om att staten skapades av Hitlerkollaboratörer, och att ifall Hitler inte hade funnits hade man uppfunnit honom för att ge legitimitet för att skapa staten Israel.

De enda som tjänat på judeutrotningen är sionisterna.

Judarnas roll i slaveriet

David Duke, ökänd rasist från USA, belyser i denna dokumentär judarnas roll i slaveriet. Jag, i tron att jag kan mycket om historia, visste inte och kände inte till de saker som tas upp i denna dokumentär på 20 minuter.

Här belyses det att före inbördeskriget mellan nord och syd i USA, så hade ett litet fåtal vita amerikaner i söder några slavar, medan 40% av de judiska familjerna hade slavar. Vidare får man reda på att det var stora judiska familjer som ägnade sig åt slavhandeln.

Än idag bedriver ”muslimer” slavhandel i Afrika, och den miserabla behandlingen som asiater och araber får uppleva i gulfstaterna kan liknas vid slaveri, då man får lite lön och mycket hunsande och mycket förnedring när man jobbar i dessa stater.

En dokumentär som är väl värd att se för att förstå slaveriets bakomliggande makter. En rolig grej är att personer som Steven Spielberg, han som gjorde Schindlers List, även stod bakom en film som Amistad, om ett slavskepp där slavarna gör uppror ”mot de vita”. Ingenting nämns om judarnas roll i det hela och ingenting nämns heller om att en av dem som var ledare för upproret, senare själv blev en framgångsrik slavhandlare

Uppfinningen av det ”judiska folket

Professorn tar även upp en gammal teori om att judarnas härkomst inte är i Palestina utan i det turkiska Khazarriket, ett rike som fanns i södra Ryssland. Turkarna konverterade till judendomen och Professorn menar att det är där rötterna finns, så Khazarerna och deras rike borde ses som ursprungsland för judarna, då en stor del av dessa härstammar från Östeuropa.

Strindbergs syn på judarna”. ”Wikileaks – Sionismens kontroll av världen”. Judar förbjuder julgranDavid Duke, Sverige och judarna. Judar uppmanar till mord på barn och kvinnor. Judar pissar på Jesus

Annonser