Hur en svensk IS/ISIS jihadist tänker…

Ett sätt att ta reda på hur ISIS/IS svenska jihadister i Syrien och Irak tänker är att prata med dem. Det här är Facebookgenerationens jihadister som liksom Avpixlats nätpöbel gärna käftar med motståndare.

Ganet Umm As-Sa’ib / Jannah Umm Jihad finns på riktigt. Antalet kvinnliga jihadister som kan svenska, arabiska och ryska /Ukrainska flytande är nämligen ganska få så det är lätt att identifiera henne.

Skärmklipp

Skärmklipp2

Jag klistrar in hela dialogen här så den som vill kan se lite hur en svensk konvertit som är aktivist i IS/ISIS tänker. Det är långt men innehåller en hel del typiska saker om hatet mot demokrati, om att avrätta konvertiter och homosexuella, synen på kvinnan, och liknande.

Låter det som om en sverigedemokrat fantiserat ihop det hon säger, tycker du? Ja, tyvärr är den här typen av radikala jihadister många sverigedemokraters våta dröm. De tänker exakt så som Sdare med sitt muslimhat anser att alla muslimer tänker.

Men kom ihåg att dessa jihadister hatar andra muslimer lika mycket som otrogna eller homosexuella. IS/ISIS är lika lite representativt för alla muslimer som KKK är representativt för de kristna.

Den som ”diskuterar” med mig är alltså denna person. Den svarta flaggan är IS flagga:

Ganet

*******

Först postade jag en artikel om finansieringen av IS/ISIS. Då skrev hon så här:

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Mjo….kan inte gå förbi utan att lämna min åsikt här…
  Hej!

  Ingen behöver finansiera IS (det heter inte ens ISIS längre, det borde ni, som rotar o söker efter alla möjliga falskhet om dem väl veta).

  IS äger 50% olja i Syrien och 80% i Iraq, varje dag får dem in 1 miljon dollar endast på det. (Behöver inte ens fundera längre om ”varifrån pengarna kommer”).

  Varje dag får IS nya krigsbyten, bronerade hummer bilar, stridsvagnar, all möjlig krigsutrustning o vapen, banker, hus, el stationer, olika fabrik, all senaste krigsteknik som usas valpar lämnat bakom sig som kostar miljoner och miljarder.

  IS behöver inte ens något stöd från SA som väst media sprider eller någon annan. Dessutom bör ni använda logik när ni säger att andra kuffar länder stödjer IS, i Saudi Arabien får människor fängelsestraff från 5-20 år om dem endast stödjer IS muntligt, hur kan idioter ens tro att IS får någon hjälp från dem som är emot oss? Hur kan ni säga att Israel eller USA stödjer oss när dem stödjer FSA som är emot IS?

  Herre min Gud så vilsna människor har jag inte träffat på länge!

  Om det är någon som sprider näthat så är det DU herr torbjörn.
  Står att du är emot näthat samtidigt som du följer dem som orsakar den, vilken dubbelmoral, vilken hyckleri! Berätta för oss är det vad demokrati handlar om? Demokrati är där människor får tycka vad de vill sålänge de tycker som er.

  Blir jag också terrorist stämplad för jag står för rättvisa? Men vad kan jag göra om era hjärnor inte hänger med en hel del, jag kan inte få er o tycka som mig och ni kan inte få mig o tycka som er för jag kommer aldrig att acceptera demokratin som kränker oss muslimer, där vi blir förnedrade, hatade, förföljda pga våra åsikter, pga våran klädstil, pga lagar och regler som vi följer.

  Vi bor bland er och betalar er 32% skatt månadsvis, vi håller tysta och vi vet att en del av det går åt att ni sponcerar med vapen dem som dödar våra syskon – ”nästan oskyldiga” kanske tycker ni?
  Varför är det ingen som klagar på den råneri ni gör på sveriges folk? Får jag slippa o betala skatt kanske? Eller kommer kronofogden att jaga mig då? Verkar inte som att jag har ett val – betala eller flytta någon annanstans där jag ska betala mindre.

  Varför tar jag upp det undrar ni kanske? Men jo, för du är en av dem som undrar varför ska kristna betala skatt till IS?
  Ni har kommit på allaaaa möjliga lögner för att få det att låta extremt! Du är journalist så du vet mycket väl om vad jag menar och du vet mycket väl hur man hjärntvättar människor genom media för jag vet mycket väl hur man blir utbildad till journalist och hur man lär studenter att vrida och vända på information som ska påverka läsarna. Och sådan är hela ert samhälla – byggd på lögn och hyckleri.

  Okej…..kristna måste betala skatt och jag undrar verkligen om du, Torbjörn vet ens vad skatten ligger på enligt shariah?
  Den ligger på endast 2% för 1 år – är det lika farligt som du fick det att låta? Medan ni har 32% i Sverige.
  Och enligt shariah den som inte kan betala, den som inte har några pengar helt enkelt – behöver inte betala. Är det inte rättvisst? Hur rättvisa är ni i Sverige som drar skatt i allt möjligt? En jäkla t.bana kort kostar 1000 spänn, ett jäkla bröd kostar 25 spänn, och vem fan bryr sig egentligen?
  Vill du veta kostnader i IS för det? Vi åker transport vilken vi vill helt gratis, brödet kostar 50 öre, lägenhets hyra – existerar inte, elkostnader- existerar inte, vet du varför?
  För det är haram/synd enligt Islam att betala det som är tillgängligt för alla, det är haram/synd att betala högre än vad det kostar och det är haram/synd att betala skatt, procent!

  Förutom att kristna ska betala endast de 2% så betalar vi som muslimer högre än dem – 2,5%, så jag undrar verkligen vilka är det som man ska tycka synd om?

  Ni som betalar 32% i Sverige – vad får ni för det? Vilken garanti har du på att du inte hamnar ute på gatan en vacker dag, eller att din familj stannar utan bröd på bordet eller att någon ska beskydda dig om ditt folkgrupp blir anfallen? Ingen, för demokrati är endast en ”lockande” skal som lovar mycket men lämnar er när ni minst er anar. Lika som era partier som lovar er allt möjligt för att ni ska rösta på dem och gör inte ett piss i slutändan, ursäkta mig för språket med det är omöjligt att hålla tyst om det!
  En våldtäcksman kan ju anmäla mig för misshandel om jag slår honom när han anfaller mig, och det är jag då som får ta straffet istället för honom. Det är din demokrati kompis, det är den rättvisan du stödjer.

  Och när man menar betala skatt eller svärd – man menar ”betala eller ni är inte en utav oss”, vi lovar er ingen skydd, vi behöver inte ge er någon mat eller boende och ni får inte leva bland oss.

  Du undrar återigen varför?

  Därför att det är rättvisst att dem som lever bland oss inte ska ta en del av det vi får.
  Går du till dina gäster, äter deras mat, dem diskar efter dig, städar efter dig och du drar därifrån utan att säga ”tack för maten, tack för att jag fick komma”? Det tvekar jag på….

  Samma här…. varför ska någon bo på territorium där vi är, tjäna pengar tack vare oss, äta vår mat som vi skördar, ta våran plats när vi kan låta flytta in våra människor in i staden, att vi ska städa staden efter dem, beskydda dem om fienden anfaller eller om de blir orättvisst behandlade utav någon – varför ska vi göra det gratis? Men okej, vi gör det för 2% som ni betalar årligen så vi blir kvitt.

  Ni i Sverige lever efter exaaaaaakt samma princip, fast egentligen….en mycket brutalare variant med mycket hyckleri, där ni betalar mer för ingenting och ingenting blir gjort och för att få någonting gjort får ni kontakta ena och andra, betala här och där, procent blir tagna från vänster och höger med vilkor på att ni inte gör det och det och om ni inte betalar så gör dem si o så…..herregud man vill inte och vågar inte ens göra någonting längre för det är en hel bermudatriangeln som ingen kommer någonsin kunna att förstå sig på!

  Skillnaden är att vi följer våran religion, vi väljer att lyssna på Gud och inte några gubbar som sitter där i parlamentet och fyller sina fickor tack vare vårt slit, vi följer inte heller demokratin för vi muslimer känner av dens riktiga ansikte bättre än någon annan och för den är skapad av en människa och det är förbjudet för oss enligt religion(inte vi själva som bestämt det) att leva efter dessa lagar.
  Basera eran politik åtminstone på religionen, gör lagar och regler som baseras på Guds ord, orden som väger mycket mer än människans – som gör fel och är orättvis och styrs av sitt ego.

 •  

  Torbjörn Jerlerup Tack för kommentaren.

  Vi gör ett enkelt test. Får den som betalar skatten IS vill ha vara mot kalifatets ledare och arbeta mot deras beslut?

  Dvs får man ha andra åsikter offentligt och arbeta mot kalifatets ledare.
  Om man är tex kristen under kalifatets beskydd o betalar pengar.

  För att ta ett par exempel. Exempel som gäller både muslimer och kristna.

  Om en muslimsk kvinna inte gillar IS påbud om burka och musikförbud. Är det helt ok att hon tar av burkan och lyssnar på musik? Tex då hon sitter på cafe?

  Om en kristen som betalar skatt vill gå ut och dela flygblad i Mosul och be folk hjälpa till att stoppa IS, får hen det?

  Vi vet båda svaren.

  Givetvis inte.

  Det är skillnaden. I Sverige kan en person som står under beskydd av staten o betalar skatt arbeta mot regeringen. Man kan arbeta för att alliansen ska ersättas av S eller något annat.

  Man kan till och med arbeta för att avskaffa demokratin här. Så långt går åsiktsfriheten. Den använder IS och Hizb Ut Tahrir sig av.

  Det är inte skatten de kristna reagerar mot, de har alltid betalat skatt, utan underkastelsen under kalifatet.

 •  
  Torbjörn Jerlerup Själv undrar jag vad du har emot shura?
   
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Vi gör ett enkelt test. Får den som betalar skatten IS vill ha vara mot kalifatets ledare och arbeta mot deras beslut?

  Dvs får man ha andra åsikter offentligt och arbeta mot kalifatets ledare.
  Om man är tex kristen under kalifatets beskydd o betalar pengar.
  ———–
  Såklart får vi gå emot khalifaf om han bryter mot shariah.
  I en av era inlägg har ni jämfört honom med en diktator men det är VERKLIGEN inte samma sak! Ingen kan säga någonting mot en diktator, oavsett göra han det rätt eller fel. Men khalifen har exakt samma rättigheter som vi har, och han följer exakt samma regler som vi följer och lever han exakt som vi lever så det var en väldigt misslyckad jämförelse måste jag säga.

  Och vi kan inte gå emot våra ledare i de FLESTA länder egentligen.
  I Ryssland exempelvis säger dem att vi får ha egna åsikter, att det är demokrati – men vi blir förföljda för våra åsikter? Vi blir dödade vi blir kränkta, våldtagna? Politiker och journalister som går emot staten blir också dödade? Skillnaden är att dessa s.k ”demokratiska länder” jobbar bra på media och ingen hör om det som pågår och dem som hör och ifrågesätter det blir också förföljda.
  Koran är OFICIELLT förbjuden litteratur i Ryssland f. o. m. år 2014. Alla visste att de kidnappar våra syskon och våldtar, torterar de i fängelset – men nu skämms de inte för det heller.
  HIJAB som är obligatorisk för oss är förbjuden att ha i skolor och för att jävlas försöker de nu införa lagen om ”skolklädsel” med minikjolar. Vad gör muslimer då? Jo men vi vill inte då att våra barn ska gå till skolan, och vad gör staten då? Jo då tar de ifrån våra barn för vi följer inte deras villkor. Säg mig nu Torbjörn – vilket är bättre, att leva så förnedrande eller att fly?
  IS säger var så god och välj, antingen det eller det och det finns inget annat och valet står bakom er. Vi är inga hycklare och vi står för vad vi säger.

  Varför ska en som vi ska ge …..
  -mat,
  -kläder,
  -boende,
  -skydd från fienden osv
  ….bo bland oss och vara emot oss? Åtminståne vill jag ha ett logiskt svar om ni inte har kapaciteten att förstå vad rättvisan handlar om.
  Den som accepterar att leva i shariah och är icke muslim måste vi försörja enligt lagen!

  Ha din åsikt men håll den för dig själv. Det är mycket jag har emot sveriges lagar och regler men jag håller tyst – hursomhelst blir jag inte hörd ändå.
  Jag får inte jobba inom medicin och klä mig så som min religion säger mig att göra för cp regler inte tillåter mig det? Och jag pratar inte ens om niqab(ansiktsslöja) nu utan en vanlig hijab.

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Om en muslimsk kvinna inte gillar IS påbud om burka och musikförbud. Är det helt ok att hon tar av burkan och lyssnar på musik? Tex då hon sitter på cafe?
  ——————————–
  Måste säga det en gång till….ni följer och stödjer mediehat!
  Burka är inte obligatorisk i IS men de flesta kvinnor har själva valt att klä sig så på detta vis! Jag själv är konvertit, jag själv har valt att klä mig så och jag känner mig fri i staten, som ni kallar för terroristisk, som kränker oss eller ger oss inga rätter.
  Där vi var förnedrare och kränkta på riktigt – det var i Sverige, där fick vi inte utöva vår religion som vi önskat att göra.
  Vi hade inget annat val än att sätta på oss en vanlig slöja för vi är tvungna att försörja oss, betala hyra, köpa mat, betala massa räkningar där jag aldrig ens förstått vad är det jag betalar för egentligen. Och inom Islam det är inte ens min uppgift att jobba som kvinna om jag inte vill!
  Hursomhelst….alla bär inte på burka men hijab är obligatorisk och det är inte våra lagar det är Allahs order som står i Koranen och ingen muslim kan neka den och den som nekar är inte muslim helst enkelt.

  Musik. Var god och lyssna på musik själv där ingen hör! På domedagen är du ansvarig för dina handligar själv.
  I Islam är dagens musik förbjuden, vi har s.k nasheed som handlar inte om en ”sexy bi*ch” eller ”want to f*** you” men har vackra ord och handlar om religionen, Islam, muslimer, brödarskapet, kärler till Allah o annat.
  Vi vill inte sprida den avskum demokratin sprider. Kolla på hur ni lever – pedofiler våldtar era barn och har kontakt med dem på nätet utan att ni ens vet, tjejer och kvinnor blir våldtagna och kränkta, halva eran befolkning har fött utan att veta vem fadern är, era kvinnor har sex med andra män, sverige är nästan ni dricker och röker och era barn ser på landet i hela världen med flest skilsmässor, ni har gay parader era barn lär sig från det dem ser och när de växer upp blir de lika körda i huvudet som deras föräldrar. Vi vill inte ha det!

  Och jag har kikat in eran *nyhet* som ni har skrivit, där ni kollat igenom olika IS medlemmar, fb på dem som stödjer IS och IS grupper och ni skämms ju inte för att uttrycka hat mot Islam!

 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Gällande flygblad – får jag gå runt i eran demokrati och dela ut samma blad med stöd till IS? Alla kommer ifrågesätta det – fast ni har ingen anledning till det förutom att ni endast TYCKER att det är en terrorist grupp.
  Vad ni tycker och tänker baserSee More
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Farhad, ni betalar skatt och sedan betalar ni för sjukvård. Alla tjänsten inom IS är gratis, bokstavligen a-l-l-a för 2,5% årligen för vi allt vi behöver plus skydd.

  Barbro Williams, det är mycket sjukare att ni följer media och tror att vi är terrorister och ännu sjukare att ni sagt att ni stödjer USA som bombat CIVILA människor och inte s.k ”terrorister”. 25 har dött och 60 skadats och vet ni hur det gick till? De bombade civilområde sedan när de var färdiga tog de paus i 15 minuter tills folkmassa hade samlats för att hjälpa till alla som har skadats, men då kom det ett slag till, det var ett slag i syfte för att döda civila och fy på er om ni verkligen stödjer RIKTIGA terrorister.

  Vad har ni för bevis på att IS väldtar ens?! Herre min Gud, så blind man kan vara, vi följer Koranen och shariah som är baserat på Koran och det finns INGEN tillåtelse att våldta vemsomhelst, oavsett om det är muslim eller kristen eller buddist, det är inte tillåtet så snälla sluta med era påhitt!

  Jag är konvertit och jag står för det IS representerar och jag stödjer de fullt ut för jag lever i den miljön och ser vad som pågår med EGNA ögon och inte med ögon som stirrar i tv och tidningar hela dagen ut. Så vem är det som känner till situationen bättre – ni eller vi som är här?

  Och dem som har dödats får jag ställer er en fråga – har inte dem dödat oss? Och har inte vi rätt i att svara tillbaka på deras massaker dem gjort på våra syskon?! Vet ni hur sunni muslimer levde i Irak alla dem åren som ni inte hört talas om innan IS kom hit? Våra syskon blev fängslade, torterade, blev våldtagna och födde barn till fienden, var deras slavar och det var endast för att våra män och kvinnor bär på namn som Aisha eller Omar – namn som dem hatar. Det är endast för att vi var sunniter och nu när dem får svar för det och vi HAR BEVIS till det dem gjort – blir de avrättade och ni säger att det är barbariskt? Må Gud förlåta er om ni tror på Honom, för enda barbaren jag ser här är Barbaren Williams.

  Torbjörn, du svarar på frågor om IS som om du befinner dig här. Mycket kunskap ni får genom anti IS forum och är inte baserat på verklighet, synd att ni sprider lögn.

 •  

  Torbjörn Jerlerup Ganet, eller Jana…

  Jag har en väldigt speciell metod. Jag utgår alltid från vad anhängare till extremistgrupper säger själva. Samma med IS.

  Du har läst artikeln med klipp från tex Sanningen om Ash Sham. Med citat från vad IS jihadister säger.

  Jag utgår inte från vad andra säger utan från vad NI säger.

  Det räcker.

  Hatet mot muslimer som inte lever och gör som ni. Hat mot demokrati. Mot andras livsstil.

  Du säger att ni inte är tyranniska men skriver ändå ” IS frågar ingen om tillåtelse, dem öppnar gränser till nya områden oavsett om demokrater vill det eller inte”. Jo så sa Pol Pots anhängare också.

  Att du sen säger att musik inte är tillåtet (så andra hör) eller att kvinnor inte får välja om de ska ha på hijab. Det är talande.

  Det finns folk som har fördomar mot hijab här men du FÅR ha på den. I IS får man inte ens valet.

  Och musik.

  Intressant. Varför hatar IS musik så mycket?

  11 hrs · Edited · Like · 1
 •  

  Torbjörn Jerlerup Sen har du helt rätt i att demokratin har problem. Men det är den modell som funkat bäst i historien.

  Du har helt rätt att vara arg över det hat muslimer möter här från tex Sd.

  Men, kom igen. På IS sidor har jag sett ett långt värre hat mot judar, kristna, homosexuella, shia muslimer, kurder som grupp och kuffar.

  Om du ogillar hat mot muslimer så föreslår jag att du städar lite framför din egen dörr först.

  IS anhängare är så rasistiska och hatiska att de får Jimmie Åkesson att framstå som ganska mild hatare i jämförelse.

 •  
  10 hrs · Like · 1
 •  
  Torbjörn Jerlerup Har blockat henne
 •  
  Torbjörn Jerlerup Ping Thabo ‘Muso här har du en Sdare och en IS medlem i samma feed.
 • 6 hrs · Like · 2
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Heter Genat om det är så viktigt för er.

  Jag har en väldigt speciell metod. Jag utgår alltid från vad anhängare till extremistgrupper säger själva. Samma med IS.
  ————————————————————————–
  Denna metod är väldigt kräsen måste jag då säga. Den sprider endast hat och du är den som stödjer nät i sånna fall.
  Inte alla stödjer den på rätt sätt och jag kan hålla med om att det finns vissa som uttrycker sin hat till kuffar på fel sätt och inte så som Allah har sagt till oss att vi ska göra.
  De som stödjer, dem kommer till Syrien eller är villiga att komma. Att endast babbla på nätet kan du förstå väl – betyder inte så mycket och du vet aldrig vem som sitter där för jag personligen har träffat på islamofober som skapat fb sidor med islamiska namn och sånna människor står inte för Islam eller vad den representerar.

  Du har läst artikeln med klipp från tex Sanningen om Ash Sham. Med citat från vad IS jihadister säger.
  Jag utgår inte från vad andra säger utan från vad NI säger.
  ———————————————————
  Skulle också varit bra o lägga på minnet om att uttrycket ”jihadist” är fel o säga gramatiskt…..låter bara dumt för detta ord existerar egentligen inte för det är en av demokraternas påhitt – lika som ordet ”wahhabist”.

  Du har endast tagit bild på det dem säger utan att fördjupa dig i vad religionen säger om det dem säger. Skulle kanske varit bra o kolla upp om vad religionen säger om det i första hand innan du kritiserar det skrivna.
  Förutom att du print sceena halva gruppens inlägg så var det inte det som berörde mig – utan det DU har skrivit. Väldigt respektlöst, förnedrande, fult och som sagt jag finner inga ord för att beskriva hur det har väckt hatet hos mig mot er även fast jag vet att ni har skrivit det endast pga okunskap och hat till oss, inget annat som styr er annars.

  Hatet mot muslimer som inte lever och gör som ni. Hat mot demokrati. Mot andras livsstil.
  ————————————————————
  Vet du hur muslimer ska leva då? Jag hade problem med att förstå den frågan när jag konvertera men det är klart och tydligt för mig nu när jag har undersökt den frågan och tack och lov tänker inte längre som er.
  Demokrati ÄR förbjuden enligt religionen och jag har förklarati tidiga varför. Att följa människor, lyssna och lyda människor förutom Gud – är shirk. Det är ENDA syndet som inte blir förlåten i religionen Islam.
  Att lyssna och lyda människorna påhitt om vad som är ”rätt o fel” samtidigt som man lyssnar på vad Allah har sagt om ”rätt och fel” är förbjudet. Och det är inget som IS har ”helt plötsligt” kommit med, utan denna regel har alltid funnits och i Islam kan vi inte vrida och vändra, ändra och lägga till något nytt – vi tar våran religion som den är för Allah har avslutat denna religion och sagt att inget kommer att tilläggas och inget kommer att tas bort från det har redan angett i Koranen.

  Du säger att ni inte är tyranniska men skriver ändå ” IS frågar ingen om tillåtelse, dem öppnar gränser till nya områden oavsett om demokrater vill det eller inte”. Jo så sa Pol Pots anhängare också.
  —————————————————————————
  Jag har redan sagt till er att inte jämföra khilafa och diktatur för det är bara idiotiskt, om jag får uttrycka mig så.
  Har Ryssland frågat någon om tillåtelse att ockupera Ukraina eller Chechenien eller Ingushetien eller Kabardino-Balkarien eller Osetien eller Dagestan o andra mark?
  Och har människor i historien frågat någon om tillåtelse att anfalla dem? Hur kom Norden till har eran mark bara blivit utdelad av vikingar till människor som redan kallades för norskar, svenskar, finländare?
  Det är krig snälla du, inget har någonsin frågat fienden om tillåtelse för att anfalla.
  Dessutom så har khalifatet tagits ifrån oss år 1924 av demokrater – varför har vi helt plötsligt inte rätten att ha den tillbaka? Demokratiskt är det inte!

  Att du sen säger att musik inte är tillåtet (så andra hör) eller att kvinnor inte får välja om de ska ha på hijab. Det är talande.
  Det finns folk som har fördomar mot hijab här men du FÅR ha på den. I IS får man inte ens valet.
  ————————————————————-
  Väldigt svårt och förtå dessa frågor för den som inte studerat religion, det förstår jag. Men hijab, en slöja är obligatoriskt i våran religion och att inte vilja ha den på sig betyder att du vill orsaka synd hos någon annan. Det är inte tillåtet att titta på kvinnan som inte är täckt, det är inte min egen åsikt, det är religionen regel.
  Även vi som kvinnor, vi får inte se på nakna kvinnor som vi gör i sverige, det finns regler för kroppsdelar som vi inte får se hos kvinnan och det är från bröst till knäna. Så jag vill inte tjäna på haram genom att lägga min blick på en 15 åring som går på gatan i shorts som ser ut som trosor egentligen plus att hennes string trosor syns – och det är vad ni kallar för civilisering?
  Om de någon som går tillbaka in i tiden så är det ni, snart blir det mode att klistra en blad på arslet som Adam och Eva brukar bli ritade i Bibeln för barn….

  I IS får du inte att välja säger du…..varför håller du då tyst om andra ”islamiska” länder där det är förbjudet också?

  Och musik.
  Intressant. Varför hatar IS musik så mycket?
  ———————————————————————
  För att IS är byggt på Koran och Sunnah – följer shariah med andra ord. Och musik ÄR förbjuden inom Islam. Och vi hatar det Allah hatar.

  Kolla på alla ställen där musik finns och vad som pågår där? Det är vidrigt! Dessutom så har det faktiskt tom blivit bevisat av forskarna, att det påverkar vår hjärna och människan börjar bete sig underligt. Du kanske har själv märkt att du går efter musik, oavsett om du vill det eller inte – det blir så automatiskt.

  Det räcker med att titta på vad som händer i klubbar, barer för att bli äcklad av det hela..
  Har själv stött några gånger på tjejer i stan som lyssnat på musik i hörlurar och jag veeeeet nu inte vad de hade lyssnat på där men det såg ut som att de föreställde sig att de ägt hela gatan eller som att går på en podium, men i deras fantasi måste de ha sett väldigt coola ut! B)

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Sen har du helt rätt i att demokratin har problem. Men det är den modell som funkat bäst i historien.
  ———————————————————–
  I historien så har jag aldrig sett demokratin som uppfyller det som de står för och tyvär för många demokratiska länder, som fortsätter att stå för demokratin men som ser ut som diktatur istallet.

  Du har helt rätt att vara arg över det hat muslimer möter här från tex Sd.
  —————————————————————
  Nej, inte alls för jag vet att alla partier på ett eller annat sätt ser oss som ett problem i samhället. Du står ju för piratpartiet som jag har förstått, ska vara ärlig – jag röstade tom på er en gång i tiden och nu när jag tänker efter och ser er så fattar jag verkligen inte varför jag ens gjort det.

  Men, kom igen. På IS sidor har jag sett ett långt värre hat mot judar, kristna, homosexuella, shia muslimer, kurder som grupp och kuffar.
  ————————————————————————————————
  Vet du ens oficiella IS källor? Det tvekar jag på för efter att jag läst mycket utav det du skriver så följer du endast andras ord och uttalanden. Vi hatar dem som hatar oss – du älskar nog inte heller dem som hatar dig, eller?
  Och Allah har sagt att de kristna är NÄRMAST till oss och dem älskar vi mer än alla andra – men det gäller KRISTNA och inte dem som endast kallar sig för det eftersom de har blivit döpta 40 år tillbaka.

  Och hur kan du säga att vi hatar judar och kristna när i historien så är det helt tvärttom? Vet du hur kristna och judar levde under första 2 khalifernas tid? Fiender som ville åt dem och muslimer som beskyddade dem?
  Du pratar inte med fakta utan du pratar utifrån din egen åsikt och känslor. Men skulle du förstått dig på religionen så skulle du förstått dig på rättvisan som Islam egentligen erbjuder till kuffar(nej det är inte taskigt att använda detta ord).

  Men såklart hatar vi judar o shiiter som ÖPPET säger att de vill utrota oss, som skäms inte för att döda våra barn med flit, som samarbetar med USA i Syrien och Irak och dödar, våldtar, kidnappar. Hur kan vi visa tolerans till dem då?
  Islam ÄR religion av kärlek men också är det en religion som står för rättvisa.

  Kurder som grupp – vad var det du menade där? Vi hatar aldrig pga nationalitet eller ursprung, vi hatar för det de står för och det dem gör.

  Ushhh homosexuella, seriöst, ska vi kanske ha pride festival i muslimska länder med? Om du läst religion så vet du vad Allah gjort med Lots folkgrupp och då måste du veta att homosexualitet är inget vi välkomnar, det är ingen ”sjukdom” som demokrater säger lika som sjukdomen ”pedofeli”!
  Det är snarare demokrater som bär på viruset och som orsakar all pedofeli och homosexualitet och som dessutom gjort den ”helt ok” o ha i samhället. Hellre att ni Tornbjörn kämpade lika hårt mot pedofileri i Sverige som ni försöker att bekämpa IS.

  Ja, vi skämms inte att vi avrättar pedofiler, homosexuella, våldtäcksmän, mördare – vad har ni i Sverige hittat öfr lösning för dem? Fängelse som ser ut bättre än vissas hem eller psykiatriska behandlingar som pedofiler får gå undan med medan något barn har fått ärren för resten av sitt liv?
  Kallar ni det demokratiskt?! Det kallar vi för vidrigt och omänskligt för sånna människor ska inte tillhöra samhället som hade lovat dem säkerhet! I SA har man inte behövt att avrätta pedofiler på över 200 år, medan ni ”behandlar” stackars pedofiler som sedan avslutar sin behandling och upprepar deras handlingar om och om igen.

  ”Och kuffar” – alla som du nämnt är kuffar.

  Om du ogillar hat mot muslimer så föreslår jag att du städar lite framför din egen dörr först.
  ————————————————–
  Jag muslim men bryr mig inte endast om mig själv utan hela vår ummah för jag vet mycket väl vad våra syskon får gå igenom.

  IS anhängare är så rasistiska och hatiska att de får Jimmie Åkesson att framstå som ganska mild hatare i jämförelse.
  ———————————————————————
  Dålig exempel skulle jag nog säga.

  Jimmie Åkersson hatar utan anledning, utan att stödja sig på någon annat än sin egen åsikt, i för sig det är vad du Torbjörn håller på med också.

  Medan IS har inga egna åsikter för alla åsikter blir baserade på Koran och Sunnah. Och inom Islam har vi ingen rasism.

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Per Åkersson, Bor du i Sverige eller Syrien?
  ———————————————————————
  Jag har flyttat till Syrien, men inte ens här får vi vara ifred verkar det som – har du svaret på det kanske?

  Ska man bo i Sverige så ska man acceptera svenska värderingar.
  Trivs du inte i Sverige kanske du vill bo i IS.
  ————————————————————–
  Och det är vad jag hade gjort! Varför har nu Sverige problem med det och varför lämnar de oss inte i fred? Vem har gett säpo rätten att rota igenom mina hemsidor o läsa mina meddelanden eller avlyssna mina samtal? Det låter ju som Sovjetunionen en gång i tiden.
  Jag har gett upp mitt svenska pass och vill inte ens komma tillbaka om det är vad sverige är ”orolig” för, och tro mig dem som kommer hit har inte ens i planer för att flytta tillbaka, så hemskt är det här.

  Jag levde i Sverige och jag följde lagar och regler som ni hade, jag jobbade, jag betalade skatt och allt precis som ni gör – just för att ni följer denna metod av tänkande frågar jag er: IS ställde precis samma villkor som Sverige ställde oss, vi var tvungna att leva efter era lagar och regler för att överleva men nu skriker hela världen att det är fel om dem som lever i IS lever efter deras villkor? Betala skatt är enda saken som dem hade krävt, ännu mindre skatt än vad kristna hade betalat när de levde under al-Maliki regimen i Irak. Det är klart och tydligt för mig som bor här att dem som flyttat – har flyttat för dem kan inte tjäna på haram/synd och jag sett mer familjer flytta hit än familjer som flyttat härifrån – hur kommer det sig att kristna flyttar hit om IS kränker dem som media säger?
  Varje vecka jobbar IS med att dela ut mat till dem, frågar runt om någon är i behov av något o liknande och fortfarande media håller tyst om detta? Vi fortsätter att våldta, råna, döda, kidnappa enligt er? Varför lyssnar ni endast på en sida och blindar till verkligheten förstår jag mig inte på, kanske ni får ut någon nytta av att sprida den hat till IS till muslimer där borta i Sverige och vad gott har ni gjort då? Medis moskén som blev attackerad av ”kristna” och anti IS ”muslimer” – det är ju ni som orsakar all kaos egentligen.

  Jag förstår mig inte på detta, om ni har svaret så vill jag gärna få höra den.

  (OBS, när jag säger ”ni” menar jag inte er personligen utan människor som bor i sverige allmänt).

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Skulle gärna villja svara till er som skriver bloggar om kvinnor som lever i IS och säger att vi KRIGAR:
  Kvinnor FÅR INTE kriga och väldigt fult att ni orsakar problem för våra systrar pga er kräsna fantasi.

  Vi får bära på vapen för säkerhets skull om vi går ut någonstans och så hemskt är det väl inte som ni fick det o låta.

 •  

  Torbjörn Jerlerup Ja man ska tydligen födas till kristen för att accepteras. Kristna som konverterat tolereras inte (”40 år”). Vad gör ni med konvertiter från islam?

  Ni avrättar homosexuella. Ok, mysigt.

  Inom islam har ni ingen rasism. Bara man följer IS tolkning av vad islam är tydligen.

  Jag undrar ännu vad ni gör med en kvinna som är muslim och vägrar bära slöja.

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Finns inget problem med konvertering till Kristendomen och har aldrig stött på sådant problem heller.
  Enligt shariah ska denna först bli kallad till Islam, människan får tid på sig att lämna shirk och om den väljer att förbli kristen så ska den bli avrättad.

  Vad har det med IS att göra dock? Nu försöker du bara att hitta något att hugga på, men om du väljer att hugga dig på det så ska du veta att då pratar du illa om Islam i sig för denna regel följer ALLA, både sunni o shia.

  De klart vi avrättar homosexuella och jag fortsatte faktiskt att prata om pedofiler och mördare med – men det valde du att inte ta upp.

  Du som kristen ska veta att avrättning av homosexuella har pågått under kristendomens tid också, men är bara IDAG har ni ändrat på religionen så pass mycket att tom gifter homosexuella i era kyrkor, ett resultat som vi hade fått tack vare demokratin är att ni har förstört er egen religion! Må Gud vägleda er…..

  Mysigt? Mysigt är nog det att ni ”behandlar” pedofiler och mördare!

  Finns ingen ”IS tolkning” kompis, finns shariah och du pratar illa om den och inte IS om du läser dig själv noggrant nu.

  Jag har besvarat redan – kvinnan som inte bär på slöja får inte vistas ute för hon orsakar synd hos andra, men avrättad blir hon inte för det finns ingen lag inom shariah som säger det.

 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Och jag har fortfarande inte fått svar från er även fast jag ställt min enda fråga tusen gånger nu.
 •  
  Torbjörn Jerlerup Ja du. Då fick jag svaret. Och vi kan nog ana vad som sker om kvinnan försöker gå ut än då, trots förbudet. Finkan och värre.
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Torbjörn, du kan ana men dina aningar har ingen bas i shariah.

  Konvertering till Kristendom stöttar vi inte på för problemet är spegelvänd – människor lämnar Kristendomen för Islam.

   
   Ganet Umm As-Sa’ib XXXX – inte? Undrar verkligen vad ni kommer att säga när det kommer att röra ERA barn eller barnbarn för tom svenska familjer som blivit utsatta för det har sagt att sånna människor ”måste dö”, fast ja, där pratar de pga deras känslor och hat till pedofiler, våldtäcksmän eller mördare – medan vi gör det för att skydda våra medborgare.
 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib
  Läs vad din egen religion har gjor inom historien mot häxor och homosexuella innan du kommer och angriper Islam. För jag upprepar en gång till enligt SHARIAH inte enligt IS homosexuella avrättas och vi skämms itne för det för vår samhälle består inte av störda människor som Europa gör tack o lov vi har bröder som beter sig som män och vi har kvinnor som beter sig som kvinnor!
  **********************
   

Sen skrev jag en kommentar på min feed på Facebook som hon kommenterade så här:

Kollade en random svensk jihadists random judehat. 71 likes. Minst 36 av dem har IS/ISIS symboler på sin feed. ca 20 av dem är nya som jag inte sett tidigare. Minst 35 har krigare på sin feed, de flesta på hästar. Minst 13 har krigare med gulliga kattungar på feeden. Minst 12 verkar vara i Syrien/Irak på Jihad. En är i gaza på jihad. Minst 7 uttrycker att de vill erövra Europa. Minst 26 vill förtrycka andra muslimer. Minst 20 hatar demokrati. Alla gillar skägg och burkor och de flesta ogillar ”kuffar”.

Minst två av dem gillade Justin Timberlake för några år sen och en gillade både USA och ”tuttar” 2012.

(Samlar material om dem för artikel om hur man känner igen en ISIS-sympatisör)

Det svarade hon så här på:
 •  
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib åh….hellst det än att det ni dagligen ser på fb, massa nakna kvinnor som tror sig mycket, lägger upp bilder med alkohol, nakna kroppar och i famn av olika snubbar varje månad eller män som ser ut som kvinnor, som sätter sin status till ”fashion is my passion”

  Du räknade fel eller hade inte tid o kolla igenom alla än för det är mycket mer än bara 12 som befinner sig i i Khilafah.

  Europa är inget muslimer behöver skrika om, det har blivit sagt för 1400 år sedan och det kommer att hända, muslimer diskuterar detta och såklart tror på detta för det är lov från Allah likasom han hade lovat oss Syrien och Irak som redan är under muslimernas styre.

  Vi förtrycker inte andra muslimer, för en muslim kan man inte förtrycka helt enkelt. Alla som är födda i muslimska familjer, bär på muslimska namn-betyder inte att de är muslimer. Och för att veta vem som tillhör oss så följer vi regeln som heter ”al wara wal bara”som förklarar klart och tydligt vem är muslim och vem inte.
  Läs kapitel ”Al wala wal bara” i boken ”Kitabu Tauhid”. Denna kapitel som Allahs fiender tar bort från denna bok med flit och publicerar den endast då.
  Om du är verkligen den som söker svar på frågor som du inte kan besvara som jag ser – då letar du fram denna bok och läser den noggrant, men antar att du kommer inte göra det ändå.

  Och ja vi hatar demokrati för det är en människor påhitt och det finns inget land i hela världen som följer demokratin fullt ut. Ni följer den så länge ni tjänar på den. Vi har ju lagar från Allah och endast dem vill vi följa och leva efter och inte demokratiska är det att ni inte tillåter oss att göra det.

  ”Gillar skägg o burkor” meh….kunde du inte skriva det mer islamofomiskt än så? Det är fard att ha skägg och det är sunnah att bära ansiktsslöja och fard enligt vissa, med andra ord vi följer vår religion och vi gillar det – vad är felet med det? :S

  Order ”kuffar” är inte så läskig som du får det att låta, detta ord används 114 gånger i Koran och tom en kapitel heter så. :S Varför dramatisera det så?
  Det betyder otrogna nej såklart gillar vi inte otrogna för ni ogillar oss – det är väl rättvisst?

 •  
  Torbjörn Jerlerup Intressant. Du menar alltså att en rättrogen muslim måste bära skägg Ganet. Vad sker med den som vägrar bära hijab eller skägg och kallar sig muslim ändå?
 •  
   
  XXXXX Vi i norden har genomlidit upplysningstiden – då kunde man med stor sannolikhet höra liknande uttalande som Ganet pratar. Snälla låt ert förnuft segra över fantasin
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Ingenting sker.
  Skägg anses som Sunnah och vissa anser den som fard lika som ansiktsslöja är Sunnah för vissa och fard för andra, därför kan man inte säga att den människan inte är muslim om han inte har den. Lika som jag kan inte prata illa om en syster som bär hijab fast jag tycker att niqab/ansiktsslöja är obligatoriskt.

  Hijab är utan tvekan obligatoriskt i Allahs religion lika som det är obligatoriskt att be, hon må kalla sig för muslim men hon syndar och orsakar synd hos andra.

 •  

  Torbjörn Jerlerup Trevligt men du får nog upplysa dina med jihadister att de får sluta förmedla ett budskap som BARA kan tydas som tvärtom.

  Dessutom skriver du att om man inte bär hijab kan man inte ses som muslim. Så vad händer med den som inte vill bära hijab och kallar sig muslim?

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Ah…tappar hoppet för mänskligheten snart, ni är en man i ålder som borde veta hur man för en diskussion utan att förnedra någon, istället så fortsätter ni att förnedra muslimer med flit även efter att jag hade sagt till er att det är fult och respektlöst att säga så.

  Då får du läsa det en gång till, för jag hade sagt att den som inte bär hijab är syndare.

 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Man är inte muslim om man lämnar sitt bön eller nekar någon utav de 5 pelarna (6 pelare är faktiskt jihad).
  Som muslim så kan man inte acceptera hälften och hälften neka.
 •  
  Torbjörn Jerlerup Ok Ganet. Vad gör ni med syndare inom IS då?
 •  
   
  XXX Jag har mycket lättare att förstå troende som säger att Gud förespråkar kärlek, förståelse och tolerans, som vill att alla ska må bra och vara lyckliga.
  Men att som IS dyrka en hatisk gud som förespråkar att man ska mörda och skada de som inte är på ett vist sätt, som är intolerant och skoningslös. Varför väljer man att följa en sådan gud när man kan följa en god gud?
 •  

  Torbjörn Jerlerup Bland annat för att de har fel syn på föräldraskap. De tror att föräldraskap går ut på att kontrollera, slå och kuva barnen. Kräver totallydnad och kontrol a la von Trapp.

  Det är den synen de har på gud

  Sådan guddsyn, sådan föräldrasyn och vice versa.

 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Torbjörn, det beror på vilken synd man har utfört och om det var gjort med syfte eller inte.
 •  
  Torbjörn Jerlerup Ja och vad gör man med syndaren då? Den som medvetet tar av sig sin hijab?
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Erik Eriksson, men vad händer med rättvisan då? Världen är full av onda människor och inte alla som gör rätt saker och med det förstör dem samhället – vad gör man med dem? Därför har vi lagar och regler inom Islam som gör att människor utsätts inte för deras ondska helt enkelt, är inte det rättvisst tycker du?

  Gud vill inte skada oss just därför har han skapat lagar och regler för mänskligheten och straff för dem som bryter mot regeln. Ni har polis till för det medan vi har religionen som styr det, vi lägger inget nytt och ändrar inte på något.

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Torbjörn Jerlerup, jag hoppas verkligen att era ord om att slå barn beror på eran brist på kunskap! Och må Gud förlåta er om ni valt att ljuga.

  Våran profet hade frågat en man om han brukade pussa på sina barn och behandlar dem fint, då mannen hade sagt nej. Då svarade profeten att sannerligen, den som inte behandlar sina barn med barmhärtighet är en syndare och avslutat sitt svar med ”jag pussar alltid mina barn”.

  Visst kontrollerar vi våra barn men det betyder inte att man misshandlar dem eller vad det var nu du försökte att säga!
  Om du skulle levt i ett muslimskt samhälle så skulle du se vilken respekt barnen har för sina föräldrar och hur föräldrar är mot sina barn och en tråkig bild när man får se ett svenskt barn som blivit uppforstad med ”kärlek” som kan säga till sin egen mor att dra åt helvete eller hålla käften.

 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Den som medvetet tar av sig hijab kommer bli täckt av säkerhetspolis och sedan bli skickat tillbaka hem. Avrättad blir man inte om du var ute för denna svar.
 •  
  Torbjörn Jerlerup Om du nu inte misshandlar dina barn, varför ser ni på Gud som en detaljstyrande tyrannisk pappa?
 •  
  Torbjörn Jerlerup Sen vill jag faktiskt veta om ni behandlar syndare som ni vill behandla homosexuella och kristna som motarbetar IS o inte vill lyda kalifatet.
 •  
  Ganet Umm As-Sa’ib Det är tyvär hur DU ser på Gud. Vi ser på Gud så som han är, du kan läsa Guds 99 namn för att få reda på hur vi ser på Honom.
 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Torbjörn Jerlerup, bland oss finns det människor som har inte gett bayah till khalifen än och ingen behandlar dem orättvisst, dem blir bjudna på våra predikande där dem ser på jobbet vi utför för dem och dem som är villiga – ger bayah redan på plats, utan någon som helt tvång till det.

  Enligt shariah lagen så blir alla syndare dömda efter deras synd, med andra ord – vi dömer inte dem själva utan det finns lärda som utifrån religionen undersöker vilken straff får den människan.
  Och inte heller alla synd kan bli dömda utan de små synden som inte påverkar samhället – de synden får människan bli straffad på på domedagen, om Gud kommer att bestämma att göra det så.
  För egentligen vi ALLA syndar, dagligen och det kan man inte ändra på, däremot finns det synder som skadar mig själv och fins synder som skadar mig och andra muslimer.

  Homosexuella, pedofiler, mördare – blir avrättade.

 •  

  Ganet Umm As-Sa’ib Jag har tidigare ställt er frågan som ni har fortfarande inte svarat mig på och jag upprepar den här igen:

  Varför ska en som vi ska ge …..
  -mat,
  -kläder,
  -boende,
  -skydd från fienden osv
  ….bo bland oss och vara emot oss? Åtminståne vill jag ha ett logiskt svar om ni inte har kapaciteten att förstå vad rättvisan handlar om.
  Den som accepterar att leva i shariah och är icke muslim måste vi försörja enligt lagen!

Till sist ett hot från hennes andra profil. Lägg märke till katten i bilden. Tyvärr är katter ett av tecknen på att en person är IS anhängare. Katt och burka och skäggiga krigare med svärd. 

hot

34 tankar om “Hur en svensk IS/ISIS jihadist tänker…

 1. Pingback: Jag är orolig på allvar | Cattasbubbla - Just read it !

 2. Pingback: Svenska sexslavar åt IS/ISIS? | Sverige är inte världens navel!

 3. Pingback: Radikala jihadister på twitter | Sverige är inte världens navel!

 4. Pingback: Vad är Charlie Hebdo? | Sverige är inte världens navel!

 5. Pingback: Ta hotet från radikal jihadism på allvar | Motargument.se

 6. Pingback: Hotet från IS och radikal jihadism | Sverige är inte världens navel!

 7. Pingback: Märsta Unga muslimer bjuder in judehatande islamist | Sverige är inte världens navel!

 8. Pingback: Hur man känner igen en IS-anhängare eller radikal jihadist | Sverige är inte världens navel!

 9. Pingback: Nätverket runt en svensk IS-krigare | Sverige är inte världens navel!

 10. Pingback: Islamska staten i deras egna ord, del 1 | Sverige är inte världens navel!

 11. Pingback: Islamska staten i dess egna ord. Del 2: Dabiq nr. 1 | Sverige är inte världens navel!

 12. Pingback: Lapparna med IS hot i Knivsta är förfalskning | Sverige är inte världens navel!

 13. Pingback: Muslimska Mänskliga Rättighetskommitten + Sverigedemokraterna = sant! | Sverige är inte världens navel!

 14. Pingback: Är det islamofobi att jämföra IS med nazismen? | Sverige är inte världens navel!

 15. Pingback: IS publicerade hot om terror mot Frankrike igår | Sverige är inte världens navel!

 16. Pingback: Svor Köpenhamnsterroristen trohet till IS? | Sverige är inte världens navel!

 17. Pingback: Se Uppdrag Granskning om en svensk IS terrorist ikväll | Sverige är inte världens navel!

 18. Pingback: Hizb Ut tahrir kommenterar terrordådet i Köpenhamn | Sverige är inte världens navel!

 19. Pingback: Terroristens begravning: IS anhängare och antisemiter | Sverige är inte världens navel!

 20. Pingback: Radikal jihadism och moskén i Halmstad | Sverige är inte världens navel!

 21. Pingback: Tyck inte synd om jihadisternas kvinnor | Sverige är inte världens navel!

 22. Pingback: Varför dras svenskar till IS? | Sverige är inte världens navel!

 23. Pingback: Därför publicerar jag namnen på radikala islamister | Sverige är inte världens navel!

 24. Pingback: Vad anser Solidaritetscenter om IS? | Sverige är inte världens navel!

 25. Pingback: Hatpredikanten Said Rageah på Sverigeturne | Sverige är inte världens navel!

 26. Pingback: Danmark: ännu en radikal islamist begravs | Sverige är inte världens navel!

 27. Pingback: IS vill ha en reformation av islam | Sverige är inte världens navel!

 28. Pingback: Omar Elturk | Sverige är inte världens navel!

 29. Pingback: Hat mot kuffar (otrogna) är också rasism och hets mot folkgrupp! | Sverige är inte världens navel!

 30. Pingback: IS och argumenten för att återinföra slaveriet | Sverige är inte världens navel!

 31. Pingback: Radikal islamism: exemplet Örebro | Sverige är inte världens navel!

 32. Pingback: Säpo hjälpte att frige Al-Nusra kopplad terroristmisstänkt | Sverige är inte världens navel!

 33. Pingback: Ta hotet från radikal jihadism på allvar | Motargument

 34. Pingback: Islamska Staten (IS) är värre än nazisterna i SS – Den arga sossen!

Kommentarer är stängda.